Zamislite koliko če utjecati zagađenje iz Japana na cijenu hrane iz staklenika i nije važno ko če kupit ali sam siguran da če kupaca biti i kao uvjek moja cijena prodaje biti če cca 7000kn,sve ispod ignoriram pa čekali i 10 godina ,mislim da je to hit ulaganje evo borimo se protih svih mogučih kriza. Žao mi je što kolege kao smart posustaju jer je bio jedan od prvih na ovoj temi iako priznajem da su neki i meni uspjeli diči živce,,,,ima i gorih foruma POLAKO ali sigurno idemo prema cilju žao mi je brzopletih i neodlučnih investitora,.Uvjek naj žilaviji ostaju i prežive,,,, [thumbsup]
Svoj prvi post odlučio sam napisati na ovoj temi, jer osim sto sam mali dioničar, pomno pratim razvoj priče još od početka 2009, a ne od današnje registracije. Mnogi će se pitati zašto sam baš sada odabrao pisati zašto ne prije?! Vrlo jednostavno: želio sam da se pravi dioničari Kaštelanskih staklenika ne podcjenjuju, jer su itekako svijesni situacije, koja je prilično jasna, a ona jest ta da je raspisan natječaj po 7000kn, te su svi kriteriji unaprijed poznati, kao i najvažniji, a taj je prenamjena zemelje.
Po struci sam biotehnolog, pa mogu reći da sam i upoznat sa proizvodima koji su svakodnevno na policama Konzuma. Nadam se da če moje javljanje potaknuti i ostale male dioničare da izađu iz tame i priključe se diskusiji na ovoj temi iznoseći svoje stavove. Živjeli
evo vam nesto od danas a vezano za prenamjenu
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/132531/Default.aspx
Svoj prvi post odlučio sam napisati na ovoj temi, jer osim sto sam mali dioničar, pomno pratim razvoj priče još od početka 2009, a ne od današnje registracije. Mnogi će se pitati zašto sam baš sada odabrao pisati zašto ne prije?! Vrlo jednostavno: želio sam da se pravi dioničari Kaštelanskih staklenika ne podcjenjuju, jer su itekako svijesni situacije, koja je prilično jasna, a ona jest ta da je raspisan natječaj po 7000kn, te su svi kriteriji unaprijed poznati, kao i najvažniji, a taj je prenamjena zemelje.
Po struci sam biotehnolog, pa mogu reći da sam i upoznat sa proizvodima koji su svakodnevno na policama Konzuma. Nadam se da če moje javljanje potaknuti i ostale male dioničare da izađu iz tame i priključe se diskusiji na ovoj temi iznoseći svoje stavove. Živjeli
Živio i ti… bez uvrede, al prodaja i marketing ti ne idu baš:-)
Sažem se s Tehnolog, ali svi tribamo imati na umu sljedeće:
– dio malih dioničara vjeruje u uspijeh natječaja i nemaju namjeru prodavati na ovim razinama ( i osobno spadam među te )
– veliki je broj špekulanata ušao među male dioničare (da se razumimo, nemam osobno ništa protiv trejdanja, i sam često trejdam, ali drukanje je prešlo granice ukusa )
– gledajući samo današnje trgovanje računica je jako jednostanja8 gotovo sam siguran da je ista osoba kupila onih ako se ne varam 13-14 komada po 3850 i kasnije isto tako prodala čini mi se oko 15 komada po 4000. Razlika po komadu 150 kuna . Dnena zarada na 14 komada 2100 kuna – provizija. Odlično, čestitam.
– ovo prethodno će se dešavati svaki dan sve dotle dok ima neiskusnih i nesigurnih imatelja dionice
– osobno mislim da se bar mi koji vjerujemo u uspijeh natječaja ne trebamo puno obazirati na drukanja, takav je način njihova rada, a na kraju krajeva postoji "ignore", mada bi mogla biti poduža.
– kolega Smart, vratite se, vama je mjesti na ovoj temi
Vjerujem da ti je ovo prvi post pod ovim nikom…?
Odrasle smo osobe, pa bi trebali imati dozu ozbiljnosti za pisanje na forumu općenito.
Nažalost ako mi ne vjerujete razumijem vas, ali za razliku od mnogih ponosan sam dioničar ksst.
Živio i ti… bez uvrede, al prodaja i marketing ti ne idu baš:-)
[/quote]
Zapravo kada pogledaš prodaja i marketing se isprpliću. Završio sam tečajeve marketinga i mogu ti reći da je to bila nadogradnja na moju struku. Konzum sam spomenuo zato što znam da neki proizvodi Kaštelanskih staklenika završavaju na njegovim policama.
Vjerujem da ti je ovo prvi post pod ovim nikom…?
Vrijeđaš moju inteligenciju Lucky…
evo vam nesto od danas a vezano za prenamjenu
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/132531/Default.aspx
Onaj tko malo pažljivije pročita članak, sjvatit će da se Pensa zalaže da se društveno zemljište KSST-a vrati u državno vlasništvo (RH) od sadašnjih vlasnika (HFP) zbog tog i tog zakona. Jer država je (HFP) oštetila državu (RH). Ima smisla s pravne strane, ali prevredno riječ je o namjeri da se iz šupljeg vlastištvo prebaci u prazno.
koliko vrijednost ogromnog plodnog zemljišta KSST podiže dodatno činjenica da je u tijeku svjetski rast cijena hrane, da se poljoprivredne površine u svijetu smanjuju, a raste broj ljudi, da će klimatske katastrofe (poplave Australija, požari, potresi, tsunamiji itd…) dodatno smanjiti kvalitetnu poljoprivrednu proizvodnju, a uz sve to još i nuklerano zagađenje iz Japana koje će na žalost znatno onečistiti poljopr. zemljišta u Japanu i susjednim zemljama?