Zanimljiv zapisnik!?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/dFuPn1aL1ekYZZlFBedBSQ==.pdf
A, šta je zanimljivo u njemu?
Eh, nemate muda vratiti cijenu na 3000 kn!?
Eh, nemate muda vratiti cijenu na 3000 kn!?
kolko vidim vratit će se ona sama na 3000,drukeri će na kraju doć na svoje [angry]
A, šta je zanimljivo u njemu?
[/quote]
Pitaj Hamleta… tj. sam si dao odgovor…
NO DOŠLO JE VRIJEME DA SI POSTAVIMO NAJVAŽNIJE PITANJE –
Zašto mi svi čekamo kraj natječaja i uvjerili smo sami sebe da je 7000 kn kraj ?
Modža je pitanje, zašto si uvjeren da su svi uvjereni da je 7.000 kraj, kad na se na burzi može dobiti za 3.650? Tko je tu lud?
Zašto mi svi čekamo kraj natječaja i uvjerili smo sami sebe da je 7000 kn kraj ?
Modža je pitanje, zašto si uvjeren da su svi uvjereni da je 7.000 kraj, kad na se na burzi može dobiti za 3.650? Tko je tu lud?
[/quote]
A što bi ti pisao da si nakrcan dionicama?
Ide to na 1500?
[lol]
Čemu pretjerani sarkazam? Uvijek će biti onih kojima se neće svidjeti kretanje cijene iz njima , ali i nama poznatih razloga. Većina je apsolvirala da bi ova država od previše dušebrižnika postala Vatikan.
Što se tiče cijene, moj stav je da će oni s novcem iskoristiti trenutak i priskrbiti si znantno utjecajniju poziciju za sam finish.
[/quote]
Pa ti , kad ti lijepo pise da ce biti barem 7000 a tebi ni po 3600 nije dobro [wink]
I INA je bila 1800 kn, pa su kupovali samo "ludjaci" ..
Kad je JNAF 2009. bio 1100 kn jedan moj prijatelj je prodao stan i otišao u podstanare, a ja sam prodao skoro novi auto 2000 eura ispod cijene … Svi su nam govorili "ma vi ste ludjaci, nema ništa od Družbe Adria, ide to na 500" ..
Sada je cca 3000, jos uvijek ga ne pustamo.
Target nam je barem 4500, a dalje cemo vidjeti.
Eto, tako vam je i sa KSST – target nam je – svima prisutnima na listi skdd sa 50 + kom – 7000kn, a za dalje cemo vidjeti…
Ako je ta zemlja tek pocetak nekog velikog posla, a po mojim saznanjima je , da!, očekujem barem 15 000 kn do 2013. , zašto ne
A da li sam lud ili će budućnost, baš kao i povijest pokazati da smo mi "ludjaci" jednostavno napredniji u evolucijskom i intelektualnom smislu od vas "normalnih" koji nemate sposobnost osjećanja događaja koji predstoje – ostavljam vam na brigu [wink]
Meni je ova cijena super, sutra cu zabost jos 2 komada i lijepo produzeni vikend, jer kad kupis 2 KSST-a po 7000 a znas da ce "sutra" jedan vrijediti toliko, pa brate možeš si priuštiti da petak sjedneš lijepo na avion i zapališ za London [cool]
@Plejboj
Dobar post (u nekim dijelovima malo pretjeruješ, ali o.k. to je tvoj stil)
Vidiš i mene su smatrali ludim kada sam u 6. mj. prošle god. napisao da će biti javna ponuda na INI po 2800 kn. (mogu izvaditi iz arhive taj post……sada mi se ne da kopati) ali ja sam vrijedno kupovao po 1600-1700-1800 i tako skupio blizu 500 kom. Kada je počela javna ponuda, samo jedan forumaš mi je javno čestitao. Nisam htio prodati ni po 2830…….ali na 3350 sam sve prodao.
Zašto povlačim paralelu? Pa ista je stvar i ovdje. Ako si siguran (a ja sam bio 100% siguran) da HFP ima kupca po 7000 kn, onda mirno spavaš…….ja bi je na tvom mjestu još pokušao srušiti, pa nadokupiti (a to na KSST nije teško) a kad objave rezultate natječaja, i ona min. vrijedi 7000 kn. dolaze ti te "slatke" brige….hoćeš li prodati ili čekati još veću cijenu.
Da ne dužim…DA LI SI 100% SIGURAN DA HFP IMA KUPCA?
danas
utorak, 29.ožujak 2011
Kosor u Splitu otvorila sajam vojne industrije
Premijerka Jadranka Kosor otvorila je danas u Splitu prvu "Jadransku vojnu i zrakoplovnu izložbu i konferenciju – ASDA", međunarodni sajam vojne industrije, ističući kako svoje proizvode izlaže 100-tinjak izlagača iz 20-ak zemalja od kojih su 54 izlagača iz Hrvatske.
"Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija (Adriatic Sea Defence & Aerospace Exhibition) – ASDA“, na kojoj je u splitskoj Spaladium areni predstavljena vojna oprema i naoružanje, održava se pod pokroviteljstvom Vlade RH i u organizaciji specijalizirane tvrtke TNT Production Inc. iz Sjedinjenih Američkih Država.
Otvarajući izložbu premijerka Kosor rekla je kako će hrvatska Vlada učiniti sve da ova izložba ubuduće postane tradicionalna.
"Važna dimenzija ove izložbe je njena okrenutost regiji te ćemo njome dati doprinos unaprjeđenju regionalnog dijaloga i regionalnoj stabilnosti i sigurnosti", istaknula je premijerka Kosor.
Najavila je kako će se za vrijeme trodnevnog trajanja ove izložbe u Splitu voditi rasprave i o suvremenim NATO tehnologijama.
Premijerka Kosor naglasila je također kako će izložba ASDA dati potporu i razvoju hrvatskog gospodarstva i njegovog razvitka.
Ministar obrane RH Davor Božinović izjavio je kako je ponosan što se u Splitu i Hrvatskoj održava ova međunarodna izložba vojne opreme i naoružanja, koja je najveća u ovom dijelu Europe.
"Split se ovom izložbom uvrštava na svjetsku mapu središta industrije vojne opreme i naoružanja", rekao je ministar Božinović.
Izložbom ASDA stvaraju se okolnosti novih poslovnih mogućnosti, posebice hrvatskim tvrtkama koje se bave proizvodnjom vojne opreme i naoružanja, dodao je. Ocijenio je i kako su 54 hrvatske tvrtke koje izlažu svoje proizvode na ovom međunarodnom sajmu, pokazatelj da je Hrvatska industrija "u ovom segmentu jaka i prepoznatljiva".
I predsjednik Hrvatske gospodarske komore (HGK) Nadan Vidošević istaknuo je kako je ova izložba iznimno važan događaj za Hrvatsku, jer smo "stvorili međunarodno prepoznatljiv brand vojne opreme i naoružanja".
Predsjednik američke specijalizirane tvrtke TNT Production Inc. Justin Webb naglasio je kako je organizacija ovakvog događaja kao što je međunarodna izložba vojne opreme i naoružanja, jako zahtjevna i iziskuje mnogo truda. Zahvalio je hrvatskoj Vladi na pomoći pri organizaciji izložbe ASDA u Splitu.
Među brojnim nazočnima na svečanosti otvorenja bili su i zapovjednih Hrvatske ratne mornarice (HRM) kontraadmiral Ante Urlić, ministar Branko Bačić, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general Drago Lovrić te ministar obrane Kosova Agim Ceku. (H)