KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možete si zamisliti što sam sve napisao kad su mene moderirali, ali ako moderatori imaju kohones, objavit će post, jer je to moj zadnji na ovom forumu!!! Ništa nisam napisao što nije istina i stojim iza svake napisane riječi, ako treba imenom i prezimenom!!! [angry]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Pazite momci, ne trebate previše obraćati pažnju na ove turiste koji se pojave na temi samo kada dionica jako raste ili pada. Oni samo žele ispasti jako pametni, ono tipa "jesam vam rekao", "znao sam", itd. Zapravo su dečki jako ogorčeni i jadni, a ne vide dalje od svog nosa! Ako situaciju gledate sa psihološke strane, meni je teško shvatiti nekoga tko nema određene dionice o kojima piše, veseli se njihovom padu, a pljuje ih kad rastu!? Mislim da bi to bio složeni postupak i za doktore školovane za takve slučajeve, tzv. psihijatre i psihologe! No, vratimo se mi temi!

Istina, prodaja je danas izrazito silovala dionicu, a iz kojeg razloga ne znam!? Bit će interesantno pogledati CD dioničara za par dana, a isplatit će se sigurno! Sa druge strane, kupnja je sve to lijepo odradila i pratila, pa je likvidnost na zavidnom nivou danas, a samo INA je likvidnija. Čak i HT još uvijek dobro zaostaje za nama, a već je 14:00 sati. Dnevni porast cijene je ipak manje bitan za ozbiljne dioničare u ovoj dionici!

Jedna bitna stvar što se tiče prenamjene zemljišta! Dakle, u proceduru zaista kreće do kraja ožujka, provjereno. Dakle, prvi korak je javni uvid, a zatim procedura usvajanja na Gradskom vijeću. Vrlo vjerojatno je zbog toga natječaj malo duži, 60 dana, a u kojem periodu bi sve trebalo biti spremno za potencijalnog kupca.

Zašto "potencijalnog kupca", zar nije već poznat isti?

Ja samo znam da sam kupivši jučer i danas, zaradio 51000 kn, a ljubomorni psi neka laju.
Pa sigurno vidite da je na prodaji 70% lažnih naloga.

Aha… netko ti je već unaprijed van burze platio 7000 Kn po dionici za tvojih cca 17 kom…
Molim kontakt – proviziju ti plaćam po dogovoru….

ne znam koliko si upoznat sa nekretninskim tržištem i općenito ulagačkom klimom u rh.

trenutno nema nikoga tko je spreman u green field uložiti 100 milja eura u rh,što znači još 100-150 za development .

takav projekt u rh ne može biti profitabilan,a pogotovo ne u kaštelanskom zaljevu.

ako ne znate štrok traži za svoje hotele u dubrovniku 200 m eura minus dugovi i niko mu neće platiti,pa čak ni rasipni katarci.

zato se ne zanosite da će neko doći i iskrcati 300 milja eura u real estate pored adriavinila i dalmacijacementa.

a što se tiče todorića,on kupujue za 1 kn i več je u dolini neretve tako da i to zaboravite.

sretno i laku noć,dobar film.

stvarno ne znam tko je luđi,ovi iz fonda.tkz.audio uređaja koji misle da će netko platiti 600 m kn za staklenike ili ovi koji trguju sa ksst jer misle da će se to dogoditi.

ovo je ko serija lud,zbunjen,normalan.

(U kojoj STe VI očito sve troje , a treće najmanje nažalost …)

Da Vas ispravim – NEĆE PLATITI 600 M kN ZA STAKLENIKE VEC ZA PREKO 700 000 m2 ZEMLJE UZ MORE, SPREMNE ZA BILO KAKVU GRADNJU KROZ MANJE OD GODINU DANA, A GODINU DANA NAKON KUPNJE MOZE SE MIJENJATI I CITAVA ILI NPR DIO DJELATNOSTI …

Dakle, ako dodamo jos nesto novčića za javnu ponudu – imamo cca 1000 kn metar kvadratni.

[lol] [wink]

Jer ta cijena zaista zvuči kao šala .. Ja prvi kupujem parcelu ako kojim slučajem HFP rascjepka natječaj na 3000 malih natječaja …

[/quote]

Ne znam ali ako se sjećaš zajednički smo tvrdili da neće INA više od 2800kn, a sada je 4000kn, iako na moju sreću jos uvijek imam paket…no nema veze…

Vratimo se na KSST; ne bi se složio da s time da nema zaninteresiranih, jer s prenamjenom zemlje prostor itekako postaje atraktivan za obavljanje više djeltanosti, pogotovo ako uzmes u obzir da nakon godinu dana nije obaveza obavljanja iste djelatnosti koja je i sada u pitanju.

Zaletio sam se dolje (prosli tjedan) da se osobno uvjerim o cemu je rijec i mogu recio da sam pozitivno iznenaden, iako mi na pravi pogled nije bilo svejedno. Dodatno me uvjerivši nekoliko ljudi I ponukan svim potrebnim inof i obavijestima dokupio sam KSST.

Što se tiče developera, osobno sam preporučio (2) da malo istraže naše krajeve, jer ionako ih zanima nešto unikatno…

neznam jeli ko pročitao slobodnu dalmaciju danas di pise ne postoji mogucnost prenamjene juzno od aerodroma

Slušajte mulčine, izgleda da nitko od vas nije bio u ratu, kada smo se mi borili za lijepu našu Hrvatsku, da bi vi danas mogli pisat ovakve budalaštine, bez ikakvih argumenata, odgovornsoti i pljuvati po Hrvatskim građanima i radnicima koji su mukom svojom došli do ovih dionica!

Zašto vam je bitno da dioničari na KSST popuše novce??? Zašto pišete o nečemu, o čemu nemate nikakvog pojma???

Kolega Smart, pozivam vas da i dalje pišete ovdje jer lako je prepoznati argumentirane postove od neagumentiranih.

Nadalje, navodim link koji nije drukanje na dolje već dapače upozorenje dioničarima da ne nasjedaju na ovakve nebulozne priče pojedinaca:

Vaš link

A o B. P. iz članka ne treba trošiti riječi.

Protiv uličnog linča

Zanimljivo je napomenuti da je na samom početku Skupštine Bogdan Pensa iznio stajalište Upravnog odbora prema kojem Udruga neće sudjelovati u prosvjedima diljem zemlje.

– Osuđujemo ono što se događa u Zagrebu jer jedno je prosvjedovati, buniti se i prozivati, a drugo je u svakodnevni život uvoditi Divlji zapad. Nitko nema pravo provoditi ulični linč pred vratima bilo čijeg privatnog stana, a isto tako nitko nema pravo uopćavati krivnju i ljude optuživati zato što su pripadnici jedne grupe, a kuda to vodi imamo mnogo dokaza u prošlosti kada su cijeli narodi plaćali zbog toga što su pripadali baš tom narodu – poručio je Pensa i nadodao kako nisu ni za izvanredne izbore jer izbori su ustavna i zakonska kategorija te je točno propisano kada i kako se održavaju.

http://www.kastela.org/content/view/13787/2/

ovom gore su vrane popile mozak
ajme majko šta nam donijela demokracija

Postanite Eu-robovi

Slušajte mulčine, izgleda da nitko od vas nije bio u ratu, kada smo se mi borili za lijepu našu Hrvatsku, da bi vi danas mogli pisat ovakve budalaštine, bez ikakvih argumenata, odgovornsoti i pljuvati po Hrvatskim građanima i radnicima koji su mukom svojom došli do ovih dionica!

Zašto vam je bitno da dioničari na KSST popuše novce??? Zašto pišete o nečemu, o čemu nemate nikakvog pojma???

Kolega Smart, pozivam vas da i dalje pišete ovdje jer lako je prepoznati argumentirane postove od neagumentiranih.

Nadalje, navodim link koji nije drukanje na dolje već dapače upozorenje dioničarima da ne nasjedaju na ovakve nebulozne priče pojedinaca:

Vaš link

A o B. P. iz članka ne treba trošiti riječi.
[/quote]

A što je onda ovo – ako nije druk na dole… jer poziv za kupnju zasigurno nije…

ona jadna kupnja na 4000 kn je rasturena, prva kupnja je na 38xx…
dobro je netko jučer napisao da će cijena KSST ubrzo na 3700-3800

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

neki ce opet zaraditi
vec se dogadjalo

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

vijesti nam ne idu nikako u prilog, ali ko zna…ici ce to opet gore kad ovi panicari rasprodaju sve sto imaju…

A onaj dio teksta gdje Državno odvjetništvo prijeti Udruzi za lažnu prijavu kaznenog djela ???

New Report

Close