KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.matica.hr/Vije…vij213.nsf/AllWebDocs/af4

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Moj doture, da dioničarima KSST napišeš da će se na njihovom zemljištu pronaći nafta, oni bi svejedno prodavali dionice po 3800 kn ili niže! Pa, ajmo ih onda malo pustiti da prodavaju, nema im smisla ništa više pisati! Samo prodavajte, ima vam kupnje po 50 kn, pa samo dajte i to vam je previše!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

pa ovo su komedije s ovim na 3999,98 i 3999,99 on sve sam diže, spušta , prvo 2 po dvije dionice, onda 10 odjednom, onda 5 po 5, stvarno je neumoran [lol]

Bogatstvo političara je pod šifrom. I robijaši imaju brojeve.

16.03.2010. / 14:25

Brodogradilište, željezara, pivovara, Salonit, Dalmacijavino… Split definitivno odlazi dovraga. Propadaju male tvrtke, crkavaju velike, a u isto vrijeme se na mala vrata (čut ćete za najviše dva tjedna) vraća projekt AFCO. Za one koji ne pamte, riječ je o projektu niza megahotela uz more, na mjestu gdje su danas trošni gradski kolodvori i ogromna zgrada Dalmacijavina.
Reaktivaciju tog neobičnog projekta (glavninu kapitala ulagala bi američka tvrtka kojoj u upravnom odboru sjedi nekolicina tamošnjih umirovljenih visokih časnika) neki povezuju s ulaskom Hrvatske u NATO, s pretvaranjem derutne vojne luke Lora u bazu Sjeveroatlantskog saveza i s propadanjem svih važnijih tvrtki na Visu…

Znači vraća se AFCO!! … To sam si i mislio… Slušao sam o tome prezentaciju kada su američki nosači aviona bili u Dubrovniku još tamo 2001.

Pa zato im i treba KSST, da prošire aerodrom, kako se toga nismo sjetili…
[rolleyes]

Zato i ide istovremena privatizacija Dalmacijavina i KSST, i sa jednakim uvjetima
[thumbsup] ..

Čovječe ovo je preočito a ekipa i dalje prodaje , kako ćemo se slatko smijati za dva tjedna kad ovo izbije u medije …

[lol] [lol]

Doktore Bravo – po prvi put da nekome na ovom forumu kažem "SJEDI PETICA!"

Kressho

Umjesto da struka raspravlja s gradskom upravom o razvojnim zamislima, i bivši i sadašnji predsjednik Društva arhitekata Splita ušli su u Kerumov savjet za urbanizam. Struka, čak i tamo gdje je ima, pokazala se potkupljivom?
– Arhitektonska i urbanistička struka u protekla se dva desetljeća definitivno pokazala kao potkupljiva. Najtragičnije je, međutim, što je jedina razvojna koncepcija koju lokalna zajednica sada ima zapravo AFCO, dakle koncepcija američke kompanije o pretvaranju gradske luke u hotelsku zonu, protiv koje su se mnogi pobunili kada je prije deset godina prvi put predstavljena. To je pokazatelj koliko je Split nazadovao. Cijeloj arhitektonskoj sceni koja se tada pobunila, doduše velikim dijelom stoga što je mislila da će strani arhitekti dobiti projektiranje tih hotela, danas je AFCO zapravo ideal, kao i lokalnoj turističkoj imaginaciji.b][/b]

http://www.novossti.com/2010/09/split-ce-postati-veliki-monstrum/

Kressho

pa ovo su komedije s ovim na 3999,98 i 3999,99 on sve sam diže, spušta , prvo 2 po dvije dionice, onda 10 odjednom, onda 5 po 5, stvarno je neumoran [lol]

možda je dobio čovjek stalni posel pa onda mora stalno nekaj delati
stavljati micati preprljavljati oduzimati zbrajati…
samo da jaca bude sretna (možda se otvori još koje mjesto pa bi se i plej boj mogel prijaviti)

Postanite Eu-robovi

a dobro bi bilo i pročitati knjigu :

Afco
Amerikanska jahta u splitskoj luci

zdavač: Matica hrvatska, Zagreb, 2005.
Knjiga je rasprodana!

http://www.matica.hr/www/wwwizd2.nsf/AllWebDocs/Afco

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

a jeste ga razvodnili…pozz

…i tako razvodnjeno mnogima je još gusto [wink]…pozdrav i vama

čemu ovolike plahte od postova kad to uopće ne utječe na cijenu dionice, tj. samo pada…pada…pada [bye]

Pada, ali ne ispod 1850 kn. Čemu panika kada je natječaj tek raspisan, ako je netko mislio izaći trebao je na dan objave natječaja,a može i sada jer kupnje ima iznad 1800 kn. Što će se dogoditi ako stigne barem jedna ponuda? Hoće li se itko ispričati drugoj strani zbog navlačenja ili rušenja dionice zbog iznesenih stavova? Neće, kao i uvijek. Svi smo anonimni, pa možemo pisati što nas je volja.

sorry zbog iznosa iz gornjeg posta ….3.800 (3.850) umjesto 1.800 (1.850)

Prodaja je inteligentna, nema što…polako da se kupci ne razbježe.
[tongue]

New Report

Close