ahahahah evo našeg ulagača što je prodao čevabđinicu te otišao iz BanjaLuke i pokorio Las Vegas
zašto se čuditi da je pola poslovnog nasjelo na priče o silnim stranim ulagačima u Kaštelanske kad i predsjednik države puši iste priče [thumbsup]
pretpostavljam da ih je predsjednik pitao isto pitanje kao i Ivanu Simić Bodrožić- koji je vaš problem?
na što su ovi uzvratili- mi bi nešto okrenuli na brzinu jer smo dekintirani
[tongue]
Ma pustite priče…
Bolje bi bilo da lagano hvatate pozicije…jer vremena je ostalo još malo..
Onaj dan kad vam bude objavljeno i u novinama bit će kasno…
Malima kakav sam i sam preporuka…ne navlačite se..
Natječaj je po 7000 i to je jedino relevantno..
živili
Ma pustite priče…
Natječaj je po 7000 i to je jedino relevantno.
100%
Od sutra ujutro možete pogledati promjenu GUP-a:
ZRAČNA LUKA SPLIT Čekaju 1,5 milijuna putnika
SPREMNA ZA TURISTIČKU SEZONU
Prošloga travanjskog vikenda na stajanci u zračnoj luci u Resniku bilo je 39 komercijalnih zrakoplova, uz osam malih zrakoplova iz generalne avijacije, kojima stižu nautičari čije su jahte na zimskom vezu u Splitu, Trogiru, Kaštelima i susjednim marinama.
http://www.kastela.org/content/view/14003/2/
Od sutra ujutro možete pogledati promjenu GUP-a:
Sutra kad osvanu planovi nadam se da će za zemljište KSST-a pisati:
namjena LR
Što znači – pitati Luku Rajića što će biti tamo.
Ma, pustite plejboja! Pumpa ovdje bez veze, pumpa na TNSA bez veze! Očito mu gori pa hoće izać iz svega, on je očito jedan od onih "dugoročnih" investitora, mjesec-dva! Neka proda po 3000 ili niže ako hoće, samo naprijed plejboj!
Ja imam KSST od samog početka i stvarno mi nije bitno hoće li netko prodati po 1000 kn, slobodno, samo izvolite! Nemam nikakvog razloga pumpati trenutno cijenu, dapače!
Nemaš, al pišeš i rišeš ovdje ko blesav [wink]
Ne brini ti za mene stari, ja znam kad prodajem – na završetku natječaja, bilo to u prvom, drugom ili trećem krugu…
Najgori od najgorih scenarija mogucih je da se proda tek u 3. krugu malo iznad nominale, npr nominale uvecane za trzisno povecanje cijene zemlje, a to bi opet bilo iznad 3000 kn …
Dakle samo bi najveća moguća budala, da mi oprostite na izražavanju , mogla prodati ove dionice po 3200 kn …
Sumnjam da je bilo mnogo takvih, al eto … Svega se nadje u ovoj nasom maloj bari, a uostalom, mozda je ljudima naglo zatrebao keš za život il nešto , šta ja znam …
U svakom slučaju trgovanje posljednjih tjedana nije bilo indikativno ni o čemu …
Što se tiče mog "pumpanja", možete pričat do mile volje al opet sam prvi ovdje lijepo prognozirao okretanje trenda prema gore, samo sam uranio jedan dan u svojem predviđanju…
A na TNSA sam iznio cjenovno važne informacije doslovno prije nego je završeno ročište . Umjesto da mi netko baci jedno "hvala" opet grmlje i kamenje …
Pa dobro .. Odsad ću samo trgovati (na račun vas koji prodajete KSST po 3200 ili TNSA po 1000) , a pisat sve manje i manje …
Ciao ekipica , lijep pozdrav od Plejboja [thumbsup]