htjeli vi to priznati ili ne, država sada traži 7000kn po dionici. dakle, to zemljište nečem ili nekom vrijedi!inače, mislim da država kojoj treba novaca i kojoj je ovaj projekt najvrijedniji sigurno našla kupca za to zemljište…i da znate, ova godina je izborna godina. pa ne bi valjda naša jadre napravila glupost i uputila ga hitno u proceduru da se nije osigurala s barem jednim kupcem-potencijalnim. Svašta naklapate na ovom forumu, a možda se svi ugodno iznenadimo u ponedjeljak.
inače je tvoja jadre poznata po tome da vuče isključivo odlične poteze bez obzira radi li se o izbornoj godini ili ne [lol]
Ista je stvar bila i kada se pocinjala graditi Američka ambasada u Buzinu … Svi su mislili eno hotel, eno hotel, a iznikao Mali Pentagon nadomak Zagreba …
Ekipici i dalje nije jasno šta se sprema u Kaštelanskom Zaljevu, a da malo bacimo svi oko na kartu Europe i Sredozemlja, vidjeli bi da nema bolje strateske tocke za NATO bazu koja bi kombinirala i avio bazu i pristaniste brodova u jednome …
Aviano bazu sele na Kosovo u tamosnju bazu. Ali Kosovska baza nije bas blizu mora …
Kaštelanski je Zaljev Bingo .. a ciji je komad zemlje tamo najveci i moze se kupiti mimo volje lokalnog stanovništva =?
Šta vi mislite kojim će putem vojnici dolaziti na Sredozemlje u budućnosti ?
Možda U.S. – Kaštele – Jadran – Sredozemlje – Bliski Istok ?
Ekipico NATO kupuje KSST
[/quote]
[lol]
[/quote]
Mislim da stvarno Divulje odgovaraju NATO-u naročito radi dubine mora……. [lol]
[/quote]
ovaj plejboj me je nasmija toliko da me zabolio stomak budem to uokvirio i prilipio na zid [lol]
citam zadnjih 15-ak stranica i ne mogu vjerovati koliko se ljudi nasladjuje ovim padom cijene od 20%.nevjerojatno je da nekoga moze veselti kad netko drugi izgubi novce.ako covjeka veseli tuda nesreca,taj mora biti stvarno retardiran.
iskreno,ovaj pad me uopce ne brine,jer svi znamo da je izazvan jednim obicnim clankom u novinama.ako malo razmislite shvatit ce te da autor teksta nikako nije mogao doci do iznesenih informacija.dakle,pad cijene je umjetno izazvan i ne znaci apsolutno nista.osobno bih volio da padne bar jos toliko radi dokupa.
jedino sto me brine u ovoj prici je zajednica u kojoj zivim,masa koja me okruzuje,cija je najveca sreca tuda nesreca.
e jadnici…
Ovo da se neće nitko javit na natječaj u prvom krugu je već ukalkulirano u cjenu,….
Vidit ćemo koliko će se još moć kupit po ovim cjenama…….
drukeri go a head…. [cool]
Nemoj šutit lucky, ti si jedan od rijetkih realnih, a evo prošlo je cijelih 5 minuta da se vidi da sam u pravu.
A vi drukeri, što ste zaglavili u dionici koja ima pasti još najmanje 50% do utorka, ne navlačite ljude, netko s tim novcima hrani obitelj i školuje djecu.
Ako sam te dobro shvatio compa, kupnja se danas treba povući, biti oprezna, jer u utorak će se moći kupiti KSST po 50% diskonta, što na trenutnu cijenu iznosi manje od 1500 kn za KSST-R-A?
Živi bili pa vidjeli!
citam zadnjih 15-ak stranica i ne mogu vjerovati koliko se ljudi nasladjuje ovim padom cijene od 20%.nevjerojatno je da nekoga moze veselti kad netko drugi izgubi novce.ako covjeka veseli tuda nesreca,taj mora biti stvarno retardiran.
iskreno,ovaj pad me uopce ne brine,jer svi znamo da je izazvan jednim obicnim clankom u novinama.ako malo razmislite shvatit ce te da autor teksta nikako nije mogao doci do iznesenih informacija.dakle,pad cijene je umjetno izazvan i ne znaci apsolutno nista.osobno bih volio da padne bar jos toliko radi dokupa.
jedino sto me brine u ovoj prici je zajednica u kojoj zivim,masa koja me okruzuje,cija je najveca sreca tuda nesreca.
e jadnici…
[thumbsup]
I mene osobno začuđuje kako neki uživaju kada dionice padaju ( naravno ako ih ti iste nemaju u portfelju ). Trenutni najbolji primjeri su Staklenici i Ingra.
Razumno razmišljanje bi bilo ovo ; ako dionice xy rastu netko će zaraditi pa i prodati pa ponovo uložiti u neke druge xy dionice koje će možda takodjer narasti i tako u krug do nekog vremena. Raste likvidnost , raste zarada , svi sretni i zadovoljni.
Ali opet, sa druge strane u ljudima ima ona zloća i jad kada netko drugi zaradi ( a sam nisi jer nisi uložio u pravu dionicu , iz koje kakvih razloga ) pa su extra ljuti a kada izgube onda su extra veseli.
Eto to se dešava sada, svi koji nisu kupili Staklenike dok su bili nisko pa nisu mogli zaraditi dok su bili visoko sada guštaju jer su se drugi prešli sa kupovinom.
Ja ne želim reći da vjerujem u rast niti u pad jer je po meni sada sve 50/50 , nitko tko se bavi dionicama duže od par godina zna da se Vladi ( HFP-u ili bilo kojoj novoj instituciji ) ne može slijepo vjerovati što su pokazali nebrojeni primjeri raznih privatizacija do sada. Da li će biti vremena za neki novi natječaj, novi krug prije izbora, da li će neka nova Vlada isto razmišljati kao i stara, sve je to pitanje ? Tko zna možda hoće ?
Komentirao bi malo i one koji ne vjeruju članku u PD, kao tko će dobiti info o natječaju, tko će šta novinarima reći itd. Nije to baš tako teško, kao da u tim državnim instituacijama rade neki visoko moralni tipovi koji će čuvati tajne informacije kao da im život o tome ovisi ! Pazi da ne ! Tutneš ima 100-njak kuna u džep i eto ti priče. Na kraju krajeva dubinsko snimanje se obavlja i u Staklenicima , i tamo se neka informacija može saznati od onih u knjigovodstvu.
Eto toliko, pamet u glavu, pripremiti se na najgore a nadati se najboljem !
e jadnici…
pa i nije neko veselje [lol]
1. ako je netko u kešu normalno je da se raduje kad dionice koje želi kupiti padaju
2. ako je netko u dionicama normalno je da se raduje kad dionice koje ima rastu
3. ako je netko u kešu normalno je da tuguje kad dionice koje želi kupiti rastu
4. ako je netko u dionicama normalno je da tuguje kad dionice koje ima padaju
zašto bi išta od ovog bilo zločesto?
Slažem se ali ipak šta ste nadrukali nadrukali ste……..da se nitko ne javi na natječaj to je već ukalkulirano u cjenu……..
Možda da provate nešto novo… [cool]
1. ako je netko u kešu normalno je da se raduje kad dionice koje želi kupiti padaju
2. ako je netko u dionicama normalno je da se raduje kad dionice koje ima rastu
3. ako je netko u kešu normalno je da tuguje kad dionice koje želi kupiti rastu
4. ako je netko u dionicama normalno je da tuguje kad dionice koje ima padaju
zašto bi išta od ovog bilo zločesto?
Daleko od toga da je nešto od toga zločesto ako se raduješ ili tuguješ radi sebe , svojih dionica , svojih dobitaka ili gubitaka.
Zločesto je ako se više raduješ drugima kada gube nego se raduješ sebi jer dobivaš.
Usporedba sa stvarnim životom, onaj koji je preživio neku katastrofu ( potres, poplava itd. ) se veseli svojem preživljavanju ali ne vjerujem da se veseli tudjem stradanju !
Naravno to je samo moje mišljenje koje je moje, ne moraju se svi složiti sa time !
je li to ukalkulirano u cijenu ili nije to ne znamo ni ti ni ja. to ćemo vidit idući tjedan pa se i ovaj tvoj post može smatrati drukom samo u drugom smjeru