KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čak troje je u isto vrijeme postalo link… jedva ste dočekali tako nešto….

a mislite da to nije jeftini druk…

tko je ta novinarka da bi ona dobila tako povlaštene informacije …

malo mi smrdiiiiii

Kao što rekoh ne veselim se ovome nimalo!!! jer od bilo kojeg pada/gubitka – gubimo svi na ZSE… U ostalome danas sam postao da ste ovu info mogli zatražit od HFP osobno i pismeno (sukladno zakonu) na vrijeme…

gospodo,
šta ste požurili sa tekstom, pa rok za otkup ponudbene dokumentacije je 14.05.2011. u 14 sati
…je l bi vi koji komad ksst-r-a po povlaštenoj cijeni recimo po 3.000[lol]

Biće 3.000 povlaštena cijena u ponedjeljak. Ali ne za kupiti, nego za prodat [wink]

čak troje je u isto vrijeme postalo link… jedva ste dočekali tako nešto….

a mislite da to nije jeftini druk…

tko je ta novinarka da bi ona dobila tako povlaštene informacije …

malo mi smrdiiiiii

Ma meni je samo žao "okladice"………pa nudio sam vam okladu…….nitko je nije prihvatio.
Ne nisam jedva dočekao…….žao mi vas je……ali postoji i drugi krug. Ne gubite nadu [thumbsup]
[/quote]

haha, neznam zašto bi me žalili, što ste zaključili iz moje poruke? osim da me ljuti što netko jedva čeka nečiji gubitak, baš krasno….

ma kakav cash-r-a, 100% in

http://www.poslovni.hr/vijesti/nitko-nece-staklenike-179049.aspx
"Formalno, natječaj za prodaju dioničkog paketa od 75,63 posto službeno se zatvara u ponedjeljak 16. svibnja. No kako doznaje Poslovni dnevnik iz krugova bliskih kompaniji i Vladi, dubinsko snimanje tijekom gotovo dva mjeseca otkada je otvoren natječaj u kaštelanskoj tvrtki nije proveo nijedan potencijalni ponuđač. Iako to službeno nitko ne želi potvrditi, iz upućenih izvora čuje se da ni ponudbenu dokumentaciju od bivšega Hrvatskog fonda za privatizaciju, današnje Agencije za upravljanje državnom imovinom, još nitko nije otkupio. "

Najviše volim ovakve članke, gdje kad ga pročitam imam osjećaj da autor članka uopće nije pročitao natječaj.
Da ga je proćitao onda bi znaoda u njemu stoji sljedeće:
Kupnjom Ponudbene dokumentacije ponuditelji mogu zatražiti ovlaštenje od HFP-a (AUDIO-a) za provedbu “Due diligence” postupka u Društvu [lol]

@skoch
Zaključio sam da put do "otrežnjenja" ponekad dugo traje. Ostalo vam piše u mom potpisu.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Nego, hoćemo li neke kladioničarske procjene nabacit za sutra? Tipa koliko protrgovanih dionica se očekuje, koja minimalna cijena?

Evo, razbijam led:

komada: 300-injak
minimalna: 2900

Kakve su prognoze onih koji nikad nisu ni vjerovali da će se KSST prodati po natječajnoj cijeni? Ajte, ljudi, sad vam je prilika za likovanje. 😀

ako ne bude ponuda u 1. krugu, po koliko ide 2. krug? 5000 kn? 6000 kn? kako bilo da bilo KSST da se prodaju i u pola cijene na kraju, to će biti ova cijena koja je sad na burzi, tako da se kupnjom po ovoj cijeni praktički ne može izgubiti (osim vremena zbog čekanja da se odradi cijeli proces)
a opet – tko zna, možda i dođe ponuda u zadnji čas… [rolleyes]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

Ma do sada sam gledala novu tv (dnevnik htv nisam gledala moram priznati) te sam primjetila da po hrvatskoj bauljaju nekakvi investitori, te da ih ima gomila, te da se domagoj nekak značajno smijuljio i spominjao neke projekte vrijedne puno milijuna eura. ne znam, nisam pametna. vidjet ćemo što će biti sa svim tim….

jaix. sutra pušing znači, a nema druge nego u šoping. jbg.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

iako kad malo razmislim pa ovi koji su imali velike količine sigurno su se isto raspitivali a nisu prodavali, recimo danas samo 6 komada prodano i to sve po asku. Na 4000 stoji trideset i nešto komada već tjedan dana koji su (bar sam tako mislio) služili za dokup jer da njih nije bilo cijena bi išla prema gore i moglo se više komada uvaljati po bidu da se imalo informaciju. Ali slaba je prodaja bila. U svakom slučaju čudno.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Još uvjek natječaj može uspjeti, a ako je netko ovaj info s poslovnog i imao sugurno nije podjelio to s drugima nego je već davno svoje uvaljao, mislim da od 10,00 slijedi veselo otvaranje,iako će mi biti drago, ako ovo dobro završi

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

http://www.poslovni.hr/vijesti/nitko-nece-staklenike-179049.aspx
smijesni su svi koji misle da ovo nesto znaci,
u praksi se pokazalo da ovakvi clanci u pravilu znace suprotno od onoga sto je u njima napisano (HT,INA,ATPL,JDPL,ATGR,MLNR….)
po meni je ovo cisto navlacenje na prodaju i pokusaj rusenja cijene(mozda se varam,uskoro cemo saznati)

svakoga dana u svakom pogledu...

New Report

Close