Šta si htio reći sa ovim,da će zbog toga cijena KSST još više ići gore [lol] [lol]
[/quote]
ništa vam ja nisam htio reći, jer ja što vam imam za reći to vam i kažem, nego mi se čini da vam je dotični rus htio nešto reći, a vi vjerojatno ne znate ruski, pa zato ne primjećujete da vam dotični rus želi nešto reći [wink]
Šta si htio reći sa ovim,da će zbog toga cijena KSST još više ići gore [lol] [lol]
[/quote]
……….zaboravija je stavit i ovo kako je izgledalo prošle godine , a ni ove neće biti bolje…. http://dalje.com/hr-hrvatska/more-kod-kastela-zagadjeno-fekalijama-kupaci-poceli-obolijevati/314392%5Bshocked%5D
[/quote]
ništa vam ja nisam htio reći, jer ja što vam imam za reći to vam i kažem, nego mi se čini da vam je dotični rus htio nešto reći, a vi vjerojatno ne znate ruski, pa zato ne primjećujete da vam dotični rus želi nešto reći [wink]
[/quote]
korisniče drOETKER,čini mi se samo da je dotični rus htio samo tebi reći i jedino ga ti razumiješ,sretno tebi i njemu [bye]
korisniče domobranski,
mnogi ga razumiju, mislim tog rusa i njegove namjere. Vidite, ako netko i ne zna ruski, kao vi naprimjer, to i nije tako tračino, jer mnogi razumiju govor novca, kažem mnogi, a ne kažem svi, jer vidim da vi, osim što ne znate ruski, ne razumijete ni govor novca. [wink]
korisniče drOETKER,sve što ste rekli o meni je najvjerojatnije točno…ja Vam želim da cijena
KSST ide duplo zbog rusa i kako koji rus kupi nekretninu da opet cijena ide gore…aj sretno
korisniče domobranski,
mnogi ga razumiju, mislim tog rusa i njegove namjere. Vidite, ako netko i ne zna ruski, kao vi naprimjer, to i nije tako tračino, jer mnogi razumiju govor novca, kažem mnogi, a ne kažem svi, jer vidim da vi, osim što ne znate ruski, ne razumijete ni govor novca. [wink]
Moram priznati kolega da ovo ne izgleda ni malo dobro do jučer je to trebao kupiti NATO savez a sada vam je dobar i VARŠAVSKI pakt sačinjen od jedne članice.
dragi korisnici domobranski i glomazni,
ja vam samo želim reći, da vam gospodin rus želi reći da je zemlja oko kaštela jako dobra i još uvijek jeftina, a da će uskoro biti još bolja i skuplja i da je on zato tamo kupio to malo grunta…čini mi se da je rus bolje informiran od vas…ja ne kažem da će dotični rus kupiti staklenike, dotični rus je očito kupio što je htio [wink]
ja vam samo želim reći, da vam gospodin rus želi reći da je zemlja oko kaštela jako dobra i još uvijek jeftina, a da će uskoro biti još bolja i skuplja i da je on zato tamo kupio to malo grunta…čini mi se da je rus bolje informiran od vas…ja ne kažem da će dotični rus kupiti staklenike, dotični rus je očito kupio što je htio [wink]
A ne ne kolega korisniče gospodine doktore Oetker,nemojte biti naivni. Rus je kupio kuću da može podiči glavni stožer gdje će u tajnosti planirati zauzimanje staklenika. Podsjećam vas da preuzimanje ne mora biti prijateljsko (pogledajte slučaj MOL-INA).
Zgrada je važan strateški punkt (sigurno je povezana podzemnim tunelom sa crkvom) i siguran sam da je to samo probni balon (sjetite se čobankovičevih probnih balona). Preuzimanje Staklenika počelo je kupnjom ove kuće i samo treba pratiti kretanje tog Rusa ako je uopće Rus (sjetite se Tita) [cool]
??? Ti bi mene molio da ne komentiram ?? Pa daj molim te, kako mozes biti takav licemjer covjece, daj izvrtite malo postove unazad pa pogledajte tko je prvi ovdje iznio da ce zemlja najvjerojatnije u konacnici biti prodana aerodromu …
Evo ti stotka u znak isprike. Inače, prvi je o aerodromu pisao dr. oetker. No u ovoj disciplini forumaška slava najmanje je bitna, zar ne?
[/quote]
Istina je, je…es i forumasku slavu ako je i ovo samo jos jedna od nasih nebuloznih halucinacija a mogla bi cak i biti, jer masta radi svasta. Prihvacam ispriku, jbg , to je sve sto mi ostaje nakon fijaska na KSST
A ne ne kolega korisniče gospodine doktore Oetker,nemojte biti naivni. Rus je kupio kuću da može podiči glavni stožer gdje će u tajnosti planirati zauzimanje staklenika. Podsjećam vas da preuzimanje ne mora biti prijateljsko (pogledajte slučaj MOL-INA).
Zgrada je važan strateški punkt (sigurno je povezana podzemnim tunelom sa crkvom) i siguran sam da je to samo probni balon (sjetite se čobankovičevih probnih balona). Preuzimanje Staklenika počelo je kupnjom ove kuće i samo treba pratiti kretanje tog Rusa ako je uopće Rus (sjetite se Tita) [cool]
[/quote]
Prejako [lol] [thumbsup]
Nazalost, duhovitos nam nece privuci nove kupce KSST.a… Al sta ima veze, ionako se vec svi otimaju za njih … NATO, Rusi, Izraleski prinčevi, Unilife, Luka Rajic preprodavač, Pharma S službeno, Toda, pa Washdown Operejšn.. hm, možda i Oetker i Smart otkupe jednu dokumentaciju udruženo hahaha… E pa fkt, kako se toga nismo sjetili nitko od nas, da otkupimo documentation i fingiramo kupnju covjece, koja pljuga das 14 000 kn i napumpas cijenu u nebo, a due dilligence vrsi ono ne znam "Rubelj" d.o.o. hahaha…
Ekipo, ajmo si priznati, Nedjelja je ipak dan iskrenosti i istine – nasukani smo
@Plejboj
Znači, gotovo je…….šteta, volio sam čitati tvoje postove……nasmijavali su me prije spavanja…..a i volim naučnu fantastiku. Sve u svemu……jesi bar nešto zaradio? Ipak si puno truda uložio….
ovo vise nije slucajno, na pragu dobrih vijesti, svi koriste priliku
[smiley][smiley][smiley][smiley]