pa nema veze hoće li se novi GUP odraditi ovaj mjesec ili za tri mjeseca, kupac zna da to ide i da će na toj prenamjeni lijepo zaraditi.sad ako da ponudu možda bude jedini i dobije pp početnoj, a ako bude čekao drugi krug pitanje je koliko će onda biti ponuda ako početna bude npr. 5500 kn i hoće li tad uspjeti kupiti KSST
Aha jest dakako svakako, netko će ispljunit 600 milijuna bez papira, uz saznanje da nešto ide u višemjesečnu proceduru, i nestabilnu političku situaciju.
Za par mjeseci se odradi rast na 10 drugih dionica, jednog dana će ovo sve biti pozitivno rješeno, ali za tržište dionica predugo čekanje uz korektivni pad kao porez na neizvjesnost.
Aha, evo samo što tržište nije uzletilo! Ne znam, možda bi se i ja tako tješio da nemam KSST ili da sam ih prodao u nezgodnom trenutku, kada oni počinju polako rasti! Ovdje se samo može dogoditi premija na neizvjesnost, porez teško!
Imam za priopćiti tužnu vijest, zvao sam Grad Kaštela-ured za prostorno, GUP ide tek za par mjeseci, znači odgoda od 2-3 mjeseca je više nego sigurna. Nazovite i provjerite 021 205200, birati 7.
kompa,nije ovo dionica za tebe
5. svibanj 2011.
U Popovači otvorena PharmaSova tvornica generičkih lijekova
U poslovnoj zoni Mišička u Popovači danas je otvorena PharmaSova tvornica generičkih lijekova, 300 milijuna kuna vrijedna investicija Luke Rajića.
PXL Tvornicu je svečano otvorila premijerka Jadranka Kosor ocjenivši to važnim trenutkom u gospodarskom životu Hrvatske jer se radi o ulaganju u proizvodnju i nova radna mjesta, što jedino jamči Hrvatskoj da može krenuti naprijed i "punim jedrima izaći iz krize". Kosor je naglasila da će Vlada nastaviti politku otvaranja vrata investitorima kroz uklanjanje administrativnih barijera i borbu protiv korupcije.
Također će nastaviti s poticanjem otvaranja i učvršćivanja gospodarskih zona, poput Mišičke u koju je Vlada osim zemljišta investirala više od tri milijuna kuna. Tvornica se prostire na 6.400 četvornih metara na kojima se nalaze suvremeni laboratorij za ispitivanje kvalitete lijekova, pogon za proizvodnju, skladište i uredski prostori. U PharmaSu je zaposleno 150 ljudi, od čega polovica u Hrvatskoj, a ostali u regionalnim tvrtkama u Srbiji i BiH. Većinom su to stručnjaci s prosječno 15 godina radnog iskustva u farmaceutskoj industriji, a dužnost direktorice tvrtke PharmaS Rajić je povjerio bivšoj izvršnoj direktorici Plive Zdravki Knežević.
Cilj je proizvodnja visokokvalitetnih i cijenom povoljnih generičkih lijekova, a tvrtka planira u prvih pet godina prodati lijekova za ukupno 200 milijuna kuna. Naš konačni cilj je poboljšanje kvalitete života pacijenata, istaknuo je Luka Rajić dodavši kako je zbog toga inzistirao na kontroli kvalitete, zbog čega je izgrađen i vrhunski laboratorij iako to nije bila zakonska obveza. S dosad ostvarenim akvizicijama kojima su pokrenute tvrtke PharmaS Beograd i PharmaS Banja Luka postali smo regionalna kompanija koja se može širiti na sve više potrošača, rekao je Rajić.
U prvoj fazi PharmaS će se usredotočiti na lijekove za koje je uočena najveća potreba na domaćem tržištu, a trenutno je registrirano deset lijekova od kojih su četiri na listi HZZO-a, a prva dva su dostupna u ljekarnama. Proizvodno-skladišni i poslovni centar u Popovači izgrađen je u nešto više od godine dana u skladu s EU standardima.
(Hina/pd)
Više nema na prodaji po jedan komad radi jeftinijeg dokupa, sada su pravi prodajni nalozi uz molitvu za izlazak bez velike štete.
Stvarno treba velika kreativnost za negativano komentiranje prenamjene iz poljoprivrednog u građevinsko zemljište. Hajde neka sam i to čuo u životu.
Vlada se pretrgla da sve organizira:
-pokretanje i usvajanje promjene GUP-a ide 4 dana prije završetka natječaja,
-javnu raspravu su složili u onom sobičku da se čim manje polemizira
-prenamjenili sve što se dalo po zakonu, a i to kroz prste,
-mijenjaju zakon po hitnom postupku da mogu prenamijeniti i ostalo, ovo nije samo zbog KSST ali se dobro uklapa,
-ovim činom definitivno prestaje pitanje da li je zemljište u vlasništvu Kaštelanskih staklenika, čak i Pensa prestao pričati o tome,
-prenamjenom dozvoljavaju gradnju u Zaštićenom obalnom pojasu, na Resniku uz more.
-Dakle prenamjenit će se više nego su najveći optimisti na ovom forumu pisali.
-Da li bi se zbog toga cijena trebala vratit na 1000 kn?!
-Jel se to radi samo tako, u stilu možda se netko i javi na natječaj?!
Ustvari ne znam zašto pišem ionako neću prodati da cijena sutra naraste na 6000. Gušt mi je kada vidim novu informaciju, kojih je sada naravno na kapaljku, podijelit s drugima da mi prije prođe vrijeme do 16., ali brate ove polemike i kritiziranje pozitivnih činjenica je previše. Pozdrav.
Ma kakvo kritiziranje, daj ne laži ljude, dao sam vam broj telefona, nazovite, jednostavno je.
GUP se usvaja tek za nekoliko mjeseci.
Compa, što se ložiš toliko? Pa, u natječaju nigdje ne piše ništa o prenamjeni i GUP-u! Cijena od 7.000 kn po dionici, kao i procjena je bazirana na trenutno stanje Kaštelanskih staklenika!
korisnici,
prije će te ovu dionicu vidjeti na 7000 nego na 1000 [wink]
Compa je isti kao ovaj mamlaz iz videa, "samo što Compa druka na dolje" sa već uračunatim parametrima koje je otkrio jučer popodne pozivom nekoj službenici na šalteru za branje salate. Ne omalavažavam radnike.
Ovo ti Compa jabuko sa grane pa se poslušaj – http://www.youtube.com/watch?v=jHVB3JRBZh4
‘ko je ono prvi rek’o "sjedi, jedan"