Kako to da nitko ne želi staklenike?
Al Plejboj nije pisao da se uz Todrića i Rajića uključuje i NATO u igru?
svaka roba ima svog kupca, pitanje je samo cijene…po 7000 kn možda neće biti kupca, po 5000 kn vjerojatno hoće, po 3500 kn će biti sigurno…pitanje je samo kad uletiti jer bit će opet žestoki rast u nekom trenutku
sve će to platiti koncesionari [wink]
Kako to da nitko ne želi staklenike?
Al Plejboj nije pisao da se uz Todrića i Rajića uključuje i NATO u igru?
svaka roba ima svog kupca, pitanje je samo cijene…po 7000 kn možda neće biti kupca, po 5000 kn vjerojatno hoće, po 3500 kn će biti sigurno…pitanje je samo kad uletiti jer bit će opet žestoki rast u nekom trenutku
[/quote]
Kako to mislite …po 7000 kn možda neće naći kupca?
Al prije dva dana nije bilo sigurno da preuzimaju NATO, Todorić i Rajić i da će biti premija?
Neutralan sam ali zasigurno se odlučujem na kupnju. Ne znam kako će završiti prvi natječaj ali neki slijedeći će zasigurno donijeti veliku zaradu na ovoj dionici. Minimum cijene zasigurno neće pasti ispod 5000 kn te svaka trgovina ispod ovoga će donijeti zaradu – naravno nekom veću nekom manju. Svi bi voljeli da to bude ranije ali nije loše ako bude i kasnije. Riječ je o vellikom projektu zato se nebojte i ne radite si minuse paničnim prodajama. Na ovom forumu se čovjek svačega načita "i + i -" sada je raspoloženje negativo (dali s razlogom vidićemo) ali zasigurno će biti na kraju pozitivno. Zato prijatelji bez panike i nedajte se navući na jeftine prodaje. Pozdrav svima.
@barcelona1
Vi ste već kupili… bez da sečakate sutra…[lol]
…Osobito vrijedno obradivo (P1) i vrijedno obradivo (P2) poljoprivredno zemljište ne može se koristiti u nepoljoprivredne svrhe osim:
Osim ako se GUP-om i PP-om ne prenamjeni u građevinsko!!! Toliko toga si copy/paste-o bez veze! Ovi padobranci na temi su mi najjači! [sealed]
[/quote]
[lol] ,padobranci.
Nije da se veselim tuđoj nesreći, dapače, utješio bi te da imaš šanse da preživiš ovaj pad. Pročitao sam prije cca godine dana da je lik skočio sa cca 3000 metara i da mu se nije otvorio padobran a uspio je preživit bez većih posljedica. Nekoliko ogrebotina, …
Moj padobran je odavno otvoren pa nisam ni ulazio u ovu dionicu.
Što se tiče padobranaca reći ću ti da ako nisam do sada pisao na ovoj temi to ne znači da nisam pratio SVE što se pisalo na ovoj temi do sada. A ja sam odgovorio na tvoj navijački komentar o promjeni članka 50 ZOPUIG-a i njegovog pozitivnog utjecaja na KSST. Moje mišljenje je da ova promjena nema nikakvog utjecaja na KSST.
Moj osobni stav je da je cijena zemljišta precjenjena u Hrvatskoj. 400 eura po m2, ludnica. Tko to kupuje. 100 mil. eura dati samo za zemlju da bi se izgradila tvornica. Što nedostaje terenu u industrijskoj zoni npr. Kukuljanovo koji se prodaje po 80 eura/m2 u odnosu na ovo u Kaštelima.
Ušteda od pola miljarde kuna.
A, kako bi potvrdio to što sam napisao, evo malo ekskluzive! Dakle, KSST na stolu imaju pismenu ponudu (pismo namjere) od 50 mil. kuna za 48.000 m2 njihovog zemljišta! Tako da postoji mogućnost da kupac dobije sa tvrtkom 50 mil. kuna keša ne računu! ZZtop, vidiš kakvih se stvari moglo saznati na skupštini, a koje ne stoje u zapisniku! [wink]
[/quote]
You are very, very smart – Mr Smart and your satellites – but not enough for me i.e my money [lol]
[/quote]
Malo povijesti ne škodi… posebice one koje nisu ušle u zapisnik… [rolleyes]
htjeli vi to priznati ili ne, država sada traži 7000kn po dionici. dakle, to zemljište nečem ili nekom vrijedi!inače, mislim da država kojoj treba novaca i kojoj je ovaj projekt najvrijedniji sigurno našla kupca za to zemljište…i da znate, ova godina je izborna godina. pa ne bi valjda naša jadre napravila glupost i uputila ga hitno u proceduru da se nije osigurala s barem jednim kupcem-potencijalnim. Svašta naklapate na ovom forumu, a možda se svi ugodno iznenadimo u ponedjeljak.
Neutralan sam ali zasigurno se odlučujem na kupnju. Ne znam kako će završiti prvi natječaj ali neki slijedeći će zasigurno donijeti veliku zaradu na ovoj dionici.
Evo ja isto priznajem da se odlučujem za kupnju. Ali ne iznad 1500 kn. Sjedim i čekam. Nikud mi se ne žuri [cool]
@catwalk
pa nije valjda da te uhvatila panika… moram priznat da ti planirani timimg bio sasvim ok… riješit se KSST-a 16.-17.05 te ponovo ući u… odmah potom… taman prije…
Milsim da bi ti bolje bilo da si ostala sa nama… zar ne Cerc… sve potrebne info si na vrijeme mogla direktno ishodavat od neutralnog HFP… No, smart was smart i.e. smarter than you… [thumbsup]
Neutralan sam ali zasigurno se odlučujem na kupnju. Ne znam kako će završiti prvi natječaj ali neki slijedeći će zasigurno donijeti veliku zaradu na ovoj dionici.
Evo ja isto priznajem da se odlučujem za kupnju. Ali ne iznad 1500 kn. Sjedim i čekam. Nikud mi se ne žuri [cool]
[/quote]
morat ćeš pričekati dok ja iznad tebe poberem 100 komada [cool]
[/quote]
morat ćeš pričekati dok ja iznad tebe poberem 100 komada [cool]
[/quote]
u kojem krugu?