KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da ste u kondicionalu.i opet vladajuća kasta želi ušićariti na tuđoj djedovini.

Članak je odličan za kupce dionica KSST, nikako za prodavatelje, nemojte biti ovce! Samo Resnik vrijedi više od trenutne cijene na burzi!!

Uf! Ti si svojedobno računao koliko vrijedi TNSA na osnovu nekretnina. Navukao si mnoge, a eto sad vidimo koliko vrijedi.
[/quote]
A, vidi ovoga papka! [lol]
[/quote]

Vidi se da su tanki živci, počinju prepucavanja i vređanja………..znači loše, loše………

Uf! Ti si svojedobno računao koliko vrijedi TNSA na osnovu nekretnina. Navukao si mnoge, a eto sad vidimo koliko vrijedi.

Stari moj, Smart je prije navlačio sam nas male. A vidi ga sad, jebote, navukao je:

1) Petra Čobanvkovića, potpredsjednika Vlade
2) Vedrana Duvnjaka, bivšeg čelnika HFP-a
3) Ozrena Matijaševića, predsjednika Hrvatske udruge sindikata
4) Ivana Benzona, direktora Staklenika
5) Josipa Berketa, gradonačelnika Kaštela

Što jest jest, Smart je uznapredovao. 😀 😀

ha ha 5 komada
[thumbsup]
cestitam

Bilo bi to i 1000 komada da je bilo više kupnje, ali i ovo su bili nečiji zaboravljeni nalozi.
A lijepo sam vam govorio na 3850, bježite, ne ide to sada, nego eventualno na jesen.
A kada dođe potvrda ovoga u ponedjeljak i kupci na 2500 će bit u pušingu 80%.
Vidim da nema matrixa među ugroženima, on me vjerovatno poslušao.

Svima unutra iskrena sućut, i meni je jako žao jer ovo ukazuje na teško bolesno stanje u Hrvatskoj, a velika razočaranja u jednom dijelu tržišta, odražavaju se na sve, kroz loš sentiment. Što bi rekla jedna od najvećih državnica današnjice, nitko nije otok. A ja bih dodao, svi smo mi brodolomci.

Ili u petak 13. [bye]

gle ovog kamenca, trpao se s ksst a sad promijenio ploču. pravi si mačak :/
[/quote]
kamenac je danas i narednih dana u dokupu…
ksst će mi akobogda biti 66,66 posto portfelja [cool]
[/quote]

Jesu ovo tvoji nalozi na kupnji.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Ovi sa poslovnog ili imaju povlaštene informacije….a znamo kako se nama brišu postovi kad nešto napišemo kad imamo info…..a nemaju oni povlaštene info …
Ili je netko platio oglas ili netko sa poslovnog želi dokupit ova dva tri dana….
Nisu mi jasni ovi članci rekla kazala…
Imateljima poručujem strpljenja i nebudite ovce jer ovo vridi punno puno više…

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

jedan savjet: ako misliš paničarit onda paničari prvi

jedan savjet: ako misliš paničarit onda paničari prvi

a što ćeš paničariti na 3500 kn ili niže? da se KSST prodaju do kraja godine, po najmanje 3500 kn će se prodati. "paničariti" se trebalo na 4500-4990 kn…sad na 3000-3500 kn to više nema smisla, ja ću uskoro u dokup, sve ispod 3000 kn je premija [thumbsup]

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

ha ha 5 komada
[thumbsup]
cestitam

Bilo bi to i 1000 komada da je bilo više kupnje, ali i ovo su bili nečiji zaboravljeni nalozi.
A lijepo sam vam govorio na 3850, bježite, ne ide to sada, nego eventualno na jesen.
A kada dođe potvrda ovoga u ponedjeljak i kupci na 2500 će bit u pušingu 80%.
Vidim da nema matrixa među ugroženima, on me vjerovatno poslušao.

Svima unutra iskrena sućut, i meni je jako žao jer ovo ukazuje na teško bolesno stanje u Hrvatskoj, a velika razočaranja u jednom dijelu tržišta, odražavaju se na sve, kroz loš sentiment. Što bi rekla jedna od najvećih državnica današnjice, nitko nije otok. A ja bih dodao, svi smo mi brodolomci.
[/quote]
komedija
Lukaaaaaaaaa,javiiiiiiiii seeeeeeee

svakoga dana u svakom pogledu...

Ili u petak 13. [bye]

gle ovog kamenca, trpao se s ksst a sad promijenio ploču. pravi si mačak :/
[/quote]
kamenac je danas i narednih dana u dokupu…
ksst će mi akobogda biti 66,66 posto portfelja [cool]
[/quote]

Jesu ovo tvoji nalozi na kupnji.
[/quote]
još nisu.
čekam da me na dva mjesta poklope na asku (podr, dlkv).

hate red

al optimisti i dalje drže naloge na 7000
bilo bi smiješno da mi se ne plače

btw doktor bi trebao promijeniti signature

Stari moj, Smart je prije navlačio sam nas male. A vidi ga sad, jebote, navukao je:

1) Petra Čobanvkovića, potpredsjednika Vlade
2) Vedrana Duvnjaka, bivšeg čelnika HFP-a
3) Ozrena Matijaševića, predsjednika Hrvatske udruge sindikata
4) Ivana Benzona, direktora Staklenika
5) Josipa Berketa, gradonačelnika Kaštela

Što jest jest, Smart je uznapredovao. 😀 😀
[/quote]
Nisam znao da su oni dioničari KSST. U svakom slučaju nisu kupovali po 5000 kn.

New Report

Close