ako se i ne javi kojim slučajem nitko, ponuda će ići nešto niže i opet će se sumanuto udarati po asku kad tad.
Po meni je scenarij slijedeći! Dakle, ako imaju kupca, ali koji želi crno na bijelo izmjene GUP-a, natječaju će se produžiti rok do usvajanja istog. Ako sada nemaju kupca, mislim da cijenu neće spuštati niti u drugom krugu!?
slažem se sa svima – ali najbitnije u svezi buduće cijene će biti što će drugi ili sl. tjedan gđa. Marija Brnić ili neki/a njezin kolega ponovo javno objaviti… sva ostala xy forumska nagađanja i prepucavanja zasigurno neće bitno utjecat na buduću cijenu KSST…
btw: osobno sumnjam da će se novinarka sama sebe negirati…
Po meni je scenarij slijedeći! Dakle, ako imaju kupca, ali koji želi crno na bijelo izmjene GUP-a, natječaju će se produžiti rok do usvajanja istog. Ako sada nemaju kupca, mislim da cijenu neće spuštati niti u drugom krugu!?
[thumbsup]
od svih vaših dosadašnjih mogućih scenarija + sigurnih info sa skupštine sa kojima ste se svojedobno hvalili dosad ništa… no, jednom ćete valjda i pogoditi… pitanje samo u kojem narednom kolu…
Promjena GUP-a je tricky pitanje, ako je jasno da će ga biti onda bi kupaca već sada trebalo biti. Todorić ( ili bilo tko drugi ) neće dati 7000 kn po dionici za mačka u vreći. Moguće je da je sve namješteno samo za jednog kupca a taj će čekati zadnji tren jer ne želi da mu netko pokvari posao pa da se mora nadmetati. Kako se radi u ovoj Lijepoj našoj to je sasvim logično.
a ja vjerujem da je sve odavno dogovoreno sa jednim jedinim kupcem(mislim da svi znaju na koga mislim) i GUP namjerno nije promjenjen da se slucajno jos netko ne bi javio na natjecaj.
iz istog razloga sam i kupio dionice…
nadam se da ne grijesim
Vi bi od novina koje koštaju 7 kuna da saznate da l je netko kupio dokumentaciju koja košta 2.000 eura!…sve će to koncesionari platiti [wink]…prije nego što dođete na burzu rješite se svih strahova, inače vam se može dogoditi, k’o nekima ovih dana, da kupite jednu dionicu po 4.500, pa je nakon par dana prodate po 2.870 [wink]
jeste li primjetili da veliki nalozi i dalje stoje jako visoko, da se ona 2 naloga na 4000 nisu ni pomakla, da ovaj s 15 komada na 3500 šeta gore dole kako bi uplašio male, da li ste to primjetili?