dubinsko snimanje tijekom gotovo dva mjeseca otkada je otvoren natječaj u kaštelanskoj tvrtki nije proveo nijedan potencijalni ponuđač. Iako to službeno nitko ne želi potvrditi, iz upućenih izvora čuje se da ni ponudbenu dokumentaciju od bivšega Hrvatskog fonda za privatizaciju, današnje Agencije za upravljanje državnom imovinom, još nitko nije otkupio.
Premda je moguć ulazak u "igru", realno je malo izgledno da bi se u preostalih nekoliko dana netko javio s tako vrijednom ponudom.U vrijeme pripreme i raspisivanja natječaja početkom godine kao potencijalne takmace spominjalo se poduzetnike Luku Raića, Ivicu Todorića te koprivničku Podravku, no svaki od njih u međuvremenu je krenuo u neke druge investicijske pokušaje.
s obzirom da ste me totalno izbacili iz kolosjeka, zvala sam hfp i dobila tipa koji ima predmet ksst i lijepo ga pitala jel pristigla koja ponuda za ksst? on mi je rekao da se po novinama piše svašta te da se ne može znati ništa prije ponedjeljka i da mi neće reći ništa prije ponedjeljka. Isto tako je reagirao kada sam spomenula članak u PD ”od kud njima to?”
ovo me podsjeća na onaj članak u seebizu radić u cg na ručku s lamparom pa je igh skočio, a niš od toga nije bilo kako i vidimo, samo je ovaj slučaj u drugom smjeru. ja sam na čekanju…..
da, mozete mislit kako ce biti kupnje danas iznad 3000.
bid, i to mizerni, danas se seli na 2xxx…
s obzirom da ste me totalno izbacili iz kolosjeka, zvala sam hfp i dobila tipa koji ima predmet ksst i lijepo ga pitala jel pristigla koja ponuda za ksst? on mi je rekao da se po novinama piše svašta te da se ne može znati ništa prije ponedjeljka i da mi neće reći ništa prije ponedjeljka. Isto tako je reagirao kada sam spomenula članak u PD ”od kud njima to?”
ovo me podsjeća na onaj članak u seebizu radić u cg na ručku s lamparom pa je igh skočio, a niš od toga nije bilo kako i vidimo, samo je ovaj slučaj u drugom smjeru. ja sam na čekanju…..
ajme kako vrijeme leti… nisam ni primjetio da je dans već prošlo 13 sati…
Osoba nadležna za ostvarivanje prava na pristup informacijama (sukladno zakonu NN 172/03) je :
Josipa Kuzmić, tel : 6346-253
e-mail: josipa.kuzmic@hfp.hr
Pisani zahtjev u svezi ostvarivanja prava na pristup informacijama podnosi se na adresu :
Hrvatski fond za privatizaciju
10000 Zagreb
I.Lučića 6-8
Usmeno postavljeni zahtjevi primaju se na zapisnik u pisarnici HFP-a svakog radnog dana od 13-15 sati
Oni koji misle rasprodati, mislim da je pametnije sačekati ponedjeljak i službenu verziju Ionako ovih dana necete puno prodat.
ma neka proda ko misli,mozda cemo jos jeftinije dokupiti.stvarno mi nije jasno kako netko moze uopce pomisliti da ovi clanci u novinama mogu biti istiniti,bas me zanima kako neki novinar moze doci do ovakve informacije…
Ili u petak 13. [bye]
gle ovog kamenca, trpao se s ksst a sad promijenio ploču. pravi si mačak :/