Nestala kupnja, bit ce zanimljivo ovo gledat kako pada na 2000 kn, navlačili ste tu ljude na kupnju i sad iz očaja moraju prodavati sa velikim minusom je i sami vide kud ovo sve vodi… moram priznat da sam ja imao isto dionice ksst ali sam ih na vrijeme prodao i izvukao živu glavu na sreću…
moraš priznat [lol]
pa zoveš se po hebenoj dionici [lol]
Pa zato cemo glasat za HDZ da novi natjecaj bude ranije ^_^.
Hoćemo, barem u Cisti, Lovreću i Studencima.
A kako ste me samo orkestrirano napadali u petak.
pa zar vi zbilja mislite da od natjecaja nece biti nista. sve skupa mi je to smijesno, jer se zna da je u nasoj drzavi sve skupa unaprijed namjesteno pa tako i ova prica. u to sam uvjerena….u prilog ovoj prici ide i to da promjena u top 10 nema.
Hoćemo, barem u Cisti, Lovreću i Studencima.
A kako ste me samo orkestrirano napadali u petak.
[/quote]
bojim se da si u pravu, ovaj natječaj će vjerojatno propasti, a onda će godinu dana trebati čekati na novi zbog izbora, po tko zna kojoj cijeni…
pa zar vi zbilja mislite da od natjecaja nece biti nista. sve skupa mi je to smijesno, jer se zna da je u nasoj drzavi sve skupa unaprijed namjesteno pa tako i ova prica. u to sam uvjerena….u prilog ovoj prici ide i to da promjena u top 10 nema.
Ma ne vjeruju bez brige budi. Prodali su zbog straha pa se sad hvale kako su na vrijeme pobjegli i spasili živu glavu [lol] ….isto ko ovi na asku spašavaju živu glavu pa bježe [lol]
Stavio bi nalog na 2800,nekih 30 kom.ali se bojim da ask ne pobjegne na 7000 [undecid].
ajde prestanite kukati, popušili smo, pa što?
za godinu dana izaći će novi natječaj pa ćemo onda prodati dionice. pa nije to tako dugo za čekati! [thumbsup]