KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da potencijalni kupac nije zadovoljan s propozicijama natječaja izašao bi onaj prvi natječaj po onoj prvoj cijeni od 5.500 (vidi dokumenta iz 11.2009.) [wink]…ja tako kontam, ali svako konta na svoj način [wink]

dobro kontaš…razumno.

PRVA FAZA 192 mil. EURA

U Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture bit će otvorene ponude u prvoj fazi nadmetanja za javno privatno partnerstvo za Zračnu luku Zagreb.
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Dnevni-semafor-Tko-ce-graditi-novi-zagrebacki-aerodrom?homesrclink=carousel

10. svibanj 2011.| Ivan Pandžić

Pleso želi 10 konzorcija, niti jedna tvrtka iz Hrvatske

PXL Među tvrtkama i konzorcijima nema niti jedne koja je iz Hrvatske, ali zato su se prijavili aerodromski operateri i građevinske tvrtke od Indije do SAD-a, pokazalo je otvaranje ponuda koje je obavljeno jutros u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture.

Redom pristizanja interes su iskazali:
1. GMR Infrastructure Ltd i Zračna luka Munchen
2. IC Iatas Insant Sanay Ticaret – IC ICTAS Altyapi Yatirmlan Ve Isletme- Incheon Int. Airport Corp
3. TAV Airport Holding – TAV Construction
4. ADC&HAS-Alpine Bau – RCC Construction
5. J&P Avax- Zračna luka Atena
6. VINCI Concessions
7. Hochtif Concessions
8. ZAIC Ltd
9. Zračna luka Zurich – Strabag
10. Limac French Riviera Airports Consortium

http://www.poslovni.hr/vijesti/pleso-zeli-10-konzorcija-niti-jedna-tvrtka-iz-hrvatske-179001.aspx

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

ponovit ću samo da na burzi ulagačima teže pada možebitna propuštena prilika nego stvarni gubitak…
E pa ovdi će biti puno žalopojki za propuštenim dobitkom…
[cool]

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

sa 10 komada propušteni dobitak bi bio 37 000 kn [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

dok se vi prepirete netko lagano čisti…

Slaba mu metla! [smiley]

Slaba mu metla! [smiley]
[/quote]

pa nema po 3600

Slaba mu metla! [smiley]
[/quote]

pa nema po 3600
[/quote]

a da daš 100 kuna više ruka bi ti otpala? [bye]

PROKLETE JUDE I VAŠE ŠKUDE, PRODALI STE NAŠU HRVATSKU U ZLOSRETNU UNIJU...

Kaže mi ptičica, da ima ljudi koji svaki dan kupe i prodaju 2-3 kom. KSST i da to ponavljaju svaki dan! Hahaha, market mejkeri! [pray]

Dakle, sve što mogu napisati je to, da kod sadašnje izmjene GUP-a prenamjena ide po dogovoru i to je zaključeno! Hoće li biti kupaca u prvom krugu, mislim da to nitko ne zna!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

I ekipa vi svarno vjerujete da će biti ponude po cijenama iz natječaja? Mislim datum je jako blizu…

I ekipa vi svarno vjerujete da će biti ponude po cijenama iz natječaja? Mislim datum je jako blizu…

vjerojatno ne, procurilo bi već
[angry]

New Report

Close