Ili onaj sa 52 kom. nije normalan ili mu je cilj ovo što se događa! Trećeg scenarija za njegovo izlaganje nema!
***pa taj ti se već desetak dana pojavi ili skrije ovisno kako Plejboj druka pad ili rast na forumu…
…Član Uprave Agrokora Gordan Radin predstavio je strateške investicije Agrokora koje u ovom trenutku iznose 3,2 milijarde kuna, tekuće investicije iznose 780 milijuna kuna, a planirane su i druge investicije u iznosu 1,3 milijarde kuna…
Ovo je priznajem iznad mojih očekvanja: http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/amerikanci,-turci,-nijemci-i-francuzi-u-utrci-za-pleso,107293.html
Novca uvijek ima, ipak je to samo papir, pa čak ni to, ali resursi su ograničeni. Uopće ne sumnjam da će se na natječaj za Kaštelanske staklenike javiti nekoliko kupaca.
Lijepo altay, netko je o tome pisao na KSST prije, vjerojatno netko od stare garde, Smart, drOetker ili netko drugi. Pokušao sam pronaći, ali nisam uspio. Dakle, indicija posta je bila da će vjerojatno potencijalni koncesionar ZL Split, biti kupac KSST. Izgleda da nije pogriješio, a onda bi Toda i Rajić mogli ostati kratkih rukava!? Jeli to moguć taj scenarij?
Pronašao na drugom forumu, nisam ni sumnjao tko je o tome pisao! [thumbsup]
[QUOTE=Smart]
Dakle, kupac KSST definitivno cilja na koncesiju ZL Split, a samim planom ulaganja, definitivno će ispunjavati sve uvjete natječaja.
[/QUOTE]
[QUOTE=Smart]
PRIJEDLOG ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O ZRAČNIM LUKAMA, S KONAČNIM PRIJEDLOGOM ZAKONA, hitni postupak, prvo i drugo čitanje, P.Z. br. 702
Dana 26. siječnja 2011. prihvaćena je primjena hitnog postupka (85 glasova za, 5 protiv, 5 suzdržanih.
Rasprava je zaključena 27. siječnja 2011.
Vaš link
[/QUOTE]
Ne trebate dizati ljestvicu preko 3900 kn, mislim da imamo "raspoloženog" prodavača koji je zadovoljan sa tom cijenom! Siguran sam da je pitanje panike, nije ništa konkretno i nema veze sa KSST! Trust me!
Ne trebate dizati ljestvicu preko 3900 kn, mislim da imamo "raspoloženog" prodavača koji je zadovoljan sa tom cijenom! Siguran sam da je pitanje panike, nije ništa konkretno i nema veze sa KSST! Trust me!
[lol] [lol] [lol]
Vidim i najmocniji me poceli kopirati ovdje [wink
A kad sam ja davao takve savjete, padale su jedinice, pokude, razočaranje, kao Plejboj druka, Plejboj ovo, Plejboj ono …
Rast prometa uz pad cijene – odličan znak kaže moj prijatelj Kostolany [thumbsup]
Ekipa kupujte, kasnije će te me častiti. Ja kupio. Računam 5800 u tjedan-dva. A rijetko griješim.
Eh sad je zaštekala prodaja a trebam još 4kom. na 3902 [angry] Ne vrijedi ova šikara tih novaca …prodajte [rolleyes]
Plejboj, ne laprdaj! Da nije bilo potresa u Japanu, ništa od ovoga danas nebi gledali!
Ekipa kupujte, kasnije će te me častiti. Ja kupio. Računam 5800 u tjedan-dva. A rijetko griješim.
Aahahahaha, pa svi smo kupili, tko bi propustio ovakav panični tobogan ,, Spustio bi se makar palo na 3600 sutra, predobar rad … By the way ,gde je nestao nalog s ASK-a 40 komada na 4290 ahahahahaah…