KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam siguran, ali mislim da je to za zemljište uz Vukovarsku ulicu u Splitu…
a to je samo 1000 kuna kvadrat, po mome malo…
čudno, niko ne spominje današnji članak u slobodnoj…
mislim da to nije samo prožvakana priča, biće tu još svašta…
odavno ne posjedujem dionice KSST…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Stvarno je uporan !

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/133995/Default.aspx

Stvarno je uporan !

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/133995/Default.aspx

Ma, budaletina! Pa, sada će on popušiti kaznenu prijavu zbog lažne prijave, već su mu to najavili iz državnog odvjetništva. Međutim, meni je u cijeloj toj njegovoj nebulozi najjači razlog, a on kaže: "Sumnjiči ih se da su Republici Hrvatskoj nanijeli štetu nezakonitim uvrštenjem u temeljni kapital “Kaštelanskih staklenika”…

Pa, kome ide novac od prodaje Kaštelanskih staklenika, nego Republici Hrvatskoj!!!

nisam siguran, ali mislim da je to za zemljište uz Vukovarsku ulicu u Splitu…

Nije, ali nećemo sada o tome! Dovoljno sam vam napisao za sada!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

koji mamlazi na ovom rtl-u
IVO BENZEN?? direktor staklenika [lol]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

imat ćemo tri kupca …samo jedan je pravi:

1.zraelski “Plastro irrigation system” i “Netafin”
2.australski Unilife
3.američki AFCO

lupaš bez veze….nikakvog pokrića nemaš za te tvrdnje, ušao si u rang forumaša pleyboja [bye]
[/quote]
Da baš lupa bez veze i ne lupa! [wink]

Unilife u zaleđu Splita gradi tvornicu injekcija vrijednu 90 milijuna eura

…Unilife namjerava u zaleđu Splita izgraditi tvornicu vrijednu više od 90 milijuna eura. Izgradnja tvornice planirana je u zaleđu Splita na još točno nedefiniranoj lokaciji, a početak rada planiran je za 2011. godinu

http://www.poslovni.hr/vijesti/unilife-u-zaledu-splita-gradi-tvornicu-injekcija-vrijednu-90-milijuna-eura–81789.aspx

imat ćemo tri kupca …samo jedan je pravi:

1.zraelski “Plastro irrigation system” i “Netafin”
2.australski Unilife
3.američki AFCO

lupaš bez veze….nikakvog pokrića nemaš za te tvrdnje, ušao si u rang forumaša pleyboja [bye]
[/quote]
Da baš lupa bez veze i ne lupa! [wink]

Unilife u zaleđu Splita gradi tvornicu injekcija vrijednu 90 milijuna eura

…Unilife namjerava u zaleđu Splita izgraditi tvornicu vrijednu više od 90 milijuna eura. Izgradnja tvornice planirana je u zaleđu Splita na još točno nedefiniranoj lokaciji, a početak rada planiran je za 2011. godinu

http://www.poslovni.hr/vijesti/unilife-u-zaledu-splita-gradi-tvornicu-injekcija-vrijednu-90-milijuna-eura–81789.aspx
[/quote]

Pa će kupovati zemlju u Kašetelima, a ima dvije ogromne radne zone, bolje prometno povezane, bliže i za bagatelne cijene, Dugopolje, Dicmo, a i ona u Muću dolazi u obzir.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Pa će kupovati zemlju u Kašetelima, a ima dvije ogromne radne zone, bolje prometno povezane, bliže i za bagatelne cijene, Dugopolje, Dicmo, a i ona u Muću dolazi u obzir.

Hahaha, hugo, hugo!

…Split je dobra lokacija zbog pristupa Europi… Zbog transporta nam je važna blizina autoputa (radi se čvor na parceli KSST), i blizina zračne luke (ZL je na KSST). Zbog toga smo obilazili područje do Sinja i Trogira. Neke imaju potrebnu infrastrukturu (KSST ima), a neke nemaju! Kazao je Bošnjak…

Link neću stavljati, potrudite se malo sami nešto pronaći ako vas interesira, a ako ne, nemojte ništa pisati!!!

Btw. Planirani izvoz na EU tržište, dvije godine od otvaranja tvornice je 500 mil. eura godišnje!!! Hm, da nije na to Čobaković mislio?

…Split je dobra lokacija zbog pristupa Europi… Zbog transporta nam je važna blizina autoputa (radi se čvor na parceli KSST), i blizina zračne luke (ZL je na KSST). Zbog toga smo obilazili područje do Sinja i Trogira. Neke imaju potrebnu infrastrukturu (KSST ima), a neke nemaju! Kazao je Bošnjak…

Link neću stavljati, potrudite se malo sami nešto pronaći ako vas interesira, a ako ne, nemojte ništa pisati!!!

Btw. Planirani izvoz na EU tržište, dvije godine od otvaranja tvornice je 500 mil. eura godišnje!!! Hm, da nije na to Čobaković mislio?

Kolega Smart, vas sam oduvjek cjenio kao korektnog forumaša. Međutim moram se osvrnuti na neke čudne pretpostavke s Vaše strane.

– kako kolega Hugo kaže i u pravu je – Dugopolje i Dicmo su bliže, tj na samoj autocesti…..a vi se pozivate na KSST i zracnu luku?! Pa koliko znadem nece valjda pome prevoziti zrakoplovima!?

I dajte sad nama objasnite dali je to zemljište namjenjeno za prenamjenu odnosno za gradnju ili če ostati poljoprivredno zemljište. Jer ako će ostat poljoprivredno onda to samo budala može platit ne novce a ako će biti građevinso samo to budala može kupit za gradnju direktno uz luku za reoplane.

Jedini ispravni način drukanja za to jest da ljude uvjerite da se splitska luka za reoplane širi i u tom slučaju je zemljište KSST nužno. E pa sad Jadranka, Kerum ili bilo tko drugi će zbog tog platit 500 evra po kvadratu, to je ono šta trebate pričat. Nevjerojatno mi je da se niko iz Splita nije javio dosad na ovu temu. Ide to na 68000 tisuča kako da ne.

i dajte nemojte bit smješni 500 milijuna evra izvora na tom komadičku zemlje, kog vi lažete- Da se radi o tolkim novicima ne bi Slavonija bila neobrađena neg bi se seljaci tukli oko zemlje da posade pome. Ovo vam loše ide prebacite se drukanje o dodatnoj pisti za splitsku luku za reoplane.

Kolega Smart,
…kog vi lažete

You are a bad, very bad man!!! [sealed]
http://www.priroda1.hr/images/stories/clipping/pdf/Australci%20u%20Splitu%20ulazu%2093%20mil.%20eura.pdf

već vidim novinske naslove : ‘venezuela kupuje staklenike u kaštelima preko fonda rizičnog kapitala kojim upravlja sam precednik chavez!’ [lol]

šala mala hugo [thumbsup]

potpuno si u pravu , jer ovo što provlače o unilifeu je 3-4 godine stara vijest da bošnjak ulaže u radnu zonu dugopolje, uostalom zar ima bolje prometno povezane lokacije od dugopolja

ps subota navečer , a vi ovdje navlačite , nevjerojatno – odoh ja u život!

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Slijedeća subota kad se ja budem javio na ovoj temi će biti za cca.2 mjeseca! Pozdrav svim dioničarima, držite se i nedajte se navući na prodaju dionica po trenutnoj niskoj cijeni! Imate blago u rukama, sačuvajte ga! [thumbsup] See you!

Taj dio nikad niti nije bio sporan [thumbsup]

A, kako bi potvrdio to što sam napisao, evo malo ekskluzive! Dakle, KSST na stolu imaju pismenu ponudu (pismo namjere) od 50 mil. kuna za 48.000 m2 njihovog zemljišta! Tako da postoji mogućnost da kupac dobije sa tvrtkom 50 mil. kuna keša ne računu! ZZtop, vidiš kakvih se stvari moglo saznati na skupštini, a koje ne stoje u zapisniku! [wink]
[/quote]
You are very, very smart – Mr Smart and your satellites – but not enough for me i.e my money [lol]

New Report

Close