KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovi mali miševi šta su se raspisali vjerujem da nemaju više od 25 god. mada godine ništa ne znače…
Samo strpljivo i ako imate viška love kupujte….
Ovo je zicer kakvog dugo nije bilo……sada…danas…sutra…najesen…

Who cares… [cool]

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

a gle odmah mi stotku lupili čim spomeneš riječ SELL [lol] a jeste da ne kažem šta.

…legende! [lol]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

nije uopće bio druk u pitanju. zato sam i naglasio "ako je u pravu". nisam na kupnji nego sam išao komentirat situaciju. ali bolje bi bilo da sam šutio

Nemoj šutit lucky, ti si jedan od rijetkih realnih, a evo prošlo je cijelih 5 minuta da se vidi da sam u pravu.
A vi drukeri, što ste zaglavili u dionici koja ima pasti još najmanje 50% do utorka, ne navlačite ljude, netko s tim novcima hrani obitelj i školuje djecu.
[/quote]
O čemu ti pričaš čovječe. Za koga smatraš nekog ko ima drugačije mišljenje od tebe po pitanju vrijednosti nečega. Pa čovječe božji, što smo mi, zvjeri. Pa imam i ja obitelj i školujem djecu. Skulirajte se malo!

Evo probaču još jednom napisat,,,,Svima nama je poznato kako završavaju firme i zemljišta na bubnju
Pa otuda i tolika jagma za KsSt ,A onda drugi krug itd.Da nebi završilo ko sa ĐAKOVŠTINOM u nekom Smislu,,,,,, [wink]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Ovi mali miševi šta su se raspisali vjerujem da nemaju više od 25 god. mada godine ništa ne znače…

Who cares… [cool]

ajd kupi prvi, pa nam pošalji kopiju do-kupnje….

u ponedjeljak kad svima bude jasno da od onih 7000kn neće biti ništa i 2500 će biti san. Treba donijeti odluku prije drugih

Nemoj šutit lucky, ti si jedan od rijetkih realnih, a evo prošlo je cijelih 5 minuta da se vidi da sam u pravu.
A vi drukeri, što ste zaglavili u dionici koja ima pasti još najmanje 50% do utorka, ne navlačite ljude, netko s tim novcima hrani obitelj i školuje djecu.

Fascinantno, ja sam mislio da se na trzistu kapitala kupuje novcima koji su ti visak i mozes bez njih, ocigledno da sam se prevario, ima tu previse kockara, pa tako Vam to je kad se kockate, samo naprijed.

Rusitelj vlade ^_^.

Who cares… [cool]

[/quote]

Evo mojih su ove tri kupnje u 12:14:08 1+1+3 komada……….

Dali je dovoljno……

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

Who cares… [cool]

[/quote]

Evo mojih su ove tri kupnje u 12:14:08 1+1+3 komada……….

Dali je dovoljno……
[/quote]

Svaka čast! [thumbsup]

Izgleda da se ovdje paničari pojavljuju tek 5 do 12, odnosno 16……
I guess some like it hot ! [lol]

Fascinantno, ja sam mislio da se na trzistu kapitala kupuje novcima koji su ti visak i mozes bez njih, ocigledno da sam se prevario, ima tu previse kockara, pa tako Vam to je kad se kockate, samo naprijed.

[/quote]

Baš fascinantno, znači ako si uložio novac koji ti trenutno ne treba za druge namjene, možeš ga cijelog izgubit jer to ti je ionako bio višak. Pa to je prava kocka.
Poznato je da su puno ozbiljnija ulaganja sa novcem koji ti je potreban.
A onoga himalaju neću ni komentirat ***obrisano***

Dosta dionica danas ide u čvrste ruke, što prilično smanjuje špekulativni prostor. Ovi koji prodavaju 2 dionice, pa ih opet kupuju 70 ili 80 kuna niže, nisu za komentiranje, ali eto, ima nas svakakvih!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

New Report

Close