KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije li pretjerivanje etiketiranje budaletinom ?

Ne pretjerujem ja, nego ti! Štetu češ nanijeti ovima koji prodaju, a ne ovima koji kupuju, ali mene za to nije briga! Ionako nitko ništa sa foruma ne odgovara, pa stoga! Toliko si uporan u drukanju, ali daj malo mašte. Nemoj lupetat bez veze, ide to još dole, vidjet ćete kad dođe utorak, itd. Pa, šta je to, nego najobičnije budalaštine! Jesi ikad vidio mene da predviđam koja će biti cijena ili da pišem ide to gore sada u nebo, ili takvo nešto? Nisi, jer to nikad nisam radio! Samo naprijed, kažem ti, rušite je do 1000 kn!!! Ja sigurno neću plakati, dapače!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

uz mali dodatak da je BV po dionici 2591 kn tj. trenutna cijena na burzi već sadrži cca 10% premije prodavačima…

ZZtop, kol’ko ono kvadrat tvrtkine zemlje vrijedi pri BV od 2591 kn? [tongue]
[/quote]

Znati ćete sami kada/ako prenamjenjeno zemljište se bude vodilo pod: 6. Revalorizacija dugotrajne materijalne imovine tj. sva vaša xy i hokus-pokus kalkulacija vrijednosti zemljiša uđe "službeneno", a ne forumski/medijski itd., u kapital KSST…

uz mali dodatak da je BV po dionici 2591 kn tj. trenutna cijena na burzi već sadrži cca 10% premije prodavačima…

ZZtop, kol’ko ono kvadrat tvrtkine zemlje vrijedi pri BV od 2591 kn? [tongue]
[/quote]

Znati ćete sami kada/ako prenamjenjeno zemljište se bude vodilo pod: 6. Revalorizacija dugotrajne materijalne imovine tj. sva vaša xy i hokus-pokus kalkulacija vrijednosti zemljiša uđe "službeneno", a ne forumski/medijski itd., u kapital KSST…

[/quote]
znači, hokus-pokus kalkulacijom bave se i ovlašteni sudski vještaci, državne institucije, gradske i županijske vlasti, vlade, radnici i sindikati, krupni dioničari…

hate red

E da – kupac za KSST vam je pred nosom pavijani … Ako niste još do sada skopčali iz svih naših napisa zajedno o čemu se radi onda ste stvarno il samo neka dječica drukera pa vam tatice navigiraju mobitel šta da pišete il ste jednostavno LOW I.Q.-ed …

Država će prodati sama sebi, i zato joj je potpuno svejedno dal po nominali il po 280 % nominale.

Halo, debili , pa šta vam još nije jasno šta se tamo dešava ? AERODROM ĆE PREUZETI KSST. ETO, TOLIKO JE JEDNOSTAVNO I ČITAVO VAM JE VRIJEME PRED NOSOM VEĆ MJESECIMA ALI NITKO TO OVDJE NE SMIJE NAPISATI …

JA ODO NA SUNČANJE .. Vidimo se opet na 5000 [wink]

Kressho

@kamenac
kada dobijete ono što očekujete svi vi koji ste in… čestitati ću vam svima iskreno – u to budi siguran! Sve ostalo… su do daljneg (kao dosada) puka nagađanja…

Nije li pretjerivanje etiketiranje budaletinom ?

Ne pretjerujem ja, nego ti! Štetu češ nanijeti ovima koji prodaju, a ne ovima koji kupuju, ali mene za to nije briga! Ionako nitko ništa sa foruma ne odgovara, pa stoga! Toliko si uporan u drukanju, ali daj malo mašte. Nemoj lupetat bez veze, ide to još dole, vidjet ćete kad dođe utorak, itd. Pa, šta je to, nego najobičnije budalaštine! Jesi ikad vidio mene da predviđam koja će biti cijena ili da pišem ide to gore sada u nebo, ili takvo nešto? Nisi, jer to nikad nisam radio! Samo naprijed, kažem ti, rušite je do 1000 kn!!! Ja sigurno neću plakati, dapače!
[/quote]

E baš ga laprdaš, kakva mašta, to vas je dovelo do ovakve nezavidne situacije.
Da maštam o NATO-u, zračnoj luci, kao neki, da zavaravam sebe i druge.
Samo stvarnost, a ona je da kupca nema.
Ne volim udbaški prebirat po starim postovima, ali jako dobro svi pamte tvoje napise.

A, moj dobri compa. Neka ti bude, šta da ti kažem više!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Pozdrav ekipi iz TOP 10 .. Na muci se poznaju junaci [proud]

Idemo dalje, ekipo, do 2000 pa skok nazad na 5000 …

šta , bilo je i po 250 pa ih nitko nije htjeo , poslije su se otimali na 5000 …

KSST je br 1 dionica u svijetu za proucavanje psihologije suvremenog čovjeka. A bome i čvrstoće iskusnih špekulanata koji prkose vremenu, trendovima, medijskim utjecajima, sistemu uopće …

Tko zna, možda netko uskoro izda i roman "Kaštelanski Staklenici", pa postane hit [wink]

Kressho

da dionica ne valja ne bi se prodavala ni na ovim razinama ..a lijepo se vidi kako netko skuplja i dokupljuje po 2800.. i zato nemojte pljuvati bezveze Smarta i ostale koji pišu dobre stvari…

jaoooo, da je sad paaraaaaaa….
a nikako da me poklope na podr i dlkv….
[undecid]

hate red

sve će to koncesionari platiti

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

jaoooo, da je sad paaraaaaaa….
a nikako da me poklope na podr i dlkv….
[undecid]

zbog lino lade ili zbog država će sebi prodati teoriji. i jedna i druga su jednako navlakačke i loše.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close