KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda da ljudi misle da čobi laže kad kaže da ima zainteresiranih za staklenike i to po 7000…

16.5. je sve bliže, a nervoza sve vidljivija…

Danas u 16:00 je tematska sjednica Gradskog vijeća, možda bude govora i o KSST. Vrijeme im je.

Na 6. tematskoj sjednici Gradskog vijeća Kaštela, koja će se održati u srijedu, 6. travnja, u 16 sati u Gradskoj vijećnici, raspravljat će se o privođenju svrsi prostora nekadašnjeg Adriavinila. Uz vlasnike zemljišta, predstavnike Kemokompleksa i Lavčevića, na sjednici će izlagati stručnjaci, arhitekti, koji će dati svoje viđenje uređenja toga prostora.

D n e v n i r e d

1. Uvodno izlaganje predsjednika Gradskog vijeća
2. Uvodno izlaganje Gradonačelnika
3. Izlaganje predstavnika Kemokomleksa d.o.o., Zagreb i Lavčevića d.o.o., Split
4. Izlaganje predstavnika Studia R d.o.o., Split
5. Izlaganje mr. sc. Gojka Berlengija, dipl. ing. arh. – GISplan d.o.o., Split
6. Izlaganje Gordane Radman , dipl. ing. arh. – Urbos, d.o.o., Split
7. Izlaganje Jurice Jelavića, dipl. ing. arh., predsjednika Udruženja arhitekata Splita
8. Izlaganje Antuna Diklića, dipl. ing. arh.- Studio xxl d.o.o., Zagreb
9. Izlaganje Nene Barade, dipl. ing. arh. d.o.o. – Studio xxl d.o.o., Zagreb
10. Rasprava
11. Prijedlog Zaključka

inače, studio r je u vlasništvo dragog prijatelja svima nam omiljenog iveka sanadera… čudo jedno kako taj rošin dobija sve poslove zadnjih 10-ak godina, a do prije rata ga nije bilo ni čut ni vidit, u stručnim krugovima nitko nije ni čuo za njega … ista priča kao i srđan šegvić (nema veze s edom šegvićem) – njega je "pogurao" vidošević… mala digresija, ali obzirom da politika ima svoje prste u ksst nisam odolio pa eto…

Kad vam je već dosadno, probajte baciti na papir potencijalni kapacitet proizvodnje KSST i pomnožite ga sa prosječnim maloprodajnim cijenama u Konzumu, pa komentirajte isplati li se Agrofructusu kupiti KSST!? Previše smo vremena proveli istraživajući, da bi to vama ovdje stavili na pladanj!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Kad vam je već dosadno, probajte baciti na papir potencijalni kapacitet proizvodnje KSST i pomnožite ga sa prosječnim maloprodajnim cijenama u Konzumu, pa komentirajte isplati li se Agrofructusu kupiti KSST!? Previše smo vremena proveli istraživajući, da bi to vama ovdje stavili na pladanj!

Da vidi se iz poslovanja i financiskog izvještaja KSST kako se ta proizvodnja isplati. [bye]

Da vidi se iz poslovanja i financiskog izvještaja KSST kako se ta proizvodnja isplati. [bye]

A što mislite zašto su Staklenici na prodaju? Valjda zato što predobro posluju, što baca ljagu na ostale tvrtke u državnom vlasništvu. 😀

nitko vas ništa ni ne traži, ali kad ste se (ekipa KSST "eksperata") odlučili ignorirati ovaj forum i forumaše, onda bar budite dosljedni, a ne: danas proglasimo bojkot, pa sutra opet malo pišemo, pa opet bojkotiramo…. [bye]

Mi smo dosljedni 100%, ništa konkretno ne pišemo na KSST! Meni je dosadno, pa pratim temu, a ide mi na živce komentar tipa, krastavci trebaju koštati 250 kn, da se investicija isplati!? Od takvih komentara nema nitko koristi! To je donekle obmanjivanje javnosti, zato sam i napisao da izračunate, pa da onda lupate!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

nitko vas ništa ni ne traži, ali kad ste se (ekipa KSST "eksperata") odlučili ignorirati ovaj forum i forumaše, onda bar budite dosljedni, a ne: danas proglasimo bojkot, pa sutra opet malo pišemo, pa opet bojkotiramo…. [bye]

Ono je bio jednodnevni štrajk upozorenja. 😎

Pazite momci, ne trebate previše obraćati pažnju na ove turiste koji se pojave na temi samo kada dionica jako raste ili pada. Oni samo žele ispasti jako pametni, ono tipa "jesam vam rekao", "znao sam", itd. Zapravo su dečki jako ogorčeni i jadni, a ne vide dalje od svog nosa! Ako situaciju gledate sa psihološke strane, meni je teško shvatiti nekoga tko nema određene dionice o kojima piše, veseli se njihovom padu, a pljuje ih kad rastu!? Mislim da bi to bio složeni postupak i za doktore školovane za takve slučajeve, tzv. psihijatre i psihologe! No, vratimo se mi temi!

Istina, prodaja je danas izrazito silovala dionicu, a iz kojeg razloga ne znam!? Bit će interesantno pogledati CD dioničara za par dana, a isplatit će se sigurno! Sa druge strane, kupnja je sve to lijepo odradila i pratila, pa je likvidnost na zavidnom nivou danas, a samo INA je likvidnija. Čak i HT još uvijek dobro zaostaje za nama, a već je 14:00 sati. Dnevni porast cijene je ipak manje bitan za ozbiljne dioničare u ovoj dionici!

Jedna bitna stvar što se tiče prenamjene zemljišta! Dakle, u proceduru zaista kreće do kraja ožujka, provjereno. Dakle, prvi korak je javni uvid, a zatim procedura usvajanja na Gradskom vijeću. Vrlo vjerojatno je zbog toga natječaj malo duži, 60 dana, a u kojem periodu bi sve trebalo biti spremno za potencijalnog kupca.

Ovo je Smartov post od 17.3. Boldani dio je najzanimljiviji…

Po njemu vrlo brzo slijedi prenamjena zemljišta…

A ako se to ne dogodi, već vidim što će mu ZZtop napraviti… [wink]

[/quote]
ajme meni…

svakoga dana u svakom pogledu...

New Report

Close