ponude mogu stići i 5 do 12. baš zbog silnih špekulanata. kakav sam i sam.
I ekipa vi svarno vjerujete da će biti ponude po cijenama iz natječaja? Mislim datum je jako blizu…
Ma pazi! Većina sigurno ne vjeruje, jer cijena nebi bila tu gdje je trenutno, već oko 6000 kn! Međutim, ako pogledamo da se na natječaj za koncesiju ZL Zagreb javilo 10 ulagača, nikako se ne mogu oteti dojmu da će za KSST biti opasno zainteresiranih ulagača iz tog sektora! O tome sam već pisao, ali me Čobanković sa svojom izjavom, "imamo zaiteresiranog kupca", "izvoz", itd. cijelo vrijeme odvajao prema poljoprivredi! Ja bi nakon današnjeg dana i nekih mojih saznanja rekao da tu definitivno nema mjesta toj djelatnosti, pa mi nisu jasni ni uvjeti natječaja u kojima se traži zadržavanje djelatnosti??? Ok, Knežine će jedine ostati poljoprivredno zemljište, ali ipak… Ne znam za prvi krug, ali KSST na ovoj razini zaista držim kao najbolje ulaganje na našem tržištu!
Držim da cijena u natječaju nije problem!!!
Gledajte ljudi ja bi da još ide dole , kupio sam dio po 3290,00 ,/hvala prodavaču/a sada bi htio smanjiti ulaznu cijenu.Kao i Smart mislim da je kupovina ksst i ine trenutno najisplativija u rh.
Zašto bi nešto procurilo i kako. Ja da sam na mjestu Luke Rajića, i da želim ovo kupit isto bih reagirao kao on i ne bih rekao ta ću dati ponudu. Zašto bi? Pa i on se boji da mu netko ne odnese pred nosom.
Nekako su mi nekidan on i Jaca djelovali dobro raspoloženi i mislim da će tako biti i poslije 16.
Što se tiče prolongiranja natječaja, možda je interes da netko kupi po 4900 umjesto po 7000, ali izborna je godina i nema mi smisla da se to realizira poslije izbora. Previše se tog vremenski poklapa da bi se nešto mijenjalo, po meni. Kod Dalmacijavina, je natječaj već produžen, vjerojatno u nedostatku zainteresiranih, ovdje to nije slučaj tako da možemo i tako gledati.
Ja ne kažem da neće biti kupaca u prvom krugu, a naravno da potencijalni neće zvoniti na sva zvona da želi kupiti KSST. No, neke stvari oko prenamjene zemljišta mi ne daju pravo da razmišljam o poljoprivredi kao isplativoj djelatnosti na tom položaju!? Naravno, moguće da griješim!? Zanimljivo i uzbudljivo, moram priznat! [smiley]
Gospodarski forum u Splitu 13. Svibnja.
Vaš link
Jako zanimljivo! [wink]
E, a sada možemo testirati donju granicu:
http://www.poslovni.hr/vijesti/nitko-nece-staklenike-179049.aspx
Sve je to neslužbeno, naravno. Službeno, natječaj i dalje traje.
Iskreno – doista mi je žao… ali, zar vam nismo indirektno rekli…
čestitam [thumbsup]
čak troje je u isto vrijeme postalo link… jedva ste dočekali tako nešto….
a mislite da to nije jeftini druk…
tko je ta novinarka da bi ona dobila tako povlaštene informacije …
malo mi smrdiiiiii
Rok za podnošenje ponuda: 16. svibanj 2011. godine do 14,00 sati
Postupak podnošenja ponuda i izbora najpovoljnijeg ponuditelja provodi se sukladno uvjetima propisanim u Ponudbenoj dokumentaciji. Ponude neće biti razmatrane ako Ponudbena dokumentacija nije otkupljena najkasnije 48 sati prije roka određenog za podnošenje ponuda
čak troje je u isto vrijeme postalo link… jedva ste dočekali tako nešto….
a mislite da to nije jeftini druk…
tko je ta novinarka da bi ona dobila tako povlaštene informacije …
malo mi smrdiiiiii
Ma meni je samo žao "okladice"………pa nudio sam vam okladu…….nitko je nije prihvatio.
Ne nisam jedva dočekao…….žao mi vas je……ali postoji i drugi krug. Ne gubite nadu [thumbsup]