KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da je nuklearna prašina došla do Kaštela i probila se kroz dihtunge staklenika, pa je upitan ovogodišnji urod!? Bemti miša! [smiley]

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Uvijek sam se divio stručnjacima na ovom forumu, svi sve znaju a kad je stvarno velika vijest nigdje nikoga…

Ne budi nula od čovjeka. Budi sedam nula!

pada pa ljudi koriste šansu da kupe..

Konkretnog razloga za pad cijene nema, pa tko voli, neka prodaje po 2000 kn ako hoće! Izgleda mi kao neki prekrcaj, možda griješim!? [wink]

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

HFP upravo objavio HTP Korčulu , objava može svaki tren , znači nije samo ponedjeljkom.

compa,
Nije HTP Korčulu, već hotel Korčulu i zgradu Golubović!

Konkretnog razloga za pad cijene nema, pa tko voli, neka prodaje po 2000 kn ako hoće! Izgleda mi kao neki prekrcaj, možda griješim!? [wink]

***meni izgleda kao zadnja prilika za jeftin prekrcaj i sto jeftiniji ukrcaj, naime sutra je tocno mjesec dana od sjednice fonda koji radi samo cetvrtkom…zanimljivo opet je cetvrtak 17. u mjesecu, nebi me iznenadilo da prema zatvaranju burze pocnu cerupati i ask

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

capo san još mal…
pa kud puklo…ak me je naguzilo neka je….. [thumbsup]

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

sve što dođe na 3800 plane u sekundi

170 kom na 8000???

Taj je informiran ili pod utjecajem necega drugog

Uvijek sam se divio stručnjacima na ovom forumu, svi sve znaju a kad je stvarno velika vijest nigdje nikoga…

…, a ta vijest je!?

Već moj post ti je dovoljno velika vijest 🙂

Ne budi nula od čovjeka. Budi sedam nula!

New Report

Close