1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 93.594 82,39 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. URLIĆ MARIO 325 0,29 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
6. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
7. PERIĆ IVAN 223 0,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –
Ukupno: 91,66
nitko nije prodao. i tko je ovdje lud?
1. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 93.594 82,39 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 4.051 3,57 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HZMO 3.235 2,85 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. VODOVOD I KANALIZACIJA D.O.O.SPLIT 1.992 1,75 Osnovni račun SPLIT, HRVATSKA
5. URLIĆ MARIO 325 0,29 Osnovni račun DUBROVNIK, HRVATSKA
6. ŠANTIĆ IVE 312 0,27 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
7. PERIĆ IVAN 223 0,20 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. MITROVIĆ MILIVOJ 200 0,18 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. Grupa računa na kojima je uknjižena ista količina vr. papira 183 0,16 –
Ukupno: 91,66
nitko nije prodao. i tko je ovdje lud?
[/quote]
Među ovima nema ludih, to su statični suvlasnici koji su dionice stekli po posebnim uvjetima.
Lude treba tražiti među jučerašnjim i današnjim kupcima, bolje im je bilo donirati u dobrotvorne svrhe iznos koji će do utorka izgubiti.
Potvrde li se napisi iz tiskovina iskustvo će biti pregadno i za promatranje, a kamoli sudjelovanje.
@compa
Dajte molim vas bez ovakvih nebuloznih komentara. Kakav je to komentar?! Što to znači?
Jasno je iz aviona da si planirate ulaz, ali nemojte se spuštati na tako niske nivoe. Pogledajte malo nikove pa ćete vidjeti da su ovdje uglavnom ljudi koji se već dugo bave dionicama i zato se ostavite tih dječjih priča. Ako imate neki argument recite, ako ne radije šutite.
Među ovima nema ludih, to su statični suvlasnici koji su dionice stekli po posebnim uvjetima.
Lude treba tražiti među jučerašnjim i današnjim kupcima, bolje im je bilo donirati u dobrotvorne svrhe iznos koji će do utorka izgubiti.
Potvrde li se napisi iz tiskovina iskustvo će biti pregadno i za promatranje, a kamoli sudjelovanje.
Kakav druk!
Pa sam Resnik prenamjenom 213 000 m2 * 2000 kn= 426 000 000 / 113 000 dionica =
vrijedi 3800 kn/ dionici!
Zbilja je puno neinformiranih ulagača i cijena na burzi može sutra pasti i na 1500 kn kako je prizivate, ali da su to realne cijene, e pa nisu!
hoće li pasti? Ne vjerujem!
Naravno, ako se želi razhebat firma, odgodit će privatizaciju na 2,5 godina, ali takvih informacija zasad nemamo!
Ono što je realno očekivati je produženje natječaja.
@compa
Dajte molim vas bez ovakvih nebuloznih komentara. Kakav je to komentar?! Što to znači?
Jasno je iz aviona da si planirate ulaz, ali nemojte se spuštati na tako niske nivoe. Pogledajte malo nikove pa ćete vidjeti da su ovdje uglavnom ljudi koji se već dugo bave dionicama i zato se ostavite tih dječjih priča. Ako imate neki argument recite, ako ne radije šutite.
Po toj glupavoj logici ja se bavim dionicama dulje od vas, što može biti nebuloznije od savjeta da pogledam malo nikove, prestrašno.
A da ću kupiti KSST, hoću naravno, ali na cijeni usklađenoj sa novim činjenicama za nekoliko dana.
Kratki priručnik za prodavatelje:
1. Temeljni kapital Društva: 283.982.500,00 kuna
2. Broj izdanih dionica u temeljnom kapitalu: 113.593
3. Nominalna vrijednost dionica: 2.500,00 kuna
4. Cijena dionice na natječaju: 7.000,00 kuna
5. Vrijednost tvrtke na natječaju: 795.151.000,00 kuna
6. Trenutna tržišna vrijednost tvrtke na burzi: 318.060.400,00 kuna
Compa je polako počeo pretjerivati, ali eto, svaka budaletina može pisati ovdje šta hoće i to je tako. Što se tiče novinskog članka sa bombastičnim i senzacionalističkim naslovom "Nitko neće staklenike" oni dobivaju čitatelje i novinare takve stvari hrane, vjerujem više moralno, nego financijski ali tako je to u našem žutilu.
Međutim, nemamo se mi što žaliti na to, jer ako se sjetimo naslova "Rajić i Todorić se otimaju za Kaštelanske staklenike", koji je dioničarima itekako išao u korist, moramo biti objektivni i pošteni, pa reći, OK, sve to dio ovoga posla.
Da se mene pita, ja bi cijeli članak koncipirao na drugačiji način, a posebno bi se okomio na Vladu RH i ministra Čobankovića, koji je na sjednici Vlade rekao, "Imamo zaineresiranog kupca!". Dakle, ako su imali zainteresiranog kupca, sada se nije moglo dogoditi da nitko ne otkupi dokumentaciju!!! Može se dogoditi da taj zainteresirani ne kupi KSST na prvom natječaju ili da traži odgodu zbog GUP-a, ali ne da ne bude zainteresiran!!!
Mislim da zato cijeli članak nema nikakvo uporište, samim tim što je prerano objavljen, a posebno zato što nitko od glavnih aktera cijele priče nije potvrdio nikakve navode, jer ne smije naravno. Natječaj još traje, sve je moguće, ali nikako nije moguće da dionice KSST ne vrijede ove i daleko veće novce. Zato, nemojte biti nasanjkani od određenih članova ovog foruma! Smatram da ovdje nije priča ni blizu kraja, tek počinje!
Ja se slažem s tobom u potpunosti, ali me brine ako Čobi ode u Remetinac…e tu je problem. Počelo se po novinama provlačiti da je uvećao imovinu 30 puta. pa…ne znam.nadam se da neće.
Nije li pretjerivanje etiketiranje budaletinom ?
Upravo takvi su mnogima spasili 1000 kuna po dionici u zadnjih nekoliko dana.
Smart, još jučer si mi zahvaljivao na ovakvom pisanju i izjavio da nemam pojma koliko ti pomažem.
A sada si malo prerano zatrejdao i opet nije dobro.
Koliko su samo štete nanijeli tvoji postovi dugi kao lancuni, očito da si siguran u svoju investiciju kada imaš poriv za dugačkim elaboriranjem već prožvakanih starih špekulacija.
Molim bez virtualnog vrijeđanja, samo posao.
uvatili ste se novinskog članka ko pijan plota.a šta je treba ovaj mjerodavni odgovorit tom novinaru na upit, da imamo te i te ponuđače i nude toliko i toliko. pa tek onda bi nastala gungula. da je mene pita isto bi mu odgovorio, nema ponuda i qvit, pa ti piši šta oćeš.
Kratki priručnik za prodavatelje:
1. Temeljni kapital Društva: 283.982.500,00 kuna
2. Broj izdanih dionica u temeljnom kapitalu: 113.593
3. Nominalna vrijednost dionica: 2.500,00 kuna
4. Cijena dionice na natječaju: 7.000,00 kuna
5. Vrijednost tvrtke na natječaju: 795.151.000,00 kuna
6. Trenutna tržišna vrijednost tvrtke na burzi: 318.060.400,00 kuna
uz mali dodatak da je BV po dionici 2591 kn tj. trenutna cijena na burzi već sadrži cca 10% premije prodavačima…
uz mali dodatak da je BV po dionici 2591 kn tj. trenutna cijena na burzi već sadrži cca 10% premije prodavačima…
ZZtop, kol’ko ono kvadrat tvrtkine zemlje vrijedi pri BV od 2591 kn? [tongue]