KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LJUDI IZASAO JE NATJECAJ 7000 KN PO DIONICI,JEL VAM BITNO JEL DANAS CIJENA 4000,5000 ILI 3000?

Bravo sector, jedino što je bitno ovdje! Dušebrižnici, mislite se hoće li se pojaviti kupac!? Što se tiče Pense, svaki komentar je suvišan, pravno je dokazano da je krivu!

Btw. Nevjerovatno mi je ovo kipovanje po 4000??? [sad] Netko je neumoran, hebote!?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Pa spajedr zašto ti je nevjerojatno.
Neka prodaju svi koji misle da trebaju..Pa evo siguran sam da sada pometem ovo do 3800 da bi nastala panika samo takva,.
Neka prodaju.

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

Sta ste pensu napali on je samo isao zastit male dionicare koji su mislili kupovati na ovim cijenama nije valjda isao oborit cijenu da bi on kupovao,malo objektivnosti,ali bi volio da se javi kupac na 7000 pa se malo iz ksst prelilo na ostale dionice .

Hm, interesantno! Zadnja cijena 4000 kn, prodaje po 4000 više nema, ali svejedno se slijedeća prodaja stavlja lipu ispod tj. 3999,99 kn. Naravno, samo 1 kom. Dakle, ipak se i dalje igraju igrice na KSST!

Pa spajedr zašto ti je nevjerojatno.
Neka prodaju svi koji misle da trebaju..Pa evo siguran sam da sada pometem ovo do 3800 da bi nastala panika samo takva,.
Neka prodaju.

A možda to i napravim.Pa da odu svi koji su kupovali jučer radi špekulacije.

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

Što je ovo presahnuo free float , u prvih 7 na prodaji 10 komada ,2 2 2 1 1 1 1, i onda ovaj sa 12 komada što bježi po 100 kuna unatrag čim mu se približe.
Pametno , ovo je idući tjedan mnogo više !

Samo dajte još po 4000 kn, izgleda da imamo kupca na toj razini!? Ništa čudno, premija na ovu cijenu je prevelika!

naisao sam na ovo na ovome forumu na KSST temi
neki projekt je to ili nesto ?
http://img399.imageshack….yofcopyofjghjkjhkjbx0.jpg

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

Heheh! [wink]

17.ožujka 2011
Gradonačelnik Berket je izvijestio o prijedlogu izmjena i dopuna GUP-a, što uključuje i veliku turističku zonu na području Resnika, koja bi se prenamijenila u mješovitu zonu, a u dogovoru sa Zračnom lukom dio zemljišta Kaštelanskih staklenika na Pogonu Resnik dobit će za javnu namjenu za potrebe plaže. Najavljeno je i uređenje šetnice, čiji bi sjeverni rub bio zasađen stablima, a i Njiva sv. Petra će imati javnu namjenu. I u Štafiliću će se urediti mali parkovi s klupama i ljuljačkama.
– Malo koji grad se može pohvaliti s plažom i šetnicom u svom središtu, kakvu bi trebala imati Kaštela na području K.Štafilića – kazao je gradonačelnik Berket i zadužio Vlastiti pogon, komunalne redare i zaposlene u komunalnim službama da, u dogovoru s turističkim radnicima, učine sve što je prioritetno već za ovu sezonu.
http://www.kastela.hr/dogadanja/priprema-turisticke-sezone

@golubv
Kolega, dugo si ovdje……..zašto odlazak? Nepravde i jala je uvijek bilo i biti će. Tvoje komentare rado čitam (kada nisi moderiran kao i ja) Nema predaje!

Imateljima KSST želim sve najbolje [thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

ne znam koliko si upoznat sa nekretninskim tržištem i općenito ulagačkom klimom u rh.

trenutno nema nikoga tko je spreman u green field uložiti 100 milja eura u rh,što znači još 100-150 za development .

takav projekt u rh ne može biti profitabilan,a pogotovo ne u kaštelanskom zaljevu.

ako ne znate štrok traži za svoje hotele u dubrovniku 200 m eura minus dugovi i niko mu neće platiti,pa čak ni rasipni katarci.

zato se ne zanosite da će neko doći i iskrcati 300 milja eura u real estate pored adriavinila i dalmacijacementa.

a što se tiče todorića,on kupujue za 1 kn i več je u dolini neretve tako da i to zaboravite.

sretno i laku noć,dobar film.

Ne kapiram… Koja te ljubomora i u kolikoj mjeri mora prati da ovako nesto glupo ides napisati … ?

Em se blamiras – pokazujuci se kao osoba koja misli da je tecaj eura i kn 1:2 a ne 1:7,3 (uspio si 600 miliona kuna pretvoriti u 300 miliona eura ) [thumbsup] [lol] ,

Em sam sebi potkopavaš rejting za ubuduce, jer kad prodje privatizavcija, a proci ce, i to veoma uspjesno – mnogi koji su prodali za 55 % cijene danas sjetit ce se ljubomornih drukera poput tebe, vidim član si već dugo ali takva se blamaža nikad ne zaboravlja…

Ne gine ti novi nick, a moglo bi desiti Black Stončino da upravo ti budes i prvi kamen temeljac tamo u Kaštelama ako si bio dovoljno pametan i izbio danas koju prateci te svoje nebulozno-smijesne bijesne krikove [wink]

Kressho

Sta ste pensu napali on je samo isao zastit male dionicare koji su mislili kupovati na ovim cijenama nije valjda isao oborit cijenu da bi on kupovao,malo objektivnosti,ali bi volio da se javi kupac na 7000 pa se malo iz ksst prelilo na ostale dionice .

Ne razumijem – cemu zasticivanje "malih dionicara" koji to nisu ? [lol] [lol]

Mali dionicari smo mi ovdje koji pisemo suvislo, i argumentiramo, i najvaznije – na listi smo skdd.

A ovi koji drukaju pad ovdje, i cekaju da padne na 3 da bi pohitali u shopping, se mogu nazvati potencijalnim investitorima, špekulantima, igračima, ali ne i malim dioničarima.

Dakle da riješimo zabludu – malim dioničarima ovdje zaista ne treba zaštita, posebno ne ove ovdje temeljene isključivo na ljudskoj gluposti, neupucenosti i teskoj , svima vec ocitoj ljubomori na prave dionicare KSST.

A vi dalje stitite "male dionicare" koji to nisu … [wink] [cool]

I by the way drukeri moji dragi – pa svi mi ovdje znamo da šta pokušavate, nismo nasjeli niti cemo nasjesti, i kao sto su neki vec ovdje napisali – cekamo cemo ozbiljnog kupca za svoje dionice, a da li ce se isti pojaviti ili ne iskljucivo je nasa stvar .

Dakako – mnogo ozbiljnijeg od vas.

4000?

Mora da se šalite dečki ..

Pa to je kao da netko sad krene prodavati INU po 2800 …

Kressho

New Report

Close