Zašto misliš da sam ja tamo ulazio? Samo sam na temi komentirao pitanje odgovornosti brokerske kuće u ovom slučaju! Nemam nikakve veze sa SUNH!
[/quote]
Ma pusti ga, vidis da provocira citavo vrijeme … Ni ja nisam ulazio u SUNH , lijepo napisao ekipi kad treba izaci, i kad me ekipa popljuvala sam bacio ironiju …
Jjure jel ti uopce imas koju KSST dionicu ili ti je 3700 skupo pa cekas i dalje pljujes bez temelja ?
Ovdje jedan vijest padne o mogucem kupcu u novinama i grunut ce u dva sata na 5000 kn, onda ce ovi panicari i naivci koji izlazu naloge na prodaju ispod te cijene zaliti , jer se to vec nekoliko puta desilo na ovoj dionici , da poraste po 50 % u tili čas .. dok recimo DDJH i slicne obecavajuce kupnje nikada ne potezu kao KSST …
Da je KSST auto bilo bi 0 -100 = 2,5 sec
Nalozi koji prelaze brojku 10 na ASK-u su lažnjaci dragi moji prodavatelji. Jer da nisu bili bi na prvoj liniji a ne uvijek tamo negdje par cijenovnih razina iznad …
Baš kako se SUNH pumpao jakim nalozima, tako se ovdje sada KSST spušta …
Samo kada određeni kupci fingiraju jaku prodaju teško je zadržati čist razum, dugu ljubav i ne biti paranoičan.
Eto, ovaj na 50 kom prije kupuje nego prodaje po meni, kao i ovaj sa 13 kom ..
Ali kako da ti objasniš početnicima i anti-talentima = kolebljivima, koji realno nisu dobri niti za jednu dionicu ?
[wink]
već viđeno…
fingirana velika prodaja, ne na prvoj crti, te jedan nalog na bidu desetak kuna iznad drugog naloga…
i uvijek se netko ulovi…
ovdje se početnici mogu učiti…
playboy ništa od 4200, možda sutra, iako sumnjam…
Ovdje jedan vijest padne o mogucem kupcu u novinama i grunut ce u dva sata na 5000 kn, onda ce ovi panicari i naivci koji izlazu naloge na prodaju ispod te cijene zaliti…
Plejboj,
Pusti ljude da prodavaju ako hoće, neka ih, samo naprijed prodavatelji!
Ovdje jedan vijest padne o mogucem kupcu u novinama i grunut ce u dva sata na 5000 kn, onda ce ovi panicari i naivci koji izlazu naloge na prodaju ispod te cijene zaliti…
Plejboj,
Pusti ljude da prodavaju ako hoće, neka ih, samo naprijed prodavatelji!
[/quote]
Nema frke, ko ih sljivi … Iako mislim da to uopće nisu "ljudi", u smislu neki civili sa liste dionicara od ranije, vec par navlakaca koji citav dan cijede ne bi li skupili koju ovu dionicu mimo tih koje su vec njihove a kojima se služe da drže tečaj nisko …
To je lako dokazivo jer se vidi sa liste iz Skdd-a da je slabo itko prodavao i jednu dionicu unatrag mjesec dana, a unatrag dva je izisao samo jedan jaci dionicar, ali na boljim cijenama tako da je moguce da opet kupuje i smanjuje si prosjek.
NO DOŠLO JE VRIJEME DA SI POSTAVIMO NAJVAŽNIJE PITANJE –
Zašto mi svi čekamo kraj natječaja i uvjerili smo sami sebe da je 7000 kn kraj ?
Pa za pretpostaviti je ako netko kupi KSST po 7000 kn da ce tek onda krenuti ulaganja zar ne ?
Sta god se tamo gradilo ili pak ako se nastavlja sa staklenickom proizvodnjom – tih 7000 po dionici ce postati nova nominala jer ce novi vlasnik 99 % vjerojatno promijeniti vrijednost zemljista u bilanci, Aktivi, a prema danasnjoj realnoj trzisnoj vrijednosti takve zemlje, i još građevinsko poslovne-zone što sada u bilanci ipak nije.
E sad, ako na tu znaci "praznu" zemlju krene neka gradnja vrijednost firme može samo ići gore.
Možda se i naziv promjeni ali kako god bilo dionice ako ih zadrzimo ne mogu nestati, niti se bez 100 % vlasnickog udjela moze ici na gasenje kompanije, promjene u registru, izlistavanje s burze, parceliziranje i rasprodaja zemlje i slicno ..
Tako da je 90 % izgledni scenarij da bas kao u uvjetima natjecaja – kompanije dalje tek počinje sa ozbiljnim radom.
A početna će joj tržišna vrijednost biti upravo ona na kojoj prođe natječaj.
Prema tome – kako to da nitko od nas ne pomišlja da bi KSST kroz godinu, dvije mogao vrijediti recimo 15 000 kn po dionici ?
Ako gore bude izgrađena baza, ili hoteli, kockarnice, ili pak postane monopolist svejžeg voća i povrća zimi ? ?
Ekipo razmislite malo , koje su šanse da jednom prodan po 7000 kn po dionici KSST ako se zaista ovdje prodaje tek zemlja – a svi znamo da je zemlja uvijek tek pocetak – poslije padne vise ikada ispod te cijene ?
Pa novi ce vlasnik promjenu vrijednosti zemljista prema GUP-u te novim cijenama u odnosu na 2000. sasvim sigurno unijeti u knjige [wink]
Eto, to se zove "out of box" thinking [thumbsup]
Ovdje jedan vijest padne o mogucem kupcu u novinama i grunut ce u dva sata na 5000 kn, onda ce ovi panicari i naivci koji izlazu naloge na prodaju ispod te cijene zaliti , jer se to vec nekoliko puta desilo na ovoj dionici , da poraste po 50 % u tili čas .. dok recimo DDJH i slicne obecavajuce kupnje nikada ne potezu kao KSST …
Nalozi koji prelaze brojku 10 na ASK-u su lažnjaci dragi moji prodavatelji. Jer da nisu bili bi na prvoj liniji a ne uvijek tamo negdje par cijenovnih razina iznad …
Samo kada određeni kupci fingiraju jaku prodaju teško je zadržati čist razum, dugu ljubav i ne biti paranoičan.
Ali kako da ti objasniš početnicima i anti-talentima = kolebljivima, koji realno nisu dobri niti za jednu dionicu ?
[wink]
Kako da objasniš početnicima i anti-talentima = kolebljivima, koji realno nisu dobri niti za jednu dionicu, da jedan takav expert u dionicama kao što si ti , nije već dignuo kredit ( vjerujem da nemaš dosta keša za kupovinu )…i pomeo sve do 6300 Kn…jer je i na toj cijeni isplativo kupovati ako je kredit s kamatom manjom od 10% .
jednostavno, nije mi jasno…sve TI je očito, SVE upućuje na zaradu…a TI ne kupuješ ???????
jednostavno, nije mi jasno…sve TI je očito, SVE upućuje na zaradu…a TI ne kupuješ ???????
Kolega, možda se varam, ali čini mi se da ste isto pitanje postavljali Smartu kad je KSST bio na 600 kn. Ne tvrdim da pitanje nije na mjestu, ali odgovor glasi: Zasto se kreditno zaduziti da bi nesto platili vise?
Pitanje je uvijek na mjestu .
Ako se postavi osobi koja se čudi drugima što ne kupuju, napada prodavače a sama očito ne kupuje .
Smart je kupovao .
Osobno, dok imam ideju da " nešto ide gore " , nemam interesa imati konkurenciju na bidu .
Pitanje je uvijek na mjestu .
Ako se postavi osobi koja se čudi drugima što ne kupuju, napada prodavače a sama očito ne kupuje .
Smart je kupovao .
Osobno, dok imam ideju da " nešto ide gore " , nemam interesa imati konkurenciju na bidu .
Uskoro ulazi novi u top 10.
Srdačan pozdrav
[wink]
Kako da objasniš početnicima i anti-talentima = kolebljivima, koji realno nisu dobri niti za jednu dionicu, da jedan takav expert u dionicama kao što si ti , nije već dignuo kredit ( vjerujem da nemaš dosta keša za kupovinu )…i pomeo sve do 6300 Kn…jer je i na toj cijeni isplativo kupovati ako je kredit s kamatom manjom od 10% .
[/quote]
Bolesna ti je spika .. Zasto bi kupovao po 6300 kad ima po 3700 ?
A to da ne kupujem si lose provjerio u skdd
[wink]
Check it out again …
Kredite za dionice mi nije na kraj pameti dizati u ovakva vremena, sve i da imam info iz prve ruke
Ok ekipa, tko želi još doći u četvrtak pogledati staklenike i na ručak, nek se javi na inbox meni da si rezerviram vrijeme….
Evo i vremenske: http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14445
NO DOŠLO JE VRIJEME DA SI POSTAVIMO NAJVAŽNIJE PITANJE –
Zašto mi svi čekamo kraj natječaja i uvjerili smo sami sebe da je 7000 kn kraj ?
Pa za pretpostaviti je ako netko kupi KSST po 7000 kn da ce tek onda krenuti ulaganja zar ne ?
Mislim da je odgovor na tvoje pitanje LRH! Možda da smo u nekoj drugoj zemlji, jer naše tržište je sve, samo nije burza! [sad]