Da, možda i oni najveći pesimisti kažu sebi: A šta ako se stvarno netko javi na natječaj!? [proud]
[/quote]
To će se dogoditi za nekoliko mjeseci, kada su raspisivali natječaj ostavili su mogućnost odgode radi prikupljanja dokumentacije, a tu spada i promjena GUP-a. Kako sada znamo da za to treba nekoliko mjeseci, sve je jasno, realizacija ide tek nakon godišnjih odmora.
2. Zemljišta koja je darovala Vlada za izradu poslovnih zona, istaknula je Kosor, vrijedna su 700 milijuna kuna, a ulaganja Vlade u ta zemljišta kreću se oko 600 milijuna. Kosor se pohvalila da je dan ranije bila u Popovači gdje je Luka Rajić, bivši vlasnik Dukata i jedan od privatizacijskih heroja otvorio pogon za proizvodnju generičkih lijekova PharmaS.
Malo kome je zapela za oko činjenica da je taj pogon izgrađen u zoni čije je zemljište darovala Vlada, prigovorila je Kosor.
3. dal je moguće da je ovdje poklonila da bi negdje drugdje zaradila i tako svi zadovoljni. ?? [wink]
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/05/06/0290006.html?pos=n1
Miki, ovaj tvoj post nije zanemariv. Naime, zemljište KSST lokacija Kaštela poviše ZL Split ima 198.000 m2, a država ima na toj lokaciji preko 100.000 m2 i to je zemljište direktno povezano sa lokacijom Kaštela. Ta lokacija sa državnim zemljištem ima ukupno preko 300.000 m2. Dakle, tu bi Rajić također mogao dobiti priličan broj m2 gratis ako kupi KSST, što bi mu značajno smanjilo cijenu kupnje!? Ne znam, vidjet ćemo, ali meni je Rajić još uvijek najozbiljniji i najizgledniji potencijalni kupac!
Čini se… da… o tome zasad ne razmišlja…
http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Rajic-planira-300-mil.-kuna-ulozenih-u-Pharmas-vratiti-za-10-godina
Do sada vam je trebalo biti jasno, da negativni komentari na forumu donose puno više štete, nego pozitivni euforije! Očito je banalni komentar ZZtopa nekima "dokazao" kako Rajić nije zainteresiran, pa su odlučili napustiti dionicu na cijeni 50% manjoj od tražene u natječaju! Za takve stvari treba biti nadaren, što je, je!
100 kom. na prodaji po 3600!? E, to ja zovem prodajom, da vidimo sada!?
mozda ceka na kupnji i plaši na prodaji…
opa!
neko vraški želi van!
neko vraški zahebava
Sad ce past na 3000, klasika. samo mi je zao sto nemam nista slobodnoga da dokupim po tim cijenama. Jos i bolje ako bude odgode mozda padne na 1500 pa ce se ispostaviti da nisam zakasnio na vlakic kad budem dokupio po 1500 [shocked].
100 kom. na prodaji po 3600!? E, to ja zovem prodajom, da vidimo sada!?
Evo ga opet na 3700!