KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

?
I na LRH je bilo mali milion komada po 6000kn, a znam kako je to završilo
[angry]

Imamo nova 184. kom na prodaji po 7300 kn!

Ako je to jedan nalog, onda ćemo danas ili sutra vidjeti tko ga je izložio na prodaju!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

danas

Kosor u Splitu otvorila sajam vojne industrije

Najavila je kako će se za vrijeme trodnevnog trajanja ove izložbe u Splitu voditi rasprave i o suvremenim NATO tehnologijama.

30.04.2011.g.
Kolinda Grabar-Kitarović postaje pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju

http://www.seebiz.eu/hr/karijere/kolinda-grabar-kitarovic-postaje-pomocnica-glavnog-tajnika-nato-a-za-javnu-diplomaciju,108554.html
[/quote]

A to automatski znači da će poskupjeti paradajz i paprika???? Ovo ima veze sa K.Staklenicima isto koliko i sa konjskim utrkama [lol]
[/quote]

Da vidimo malo kako stojimo nakon mog zadnjeg javljanja od prije mjesec i kusur dana.
Najprije je bio aktualan Todorić – od toga se izgleda odustalo.
Zatim je bio aktualan Rajić – od njega ni mukajeta.
Poslije se prešlo na izraelce, pa na ruse, pa Nato, pa Kolindu ( to podržavam, to je zgodna cura ) pa Marsovce, itdalje itbliže..

U međuvremenu je cijena pala sa 4.800-4.900 na 3.800-3.900 što je prilično zabrinjavajuće za dežurne drukere i dezifnormatore, jer svjedoči protiv njihovih navoda o silnom interesu.

Natječaju usprkos
A na kraju cijena uvijek dođe na fer vrijednost
Mislim da je to nekih 700-800 kuna max

No Face, No Name, No Number

Ako je to jedan nalog, onda ćemo danas ili sutra vidjeti tko ga je izložio na prodaju!?
[/quote]

Mislite da bi mogli dobiti novog člana u top 10?

Brzy, 31.03.2011. u 10:40

Nemora značit. Možda ga je neki drugi veći dioničar stavio.

28.03.
Uskoro ulazi novi u top 10.

Srdačan pozdrav

Natječaju usprkos
A na kraju cijena uvijek dođe na fer vrijednost
Mislim da je to nekih 700-800 kuna max

traffic, od mene imaš 100-tku za ovo izlaganje! Nema šta, konkretno i pošteno!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

28.03.
Uskoro ulazi novi u top 10.

Srdačan pozdrav

traffic, od mene imaš 100-tku za ovo izlaganje!
[/quote]

VIdis koja je to nepravda: ja sam za taj post dobio 1 [bye]

[rolleyes] [wink]

hvala na ocjeni, ocjenjivač jamačno zna odgovor… ja ne znam stoga pitam… može li netko i smije li reći prije kraja natječaja da se netko javio? može li se dogodit da to primjerice neki medij objavi?

Može se dogoditi da se netko iz HFP-a ili potpredsjednik Vlade Čobanković pohvali velikim interesom za kupovinu Staklenika, kada već špekuliramo. Tipa da izjavi da su otkupljene tri natječajne dokumentacije.

Štoviše, takvo što mogao bi napraviti i ozbiljan špekulant. Prvo iskeširaš 45 tisuća kuna za natječajne dokumentacije, a novinarima javiš da postoji veliki interes za privatizaciju. Potom novinari nazovu Čobija i vele da raspolažu informacijom da su za KSST otkupljene tri natječajne dokumentacije.

Onda Čobi nazove Duvnjaka, a Duvnjak mu to potvrdi.

Onda Čobi to kaže na sljedećoj sjednici Vlade.

Onda cijena skače na 5.000 kn, a ako je ozbiljni investitor s početka priče imao 100-injak dionica, eto ti fine zarade.

A manipulaciju nitko ne može dokazati.
[/quote]

imam dobar filing za ovu dionicu 🙂
mislim da ću si ubost još koju,
lijep pozdrav

http://www.index.hr/vijesti/clanak/roglic-vs-todoric-hrvatski-orbico-srusio-todoricev-san-o-mercatoru/544917.aspx

gazda toda se vraća u domaju

Postanite Eu-robovi

Ma gdje mi nestade sada onaj s 24 kom na 4000? Sad je bio tu. Vrati seee…

Nekome se počima sviđati "kristalka", ili su mu draže "pome"???

baš su zanimljive ove igrice trejdera: najprije su stavljali naloge na prodaju i srušili cijenuna 3700 kn, tu su se "nakrcali" s 15-20 komada, pa sad nalozima na bidu polako guraju kupnju prema gore i istovremeno prodaju tih 15-20 komada u manjim nalozima….kad sve prodaju, opet ista igra

moji postovi ne predstavljaju financijske savjete niti preporuke za kupnju ili prodaju dionica

New Report

Close