KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gdje su oni što su jučer govorili ide to na 5000 ? [lol] [lol]

Baš me zanima što će sad napraviti M.Urlić i ostatak iz TOP-20 ? [rolleyes]

a stvarno mi tu vise nista nije jasno!!!
jos jednom pitam:KOME JE BITNA TRENUTNA CIJENA????
LJUDI IZASAO JE NATJECAJ 7000 KN PO DIONICI,JEL VAM BITNO JEL DANAS CIJENA 4000,5000 ILI 3000?
ako netko zeli prodati po 4000 kn ,neka proda(iako mislim da nije bas normalan,ali to je samo moje misljenje)
ne zamarajte se glupstima,nego pricekajmo natjecaj…

svakoga dana u svakom pogledu...

Prodati, pa makar i po 50kn?
[lol]

Vide se prvi znakovi panike.
Kupnja sve slabija.
Prodaja sve veća i veća.
Ovo danas ide debelo dole.
Ako dođe do panike i u blokadu.
Ovo realno ne vrijedi preko 1500 kuna.

***ali je neprocjenjivo da se ti i tvoji kompići iz stranke "što gore, to bolje" s tim zamarate [thumbsup]
[/quote]
Todorić je dobio VUPIK za 1 kunu.
Tu bi trebao silne milione iskrcati.
Te iste milione niti nema.
Niti ih je ikada imao.

Pa ako imate KSST šta ga ne prodate..Pa srušite je slobodno na 3000..Meni sve odgovara..
A nemojte tu palamudit više i gubit vrime sjedeći i pisajući.
Srušite je i gotovo.

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

drustvo hladnokrvnih manipulatora [thumbsup]

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

Naviknite se…
btw: doista je bilo fascinantno očekivati i misliti da će netko osim cca 600.000.000 Kn državi + još dodatnih cca 200.000.000 Kn za potom obvezni otkup (bez obveznog roka "izvršenja otkupa") ostalih dionica (dijelom ovih trenutno na ZSE) "iz prve" + potrebna xy lova za xy potrebna ulaganja za istu sl. ili novu xy djelatnost za KSST platiti…
Sretno svima…

Vlada je dobila suglasnost Državnog odvjetništva, bez toga se danas više ne ide u privatuzacije, a lokalni redikuli su uvijek postojali, naročito u gradskim vijećima.

Kupnja sve slabija.
Prodaja sve veća i veća.

***ali je neprocjenjivo da se ti i tvoji kompići iz stranke "što gore, to bolje" s tim zamarate [thumbsup]
[/quote]
Niti ih je ikada imao.
[/quote]

Malo gledam (i čitam) ovu temu pa su mi vaše poruke (s obzirom na količini i jednostranost) "upale u oko". Zaključio sam po načinu pisanja da (vjerojatno) nemate ovu dionicu, pa mi nije jasno ovoliki broj poruka sa zajedničkim nazivnikom "ide to debelo dolje".
Pa što ako ide dolje, kad vi njih nemate, a izgleda mi (ispričavam se ako sam krivo zaključio) da se vi više veselite što bi nekoliko pojedinaca koji vjeruju u ovu dionicu mogli izgubiti nešto novaca, nego što ćete vi zaraditi (eventualno) na nekoj drugoj.
P.S. Nemam ovu dionicu.

Kupnja sve slabija.
Prodaja sve veća i veća.

[/quote]
Niti ih je ikada imao.
[/quote]

***Todorić? Opet ti stranka ima krive informacije, nije čudno da konstantno gubite izbore… inače, ovo se sad prodaje, da se htjelo Todoriću dati za 1 kunu dalo bi mu se u prvom krugu… sad može jedino kupit Brijune za jednu kunu(plus 890 milja eura) ali ga više nitko ništa ne pita [tongue]

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Vlada je dobila suglasnost Državnog odvjetništva, bez toga se danas više ne ide u privatuzacije, a lokalni redikuli su uvijek postojali, naročito u gradskim vijećima.

ČINJENICE:
Iz ureda Županijskog državnog odvjetnika, dan prije održavanja Skupštine, na adresu Udruge stigla je obavijest kako su sve radnje oko procjene zemljišta u temeljni kapital Staklenika 2000. godine provedene prema zakonima,

bla bla bla no Udruga i njen predsjednik i dalje tvrde da je zemljište prisvojeno u korist Staklenika i to suradnjom HFP-a, Grada Kaštela, Državnog odvjetništva i Općinskog suda u Kaštelima.

Državno odvjetništvo Udrugu upoozorava na mogućnost progona zbog, kako kažu, neutemeljene prijave kaznenog djela,

Dadestetak minuta smanjena ofenziva drukanja o padu, panici, katastrofi, kataklizmi, apokalipsi, i cijena se rati na 4 000. Pametnima dosta.

Smart, vrati se. Pozdrav

New Report

Close