KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Očito se pokazuje ispravnim da je cijena u sebe uključivala ovakav rasplet. Hajde dobro, sada mi je lakše. Još sam da se pokaže i drugi ishod pa da vidimo i gornji limit [smiley].

Poštovani!
Dobre su bile prognoze da ce to biti oko 3000kn prije zavrsetka natjecaja.
Samo je sad da cekamo da vidimo dal je natpis bio da se jos malo srusi cijena pa da se dokupi;
ili ima istine u njemu.

Imam nekoliko komada KSST-a tako da je veoma interesantno pratiti razvoj događaja.

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

komada: 300-injak
minimalna: 2900

ovo drugo si pogodio. e sad još reketa prema gore za volumen [thumbsup]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Nema kupca ali nikog to ovdje previse ne zanima, zna se kolko sta vrijedi i ciao … Ispod 5 nema šanse ionako prema tome … bice po 3 toga jos, curit ce, ali uglavnom minimalne kolicine kao i do sada …

Kressho

al će biti gužva za ova 23 komada na 2500kn….samo da ne pobjegne prije… [sealed]

kupnja na 2500 i dalje stoji, ali ne vidim da je itko toliko glup prodati po toj cijeni…probaj novi druk? [bye]
[/quote]
imate pravo kolega….preproziran sam bio… [lol] je a kaj druko sam…nema smisla da se lažemo… [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

Prije se žrtvovalo par komada na prodaji da bi se kupilo 100 komada jeftinije, a sada je obrnuto, umjetna kupnja na 3000, pa onda istovar po nasloženima na kupnji.

ako si u pravu onda tek ide panika

Stvarno je ovaj top pun papaka kako je smart rekao…
Pa vi stvarno niste normalni…
Pa neznam samo tko vas sluša a i mi što vas čitamo nismo baš normalni….

ignore …drukavce i to one brdsko-planinske….bez stila,znanja i okusa……ajd
[cool]

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

alo lucky ti si prozirniji i od pere, vide ti se organi.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

nije uopće bio druk u pitanju. zato sam i naglasio "ako je u pravu". nisam na kupnji nego sam išao komentirat situaciju. ali bolje bi bilo da sam šutio

Prije se žrtvovalo par komada na prodaji da bi se kupilo 100 komada jeftinije, a sada je obrnuto, umjetna kupnja na 3000, pa onda istovar po nasloženima na kupnji.

Super, samo naprijed!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

nije uopće bio druk u pitanju. zato sam i naglasio "ako je u pravu". nisam na kupnji nego sam išao komentirat situaciju. ali bolje bi bilo da sam šutio

Nemoj šutit lucky, ti si jedan od rijetkih realnih, a evo prošlo je cijelih 5 minuta da se vidi da sam u pravu.
A vi drukeri, što ste zaglavili u dionici koja ima pasti još najmanje 50% do utorka, ne navlačite ljude, netko s tim novcima hrani obitelj i školuje djecu.

New Report

Close