fora je sto iznad 4 k ima kupnje ko u prici..
Mozda je netko nesto doznao, jer ovog na 4 k ubiše u sekundi [rolleyes]
da baš je fora kolega Diesel. meni je sve ovo fora [lol]
hahahah
v i d i m da ima nestrpljivih
ovo je super jos se moze i talasati po valovima
pa gdje tog ima?
Kupnja je pametna, prisilit će prodaju da se spusti niže, lijepo!
SELL ON NEWS!!!
iduća 2 mjeseca ovdje se ništa neće događati, sve što se danas (jer sutra više neće biti kupnje) proda iznad 4000 kn pametno je napravljeno!
Vidis ti ovo Smart, ja prije tjedan dana najavim dobre vijesti a tu na forumu me sprdaju jesam ja Nostradamus. Moja filozofija je jednostavna; dobru vijest uvijek otvoreno kazem jer bih radije da je dionica skocila sa 4500 za 10% nego sa 3800.
I jos jedna stvar: većina radnika nema šanse da proda ispod 5500 i tamo iznad 5000 su njihovi nalozi vec dugo dugo, tako ako se to uspije ocistiti, idemo u nebesa.
Nadam se da sad vidite da neki (rijetki) na forumu ne drukaju bez veze i ne muljaju. Sto vam je Smart napisao (ili ja prije par godina), dan danas vam stoji ta cijena. A vjerujte mi ni meni ni njemu nije bilo lako kada smo se odlucivali na kupnju po 700Kn jer nam nije bilo jasno kako to da nitko drugi ne skuzi potencijal dionice, mora da smo mi u krivu… A danas dokupljujem po 4300 …
ma sve divno i krasno – kaštel štafilić , sunce , more , pome i krastavci , al tek sad će nastupit sve nelogičnosti dragog nam (barem meni) tržišta kapitala , do datuma objavljenog u pozivu (17. svibanj) nagledat ćemo se svakakvih cijena u rasponu od 3,5k do 5,5k
ja kupio nešto sitno , jer trejdare neccesse est [thumbsup]
sretno (rudarski pozdrav pri silasku u okno)!
Svi koji niste kupili a imate želju.
Vaša želja će biti uslišana do 16:00.
E kome će te to prodati.
Ja mislim da će te moći ali samo ispod cijene po kojoj ste platili.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/hfp-natjecaji-za-dalmacijavino-i-kastelanske-staklenike,107544.html
Broj dionica za prodaju: 85.915
Početna cijena ponude: 601.405.000,00 kuna
Vaša želja će biti uslišana do 16:00.
E kome će te to prodati.
Ja mislim da će te moći ali samo ispod cijene po kojoj ste platili.
vidit ćemo
do sad sam naučio da na dan kad izađe neka velika dobra vijest (kao npr.objava natječaja) treba prodat jer poslje toga cijena padne
Bas gledam statistiku – lajkaju se samo negativni postovi, ili su svi u kesu pa bi da bude jefinije ili su stvarno svi kamikaze i ne zele da cijene rastu. Nije ni cudo da nam je cijelo TK tu di je kad svi samo pljuju po sebi samima…
Hahah, pazi ovih minera na poslovnom!? Momci su dodali 4000 dionica, pa im cijena ne štima, svašta!? Slučajno? [proud]
…U pozivu se ističe da je na prodaju 89.915 dionica Kaštelanskih staklenika uz početnu cijenu od 601,4 milijuna kuna što znači da se za jednu dionicu traži oko 6.688 kuna…