KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a u drugom?

Članak je odličan za kupce dionica KSST, nikako za prodavatelje, nemojte biti ovce! Samo Resnik vrijedi više od trenutne cijene na burzi!!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

blokada

ha ha 5 komada
[thumbsup]
cestitam

svakoga dana u svakom pogledu...

Ili u petak 13. [bye]

gle ovog kamenca, trpao se s ksst a sad promijenio ploču. pravi si mačak :/
[/quote]
kamenac je danas i narednih dana u dokupu…
ksst će mi akobogda biti 66,66 posto portfelja [cool]

hate red

Da ga ..beš, KSTT sa ovom izmjenom prostornog plana vrijede ili će vrijediti bar 50% od vladine ponude

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Članak je odličan za kupce dionica KSST, nikako za prodavatelje, nemojte biti ovce! Samo Resnik vrijedi više od trenutne cijene na burzi!!

Uf! Ti si svojedobno računao koliko vrijedi TNSA na osnovu nekretnina. Navukao si mnoge, a eto sad vidimo koliko vrijedi.

huh ovo će sada biti krajnje nezgodno, nisu male količine ovdje protrgovane zadnjih mjeseci, vidim da neki zazivaju hanfu na PD portalu –>komentari članaka. zašto, pa ovo je od početka bila špekulativna kupnja. A kad bi se svaka špekulativna kupnja i oplodila onda se ne bi tako zvala, zar ne?

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

Ovaj post se tiče isključivo samo jednog dioničara ksst: prepoznat će se sam .. [tongue]

hoće se to cijena lkpc izjednačiti sa ksst ? (boy4cry, gdje je to vrabac u ruci a golub na grani ?).

dosta će vas postati dugoročni investitori na ksst ,

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

ni u kom slučaju prodati onome po 50 kuna

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Uf! Ti si svojedobno računao koliko vrijedi TNSA na osnovu nekretnina. Navukao si mnoge, a eto sad vidimo koliko vrijedi.
[/quote]
A, vidi ovoga papka! [lol]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

New Report

Close