Kolega žašto mislite da bi sutra dionica mogla ili trebala rasti? Pitam zato jer i ja očekujem da hfp konačno ide s natječajem jer se navodno gasi uskoro. A s obzirom da su se prosvjedi malo primirili odnosno broj prosvednika je svaki put sve manji (ovo nikako ne znači da ne podržavam prosvjede) mislim da će se situacija preko ljeta primiriti jer za Hrvatsku je najvažnije da ne razjurimo turiste kao što su to napravili u Egiptu,Tunisu i gdje već. Pa i za ovu ovdje stvar iznimno je važno da ne padne vlada jer će se u tom slučaju sve odužiti. A da bi lakše opstali na vlasti treba im pod hitno novaca a preduvjet da dobiju novce je raspisivanje natječaja i tako u krug.
Po postovima ovdje se vidi kakvi smo mi to strpljivi investitori [lol] Nema skoro pa ni jedan da nije pitao -kad će…kad će konačno [lol] Ljudovi tatječaj će biti kad bude. Ni prije ni kasnije. Pitali vi još 100x ili šutjeli.Ko mala djeca..kad će ..kad će…mama kolko još… [lol]
lavgar sigurno nije 100 % u dionicama kao vecina nas koji zapitkujemo… [sad]
zato i zapitkujemo… jer ne znamo sta je pametnije… izici s malim plusom… ili riskirati veliki minus… [undecid]
srdacan pozdrav ekipi na ksst od novog pridruzenog clana.
moje ime je Payne.
Max Payne.
[cool]
…Pitam zato jer i ja očekujem da hfp konačno ide s natječajem jer se navodno gasi uskoro…
Madam,
HFP će raspisati natječaj isti dan kad zaprimi pismenu odluku Vlade sa sjednice od 17.veljače! Dakle, malo jest čudno, ali ovaj put zaista nije HFP taj koji koči! Natječaj će sigurno jako brzo, ali puno bitnija stavka će biti usvajanje izmjena GUP-a i PP-a Grada Kaštela za 15-tak dana, u kojoj će izmjeniti namjenu 400.000 m2 zemljišta u našem vlasništvu! To će biti jako lijepi trenutak za cijenu dionice, siguran sam!
Madam,
HFP će raspisati natječaj isti dan kad zaprimi pismenu odluku Vlade sa sjednice od 17.veljače! Dakle, malo jest čudno, ali ovaj put zaista nije HFP taj koji koči! Natječaj će sigurno jako brzo, ali puno bitnija stavka će biti usvajanje izmjena GUP-a i PP-a Grada Kaštela za 15-tak dana, u kojoj će izmjeniti namjenu 400.000 m2 zemljišta u našem vlasništvu! To će biti jako lijepi trenutak za cijenu dionice, siguran sam!
[/quote]
smart, šteta što te na ovom forumu ne mogu lajkat do besvijesti…
kamikaze su odradile iskrcaj na 4000 kn i mic po mic cijena ide gore.
Madam,
[/quote]
smart, šteta što te na ovom forumu ne mogu lajkat do besvijesti…
[/quote]
Nema šta, Smartovi postovi imaju određenu težinu, a to se odmah primjeti na marketu, svaka čast!
Može li netko meni jadnom neupućenome u ova vaša zanimljiva zbivanja reći koliko zapravo tog zemljišta totalno sve skupa ima u (čistom) vlasništvu ove firme?
I kakvo je točno to zemljište??
Ne znam, sjeća li se netko od vas moje procjene sa foruma moj novac, iz travnja prošle godine!?
[QUOTE=Smart]
14.04.2010.g.
…dobijemo vrijednost od min. 6.218,02 kn po dionici ili max. 6.907,12 kn po dionici!
[/QUOTE]
Moram priznati, da sam sukladno zadnjim događanjima oko prenamjene i situacije sa terena, te određenih konzultacija u proteklih mjesec dana, malo revidirao procjenu koja sada iznosi 7.937,80 kn po dionici! Eto, uživajte!
Može li netko meni jadnom neupućenome u ova vaša zanimljiva zbivanja reći koliko zapravo tog zemljišta totalno sve skupa ima u (čistom) vlasništvu ove firme?
I kakvo je točno to zemljište??
ma imaš unazad sve objašnjeno već 5 puta, pa malo prolistaj….