Imamo nova 184. kom na prodaji po 7300 kn!
Ako je to jedan nalog, onda ćemo danas ili sutra vidjeti tko ga je izložio na prodaju!?
30.04.2011.g.
Kolinda Grabar-Kitarović postaje pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju
A to automatski znači da će poskupjeti paradajz i paprika???? Ovo ima veze sa K.Staklenicima isto koliko i sa konjskim utrkama [lol]
[/quote]
Da vidimo malo kako stojimo nakon mog zadnjeg javljanja od prije mjesec i kusur dana.
Najprije je bio aktualan Todorić – od toga se izgleda odustalo.
Zatim je bio aktualan Rajić – od njega ni mukajeta.
Poslije se prešlo na izraelce, pa na ruse, pa Nato, pa Kolindu ( to podržavam, to je zgodna cura ) pa Marsovce, itdalje itbliže..
U međuvremenu je cijena pala sa 4.800-4.900 na 3.800-3.900 što je prilično zabrinjavajuće za dežurne drukere i dezifnormatore, jer svjedoči protiv njihovih navoda o silnom interesu.
Natječaju usprkos
A na kraju cijena uvijek dođe na fer vrijednost
Mislim da je to nekih 700-800 kuna max
Ako je to jedan nalog, onda ćemo danas ili sutra vidjeti tko ga je izložio na prodaju!?
[/quote]
Mislite da bi mogli dobiti novog člana u top 10?
Nemora značit. Možda ga je neki drugi veći dioničar stavio.
Mislite da bi mogli dobiti novog člana u top 10?
28.03.
Uskoro ulazi novi u top 10.
Srdačan pozdrav
Natječaju usprkos
A na kraju cijena uvijek dođe na fer vrijednost
Mislim da je to nekih 700-800 kuna max
traffic, od mene imaš 100-tku za ovo izlaganje! Nema šta, konkretno i pošteno!
hvala na ocjeni, ocjenjivač jamačno zna odgovor… ja ne znam stoga pitam… može li netko i smije li reći prije kraja natječaja da se netko javio? može li se dogodit da to primjerice neki medij objavi?
Može se dogoditi da se netko iz HFP-a ili potpredsjednik Vlade Čobanković pohvali velikim interesom za kupovinu Staklenika, kada već špekuliramo. Tipa da izjavi da su otkupljene tri natječajne dokumentacije.
Štoviše, takvo što mogao bi napraviti i ozbiljan špekulant. Prvo iskeširaš 45 tisuća kuna za natječajne dokumentacije, a novinarima javiš da postoji veliki interes za privatizaciju. Potom novinari nazovu Čobija i vele da raspolažu informacijom da su za KSST otkupljene tri natječajne dokumentacije.
Onda Čobi nazove Duvnjaka, a Duvnjak mu to potvrdi.
Onda Čobi to kaže na sljedećoj sjednici Vlade.
Onda cijena skače na 5.000 kn, a ako je ozbiljni investitor s početka priče imao 100-injak dionica, eto ti fine zarade.
A manipulaciju nitko ne može dokazati.
[/quote]
imam dobar filing za ovu dionicu 🙂
mislim da ću si ubost još koju,
lijep pozdrav
gazda toda se vraća u domaju
baš su zanimljive ove igrice trejdera: najprije su stavljali naloge na prodaju i srušili cijenuna 3700 kn, tu su se "nakrcali" s 15-20 komada, pa sad nalozima na bidu polako guraju kupnju prema gore i istovremeno prodaju tih 15-20 komada u manjim nalozima….kad sve prodaju, opet ista igra