KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dakle, kao sto se vidi ispod, i ovo bi mogla ispasti "pušiona"….

[url="http://seebiz.eu/hr/tvrtke/pensa-moguce-prenamijeniti-samo-10-hektara-zemljista-kastelanskih-staklenika,107682.html"%5D

[url="http://seebiz.eu/hr/tvrtke/pensa-moguce-prenamijeniti-samo-10-hektara-zemljista-kastelanskih-staklenika,107682.html"%5D

A moglo bi biti i para ko salate.

http://www.poslovni.hr/vijesti/hfp-treci-put-nudi-dalmacijavino-174961.aspx

To je ono sto je neko vec napisao na forumu…
-sad ce izlaziti malo negativne vijesti van (sad ce opet cijena pasti pa opet dokup)
-sad ce izlaziti malo pozitivne vijesti van (sad ce cijena rasti pa opet prodaja)

Tako je bilo u svezi objave natjecaja (pozitivna vijest = prodaja) i odmah nakon toga vijest da se cijelo zemljiste nemoze prenamjeniti i da se obamnjuje javnost (negativna vijest = dokup)
-prvo su ljudi (znalci = sa informacijama) dokupljivali po 3800 do 4000kn i prodavali po 4000-4400kn

I tako ne samo da ce zaraditi na trejadanju nego ce zaraditi jos i na tome da ako prodje natjecaj (znalci = informacija) drzat ce dionicu kupljenu na maksimalno mogucoj niskoj cijeni i tek onda ce je opet prodati

cya

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

Zanimljivo koliko se novih nickova (vjerojatno istog autora) otvorilo jučer i danas da bi sraćkali po KSST. To samo potvrđuje kolika im (mu) je želja da se što više nakrcaju s KSST prije nego dođu ponude na 7000 kn ili više. Sad sam odlučio držati dionice do samog kraja, hvala dečki [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

A moglo bi biti i para ko salate.

http://www.poslovni.hr/vijesti/hfp-treci-put-nudi-dalmacijavino-174961.aspx
[/quote]

Hvala na linku lebowski. Vidim da je objektivno pisano za KSST, sto je najbitnije nema vise pretpostavki. Pohvala redakciji PD-a.

Zaboravio sam reći kako mi se sviđa to što je Vlada RH usprkos negativnom stavu kritične mase građana RH prema njima odlučila dati priliku investitorima i koncesionarima kako bi uz svoj know how razvili krajolik Dalmacije i naravno na zadovljstvo svih prisutnih

Tu nije samo govor o Kaštelanskim staklenicima, već i o Dalmacijavinu, Splitskoj željezari, Hotelskom poduzeću Korčula i drugima. Naravno treba biti umjeren optimista,ali vjerujući kako su se vremena počela mijenjati siguran sam da će domaći,ali i strani investitori prepoznati prilike i uzletiti na vlastitim krililma.

Jakobe, oprosti ako je off topic, ali posto si spomenuo projekte nadovezao bi se na sljedeće:

http://www.vecernji.hr/biznis/sest-vladinih-projekata-drugom-kvartalu-vrijedna-oko-13-mlrd-kn-clanak-266317

Istaknuo bi kako je svaki od njih donosi pozitivan krajnji ishod za prostor na kojem se odvija, pa tako će i Dalmacija imati razloga za optimizam i veselje njezinih građana.

Srdačan pozdrav

U današnjem Jutarnjem imate prilog o tržištu nekretnina, gdje je zanimljiv prilog o cijeni građevinske zemlje na Jadranu. Spomenuli su i Kaštele, gdje se cijena zemlje kreće od 110-200€ po metru četvornom. Prosječna cijena je viša od onih na nekim atraktivnim otocima, kao i u jednom dijelu Makarske rivijere i Dubrovačkog zaleđa.Čak je došlo i do toga da se spominje koef razvedenosti obale i utjecaj infrastrukture (ceste, željeznice, ostali turistički obejkti, blizina aerodroma). Ukoliko netko ima link neka stavi jer ja ne mogu naći u online izdanju vec samo kupovni.Hvala

U današnjem Jutarnjem imate prilog o tržištu nekretnina, gdje je zanimljiv prilog o cijeni građevinske zemlje na Jadranu. Spomenuli su i Kaštele, gdje se cijena zemlje kreće od 110-200€ po metru četvornom. Prosječna cijena je viša od onih na nekim atraktivnim otocima, kao i u jednom dijelu Makarske rivijere i Dubrovačkog zaleđa.Čak je došlo i do toga da se spominje koef razvedenosti obale i utjecaj infrastrukture (ceste, željeznice, ostali turistički obejkti, blizina aerodroma). Ukoliko netko ima link neka stavi jer ja ne mogu naći u online izdanju vec samo kupovni.Hvala

Pa ovo je stvarno smiješno, da vam objasnim kolega.
Vi ste vlasnik dionica koje želite prodati.
Kako to najbezbolnije učiniti.
Plaćenim(skrivenim) oglasom u dnevnim novinama.
Znamo da je EPH spremna na sve za koju kunu više.
I eto hrpe novih naivaca.
Kad se to malo zaboravi i nestane kupnje.
Tada nastupa plaćeni oglas u Slobodnoj Dalmaciji.

Pa ovo je stvarno smiješno, da vam objasnim kolega.
Vi ste vlasnik dionica koje želite prodati.
Kako to najbezbolnije učiniti.
Plaćenim(skrivenim) oglasom u dnevnim novinama.
Znamo da je EPH spremna na sve za koju kunu više.
I eto hrpe novih naivaca.
Kad se to malo zaboravi i nestane kupnje.
Tada nastupa plaćeni oglas u Slobodnoj Dalmaciji.

[/quote]

Bene pitao sam za link. Ne bi rekao da je netko imao toliku inspiraciju platiti istovremeno ljude u Colliersu, HGK, EPH, Centar nekretninama, Zane, i Ekonomskom institutu da bi objavio prosječnu cijenu građevinskog zemljišta u subotnjem prilogu Jutarnjeg lista uz iznošenje ostalih relevantnih podataka veznaih za ostala zanimljiva turistička mjesta. Nisi razumio, ali nema veze, ono što ja tražim jest ako netko ima link u online izdanju.Hvala

Pitao bi kolege koji razumiju trgovačko pravo

Obvezna ponuda za preuzimanje

Stavio sam u slici pitanje, pa da li može netko odgovoriti na njega od iskusnijih forumaša ili pravnika.

Puno bi mi pomoglo u razrješavanju dileme i nemam namjeru nikoga odvlačiti ili navlačiti na ovu dionicu.

Mali dioničar sam iz okolice Zaprešića

Imamo

Broj dionica za prodaju: 85.915
Postotak od vrijednosti temeljnog kapitala: 75,634 %

hehehe…ovo je pitanje za milijun kuna.

U stvari, odgovor je napisan…samo se nikome ne dopada.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close