Dođe veliki nalog na bid.
Vi se gurate ispred njega.
On se makne.
Vama proda.
Vama dionice njemu novci.
On će to od vas otkupiti po 2000.
Koliko vam treba da skužite.
Gdje je onaj što kupuje 100 komada.
ovi kamikaze koji se toliko žrtvuju da bi neki smrad ugazio u ovo "smeće" lako bi mogli naći bolji posao
traže se u japanu kamikaze za gašenje vatre u reaktorima
plaća je dobra, sudbina neizvjesna ali će vas se barem svijet sjećati po nečemu pozitivnom
imate dosta jeftinih letova ovih dana za japan
Pazite momci, ne trebate previše obraćati pažnju na ove turiste koji se pojave na temi samo kada dionica jako raste ili pada. Oni samo žele ispasti jako pametni, ono tipa "jesam vam rekao", "znao sam", itd. Zapravo su dečki jako ogorčeni i jadni, a ne vide dalje od svog nosa! Ako situaciju gledate sa psihološke strane, meni je teško shvatiti nekoga tko nema određene dionice o kojima piše, veseli se njihovom padu, a pljuje ih kad rastu!? Mislim da bi to bio složeni postupak i za doktore školovane za takve slučajeve, tzv. psihijatre i psihologe! No, vratimo se mi temi!
Istina, prodaja je danas izrazito silovala dionicu, a iz kojeg razloga ne znam!? Bit će interesantno pogledati CD dioničara za par dana, a isplatit će se sigurno! Sa druge strane, kupnja je sve to lijepo odradila i pratila, pa je likvidnost na zavidnom nivou danas, a samo INA je likvidnija. Čak i HT još uvijek dobro zaostaje za nama, a već je 14:00 sati. Dnevni porast cijene je ipak manje bitan za ozbiljne dioničare u ovoj dionici!
Jedna bitna stvar što se tiče prenamjene zemljišta! Dakle, u proceduru zaista kreće do kraja ožujka, provjereno. Dakle, prvi korak je javni uvid, a zatim procedura usvajanja na Gradskom vijeću. Vrlo vjerojatno je zbog toga natječaj malo duži, 60 dana, a u kojem periodu bi sve trebalo biti spremno za potencijalnog kupca.
Dva placa gore, napokon nesto i pametno ovdje da se nadje procitati …
[thumbsup] [thumbsup]
1) Zašto bi netko na burzi plaćao 5,5k ako je već pisalo da toda neće platiti 7k ni u bunilu.
2) To da toda neće platiti 7k ni u bunilu misljenje je jednog od brokera, a ne nekog iz Agrokora. Iz Agrokora ne cure ni sluzbene ni nesluzbene informacije o eventualnoj kupnji KSST. Dakle, brokerov info valja uzeti s velikom rezervom.
Transparentnosti radi:
http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=8EB3C449-2E6B-49E9-BE55-CA4A6EB491FE
»Ako se Agrokor zaista priprema na preuzimanje Mercatora, ne vjerujem da će sudjelovati u privatizaciji Kaštelanskih staklenika, barem ne po cijeni od 7000 kuna po dionici«, mišljenje je Romana Rinkovca, analitičara iz Credosa.
Mene čudi zašto se još niti jedan novinar nije sjetio u igru ubaciti Adris. Čim se spominje neka veća investicija, odmah u igru ubacaju Adris.
[/quote]
e, dragi korisnici, vi stvarno tražite kruha preko pogače….i tko vam je taj roman da on zna cijelu priču o kaštelanskim staklenicima ?…ako ne znate tko je i koliko taj burzu poznaje, a vi se malo raspitajte, pa ako ništa ne saznate, a vi dođite opet ovdje pa pitajte, dobićete lijep i potpun odgovor.
Ne znam!? Meni ova prodaja danas izgleda, kao da prodaju vrše brokeri neke banke!? Oni to rade ovako "stručno" bez kompromisa, ako imaju nalog klijenta da idu do određene razine! Vrlo lako je moguće da prodaje "gospodin" koji je dobio 600 kom. džabe od HFP, a ako je on, onda bi to trebalo dignuti na višu razinu i malo objaviti u novinama! Kako je dobio i zašto baš sada za vrijeme natječaja? Možda da nekome drži cijenu niže, nego što bi smjela biti!? No, da ne optužujem prije nego vidimo to konkretno, pričekat ćemo 22.03. da vidimo stanje u TOP 10!
Ipak je malo previše ovako prosipati po 4000, a traži se 7000 i ima zainteresiranih kupaca! Pa, nije nitko toliki debil!!!
Ja samo znam da sam kupivši jučer i danas, zaradio 51000 kn, a ljubomorni psi neka laju.
Pa sigurno vidite da je na prodaji 70% lažnih naloga.
iiiii….evo ga! Zadnja 4000 kn! Jesam se lijepo zahebo što nisam sve iskipao na 4300 danas, drugi put neću ponoviti grešku! Ovdje su sami špekulanti koji sve rasprodaju čim skoči par kuna gore [angry]
A idući tjedan smo opet na 3800 kn, mogu se kladiti [angry]
[/quote]
Pa, pogledaj sebe kako razmišljaš, što se onda čudiš drugima!?
[/quote]
Ja sam točno rekao što će se dogoditi. U sebi sam se nadao da bismo mogli na 5000 kn,ali to je samo iluzija jer je ovdje više trejdera nego na Ingri-kupe po 4000 kn i za 10 sekundi prodaju na 4100 kn.
Dok se ne sazna ima li ponuda na natječaju, vrtit ćemo se na 3700-4300 kn. Raj za trejdere….
Kad nestane prodaje na četiri plaćat ćete vi i 5.000 i 6.000, a bogami i 6.900… [wink]
Kad nestane prodaje na četiri plaćat ćete vi i 5.000 i 6.000, a bogami i 6.900… [wink]
Agree [thumbsup]
Na kraju svakog radnog dana samo gledajte cjenovni prosjek, on bi trebao iz dana u dana samo da raste. Pa neće vam valjda sutra po 4.000 prodavati ovi što su danas kupovali po 4.000, 4.100, 4.200. 4.300… [lol] ili vi mislite da hoće?! [wink]