KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Skratite si sukladno zakonu (NN 172/03) muke u svezi trenutnih nagađanja…

Kontakt

HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU/CROATIAN PRIVATIZATION FUND
IVANA LUČIĆA 6
10 000 ZAGREB
HRVATSKA/CROATIA
OIB 26961518190
TEL 01 6346 111
FAX 01 6346 224
investcroatia@hfp.hr

Osoba nadležna za ostvarivanje prava na pristup informacijama (sukladno zakonu NN 172/03) je :
Josipa Kuzmić, tel : 6346-253
e-mail: josipa.kuzmic@hfp.hr

Pisani zahtjev u svezi ostvarivanja prava na pristup informacijama podnosi se na adresu :
Hrvatski fond za privatizaciju
10000 Zagreb
I.Lučića 6-8

Usmeno postavljeni zahtjevi primaju se na zapisnik u pisarnici HFP-a svakog radnog dana od 13-15 sati

Pa ajde nam ti dodatno skrati proceduru i reci što su ti rekli. Meni, primjerice, nisu odgovorili je li tko otkupio natječajnu dokumentaciju. Tebi jesu?

Poznam toliko ljudi koji imaju ksst, ne pisu po forumima niti se uzbudjuju oko toga. Ja ne znam što će biti s ksst niti imam info, ali kada ih god upitam dobijem odgovor da se ne brinem i da će oni biti najbolja dionica na burzi. Mislim da nema razloga da ne bude tako stoga što vlada traži 7000kn (pa neće vlada valjda opet nekome nešto poklanjati, ako je to procijenila na tako visoku cijenu). A i da nije procijenila pa to je zemljište tik uz more, nešto jedinstveno. Pa gdje se to još takovo kod nas može naći. Nigdje.
Pa to je suho zlato.
Ja samo razmišljam na glas i ne znam ima li pristiglih ponuda…

Pa ajde nam ti dodatno skrati proceduru i reci što su ti rekli. Meni, primjerice, nisu odgovorili je li tko otkupio natječajnu dokumentaciju. Tebi jesu?
[/quote]
A kako si izvršio i koncepirao upit?

Ako ide drugi krug, prema neslužbenim informacijama (čitaj: tračevima), cijena će biti niža 30%. Dakle, 4.900 kuna…

Nemojte prizivati drugi krug bez razloga, dok prvi ne završi! Također, ostavite mogućnost produženja roka natječaja, u slučaju produženja usvajanja GUP-a i PP-a, a gdje će prodajna cijena i dalje ostati na 7.000 kn. No, bez obzira na sva događanja oko natječaja, GUP-a, PP-a, ja po trenutnoj cijeni KSST i dalje na ZSE ne vidim bolju priliku za zaradu! Nije nagovor na kupnju, briga me koja je trenutno cijena! Što se mene tiče, prospite sve po 2000 kn ili niže!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Ako ide drugi krug, prema neslužbenim informacijama (čitaj: tračevima), cijena će biti niža 30%. Dakle, 4.900 kuna…

Nemojte prizivati drugi krug bez razloga, dok prvi ne završi! Također, ostavite mogućnost produženja roka natječaja, u slučaju produženja usvajanja GUP-a i PP-a, a gdje će prodajna cijena i dalje ostati na 7.000 kn. No, bez obzira na sva događanja oko natječaja, GUP-a, PP-a, ja po trenutnoj cijeni KSST i dalje na ZSE ne vidim bolju priliku za zaradu! Nije nagovor na kupnju, briga me koja je trenutno cijena! Što se mene tiče, prospite sve po 2000 kn ili niže!
[/quote]
mene samo muči rok

[/quote]
A kako si izvršio i koncepirao upit?
[/quote]

Gospon Zizi, da su vama dali odgovor, vjerujem da bi ga podijelili sa svekolikim forumskim pučanstvom. Upit sam koncipirao i izvršio putem e-obrasca, amaterski, i bez neke pretjerane želje za odgovorom. Podsvjesno, valjda. 🙂

Neka me netko ispravi ako griješim, ali koliko je meni poznato:

na sastanku u 1. mjesecu predstavnici sindikata, KSST, ZL, HFP i dr. su se dogovorili da prvo ide prenamjena zemljišta pa tek onda prodaja.

AUDIO ima pravo što želi, ali prema dogovoru bi MORAO produžiti natječaj (čiju mogućnost je i ostavio) do konačne prenamjere zemljišta!

korisniče lebowski,
neke stvari se ne mogu dijeliti…žene to neće razumjeti, ali zato vi hoćete [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

PRVA FAZA 192 mil. EURA

U Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture bit će otvorene ponude u prvoj fazi nadmetanja za javno privatno partnerstvo za Zračnu luku Zagreb.
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Dnevni-semafor-Tko-ce-graditi-novi-zagrebacki-aerodrom?homesrclink=carousel

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Ne griješiš mateomax, ali moje mišljenje je da AUDIO ne mora produžiti ugovor, ako je potencijalni kupac zadovoljan time da se pokrene procedura prenamjene zemljišta, ako vidi da se s tim slažu i vladajući i oporba i lokalci. Još uz to ako ima čvrsti dogovor s prodavačem pogotovo.
A mislim ni da se predstavnici sindikata, KSST, ZL, HFP i dr neće buniti ako se proda po traženoj cijeni a ako se prenamjena do tada ne okonča.
Moje osobno mišljenje je da to uopće nije prepreka prodaje u prvom krugu, već dapače ,da će se upravo zbog toga i prodati po ovoj cijeni (dogovornoj).jer da se izvrši prenamjena kompletnog zemljišta u građevinsko prije završetka natječaja ,vjeruj mi da bi tada nastala žestoka borba tko će to kupiti.

Da potencijalni kupac nije zadovoljan s propozicijama natječaja izašao bi onaj prvi natječaj po onoj prvoj cijeni od 5.500 (vidi dokumenta iz 11.2009.) [wink]…ja tako kontam, ali svako konta na svoj način [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

New Report

Close