Koolega pleboj šta je sa Izraelcima, Kinezima, Japancima i ostalim koji se bore tko će dati više novaca za ono malo makije.
Da možda ovo NATO ne ruši jer i oni su bili u igri.
NATO se ne igra "pikulama"[wink].. Oni kad ruše to se bome vidi, i osjeća nažalost .. Ako mi ne vjeruješ pitaj Libijce, ili Iračane …
Vama kojima je ovo "rušenje", "pad" i slicno savjetovao bih virtualnu burzicu ovdje na poslovnom [wink]
Sto se tice svih potencijalnih kupaca i dalje vam stoje svi nasi materijali na raspolaganju, a razlog zasto "sutim" ovdje vise manje lezi u cinjenici da su ovaj forum napustili meni dragi i po svemu sudeci pametni, mudri i moralni kolege, takmaci…
Da pisem za gladnu rulju , zao mi je ali taj dan cete tesko docekati. Ja pisem samo za intelektualne redove …
Ali evo i jedna nova informacija, da ucinim post relevantnim – Duvnjak, nekadasnji celnik dogovora za KSST je dosao na novu funkciju . Kada saznate , a lako je, gdje, kako i zasto bas on, biti ce vam jasno i da li je posao prodaje KSST – uspjesno ili neuspjesno rijesio, naime za koju je od dvije opcije veca sansa …
S obzirom na tijek karijere i kretanja u hijerarhijskoj piramidi ovog pojedinca…
Koliko se ja sjecam svojih korporativnih dana .. Napredak slijedi nakon dobro obavljenog posla [wink]
E sad , koji je to "Posao" gospodin Duvnjak mogao dobro odraditi ili ne , takodjer je na vama kriticari dragi …
Pozdrav Starosjediocima , zna se koji su .. [thumbsup] [thumbsup]
I DA, GLAVU GORE LJUDI , NEMA PREDAJE [lol] [proud] [thumbsup]
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/04/14/0777006.html
Eto, da vas ne zavlačim više [wink]
Jako vam je slab moral dragi kolege – novi dionicari KSST, kada cijena pada cim nas par ne pisemo ovdje na temi , ili ne pricamo mnogo …
A apsolutno se nista nije promijenilo. Osoba koja je u praksi vodila HFP posljednjih dvije godine, dakle od kada je privatizacija KSST postala aktualnom je sada i službeno glavna – na čelu AUDIO-a.
A šta mislite zašto ?
Zašto baš sada ?=
Pročitajte ovaj članak dva puta ljudi moji i dobro razmislite.
Zašto bi Vlada netom prije očekivane NAJVECE PRIVATIZACIJE u Hrvatskoj ukidala sve što bi ikako moglo asocirati na neuspjeh, poglavito ime same agencije koja niti jednu privatizaciju nije obavila u lijepo i bogatom svjetlu, i naposljetku i samo ime koje se povezivahu u narodu sa gomilom beuspješnih privatizacija .?
Zato što ljudi volo novo, uvijek novo, i samo novo .. Nove cipele, novi auto, nova , mlađa zaručnica …
Nije važno zašto, važno je samo da je novo, i da se pogube sve veze s onim što nije valjalo
I reći će onda stanovnici "Vidi, VLada se trudi, postavili su napokon novog lidera, i to još ženu k tome, kako lijepo, oh kako lijepo, i prvi podvig , vidi je, vec prodaje posrnulog poljoprivrednog diva za 600 miliona kuna!!" …
Eto to je slika koju nam naša Vlada želi stvoriti, i uspjet će, jer nitko o tome i ne piše, niti će pisati .
Pa makar morali sami sebi prodati KSST, vjerujte mi o braćo!, KSST će otići u prvom krugu …
Jer sada, prema ovome članku, svatko tko iole zna čitati izmedju redova, jasno će nazrijeti da …
Iza brda se valja Grad.
Ekipo, moral vam je pao , i to je jedini razlog zasto vas tržište nagriza… Jer i kupci kada pada cijena postaju sve pohlepniji, žele još veći popust …
A vi im dajete…
Zato kažem , glavu gore, ovaj članak sve prokazuje, baš sve.
Kolega Plejboj mislim da si i sam shvatio posle ova dva posta da je bolje da se držiš Omerte. Veliki trenutno ne pišu na temi ksst a kako si ti jedan od največih [rolleyes] .
Kolega Plejboj mislim da si i sam shvatio posle ova dva posta da je bolje da se držiš Omerte. Veliki trenutno ne pišu na temi ksst a kako si ti jedan od največih [rolleyes] .
Dzabe ti taj lav na slici kad zvucis kao vrana [wink]
Prva stvar – velikih nema u KSST, svi smo mi mali dionicari, a veliki ce trgovati sa državom oko vecinskog paketa
Druga stvar – prva stvar, da ovdje samo mali pisu i trguju, je vidljiva i po prometima na burzi
Treca stvar – da netko pozeli vece kolicine pred finale natjecaja, veliko je pitanje tko bi m od nas pozelio prodati ispod 5500 kn
Cetvrta stvar – nije natjecaj na 5500 kn ponisten, i povecana cijena na 7000, zato da bi se prodalo po 3400kn, koliko je sada na burzi
PETA I NAJVAZNIJA STVAR – Šantić Ive, koji je dobio 662 dionice nije prodao niti jednu dionicu jos po 3400kn, ni po 3800 ni po 4000, pa ni po 4500 kn , a dobio je dionice za svoju zemlju
Prema tome, ocito je da ako su covjeku dali dionice za zemlju a po obracunu trzisne cijene , da te zemlja vrijedi, i isto tako da su covjeku rekli kada da proda dionice na burzi
Jer inace bi ih covjek prodao odavno, i inkasirao barem 1300 kn m2 svoje zemlje, koliko je vec mogao da je htjeo. A nije …
Znaci kolega Lavgar mislim da ces ti nakon ovog posta ovde da shvatis kako stvari stoje i da kupujes KSST naveliko od ponedjeljka, ako nisi jedan od ovih sta pisu ovde a nemaju ni za kavu u dzepu [wink]
A ako vas cudi moja ekavica, morao sam kolegi Lavgaru da odgovorim na narjecju na kojem me upitao [wink]
E da, za sve koji inace istrazuju dopola, imate podatke na skdd, platite CD pa onda gugucite ovdje da je Santic prodao 300 komada, jer nije – pojavise se novi Santici na listi s identicnim brojem dionica koje nestahu iz TOP 10 u medjuvremenu s imena cijenjenog gospodina
Zatišje prije bure … Još 8 sati do spektakularnog otvaranja …
Sutra ce biti jedan blagi hop dragi moji "citatelji", posebno ako cemo svi pratiti vijesti [wink]
Sutra ce biti jedan blagi hop dragi moji "citatelji", posebno ako cemo svi pratiti vijesti [wink]
a što će se to "spektakularno" uskoro dogoditi? meni sve miriši na sasvim običan dan [yawn]
[yawn]
@Plejboj
Kakvi su to postovi. Ništa se danas nece dogoditi. Redosljed dogadanja je sljedeci:
22.04 cemo vidjeti na http://www.kastela.hr koliki dio zemljista ide u prenamjenu;
28.04. ćemo vidjeti izlaganje prijedloga;
10. 05. ćemo vidjeti je li to prihvaćeno i naravno
16.05. da li tko predao ponudu.
Možda plejboj misli na zatvaranje poglavlja poljoprivreda? No, situacija na burzi je jadna i to utječe najviše na cijene rizičnih dionica! Investitori očito nisu spremni ni na najmanji rizik trenutno!? Nije problem samo na KSST! Smatram da je ovo dno što se tiče cijene ovdje!?
[yawn]
[/quote]
Ispričavam se…
stvarno je spektakl kad se u ovoj situaciji nudi 30 komada po 3300 kn.
Plejboj je ipak u pravu
[lol]
Možda plejboj misli na zatvaranje poglavlja poljoprivreda? No, situacija na burzi je jadna i to utječe najviše na cijene rizičnih dionica! Investitori očito nisu spremni ni na najmanji rizik trenutno!? Nije problem samo na KSST! Smatram da je ovo dno što se tiče cijene ovdje!?
Ova cijena je debelo prenapuhana, ovdje raspleta još neće biti godinama a do tada tko živ tko mrtav tu slijedi bar 4-5 poništavanja i raspisivanja novih a to će se odužiti možda i na desetljeće dok se nađe netko tko je sprema n ovo kupiti.