Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Mene strah da ne zarate NATO i taj Rus za staklenike!
UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!
Mene strah da ne zarate NATO i taj Rus za staklenike!
Hahahahah, dobra, što jes, jes! [thumbsup]
Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire
jel procurilo ili…
tko ima rođaka u audio-u da javi jel došlo šta???
pazi da ti ne bi rekli…
da ne budem offtopic, tuče se i po asku i po bidu
vidi se da se ništa ne zna
jel procurilo ili…
tko ima rođaka u audio-u da javi jel došlo šta???
Je je evo došlo je na prodaju toliko komada da će cijena sigurno još 10% dole.
Novi fijasko: Bez ponuda za Kaštelanske staklenike i Uljanik TESU
[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]
Novi fijasko: Bez ponuda za Kaštelanske staklenike i Uljanik TESU
Kolega ZZtop, nemojte se pjeniti… svatko (nadam se) sam bira dionice u koje ulaže i za to valjda ima neke racionalne i iracionalne razloge.
Kao što ovdje bespoštedno kritizirate otkako pišete, tako ste i na VLDS topicu bespoštedno pozitivni.
U očekivanju objave konsolidiranog izvještaja, radije malo bacite oko na izvještaje za VIS (4q2010) i HEFA (3q2010) jer oni su već potrošili (ili upravo troše zadnje decimale) sav vlastiti temeljni kapital, a nekonsolidirano izvješće VLDS ne daje pravu sliku stanja.
Kolega shefsale… situacija na VLDS je trenutno po meni više nego pod kontrolom, no za KSST to ne bih baš rekao… Ujedno – ovdje komentiram ne zato što me KSST trenutno zanimaju, pa da bih eventualno povoljno u iste ušao, već iz razloga što određena "ekipa" ovjde konstantno izmišlja i izlazi sa nekim mogućim kupcima, a o istima ni v od vidika… dakle tko bez argumenta ovdje bespoštedno druka za up bez ikakvih valjanih i konačnih argumenata!? Jest, slažem se možda će i zemljište KSST doista vrijediti onoliko koliko neki ovdje spominju, No, za isto zemljišete treba naći i pravog kupca… Ako smo već kod kalkulacija određenih zemljišta, istu formulu koju neki ovdje prezentiraju, mogu primjenit za cca 190.000 m2 Helios Farosa koji su svi u građevinskoj zoni uz sitnu napomenu da država HEFI prilično više duguje negoli to HEFA državi i Starom Gradu duguje…
http://www.poslovni.hr/vijesti/dvadeset-hotela-trazi-spas-u-modelu-c-174260.aspx