KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U 15.30 izvanredna konferencija za tisak u Vladi RH , izgleda da je gotovo , kako će se to odrazit na natječaj !?

hahah, kakav pokušaj rušenja, jedan od originalnijih !!!

ma kakav cash-r-a, 100% in

U 15.30 izvanredna konferencija za tisak u Vladi RH , izgleda da je gotovo , kako će se to odrazit na natječaj !?

sad kužim, on misli da vlada daje ostavku

[/quote]

[/quote]
sad kužim, on misli da vlada daje ostavku
[/quote]

Hahah, kralja špekulacije! [lol]

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

vidi ovog sa 10 komada na bidu…
majstore tako se ne kupuje,samo ces dici cijenu…

svakoga dana u svakom pogledu...

ha ha,poslusao me…

svakoga dana u svakom pogledu...

***Imam osjećaj da neće nitko ništa kupit bez dizanja cijene

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

***Imam osjećaj da neće nitko ništa kupit bez dizanja cijene
[/quote]

A kako će kupit – kad lijepo piše: "AKO" , ne "DA ĆE"
"Ako bi se u prvom krugu pojavio investitor, prodajom dionica Kaštelanskih staklenika država bi ostvarila najveći privatizacijski prihod još od privatizacije Hrvatskog telekoma"
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews%5Btt_news%5D=103707&tx_ttnews%5BbackPid%5D=23&cHash=c5b83d29d5

***a ovdje piše DA ĆE: http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/77499/Rajica-zanimaju-kastelanski-staklenici.html

a ovdje ih je čak tri

http://www.poslovni.hr/vijesti/za-kastelanske-staklenike-otimaju-se-rajic-i-todoric-169941.aspx

"Interes za preuzimanje Staklenika već je, naime, iskazao Luka Rajić, koji je na temu ulaganja u tu tvrtku ljetos razgovarao i s premijerkom Jadrankom Kosor."

"Glavni konkurent u kupnji vjerojatno će mu biti Agrokor Ivice Todorića, s čijom je tvrtkom Agrofructus prije godinu dana Uprava Kaštelanskih staklenika zaključila dugogodišnju suradnju koja im osigurava plasman najvećeg dijela proizvoda."

"U kontekstu mogućeg kupca Staklenika neslužbeno se počela spominjati i koprivnička Podravka."

***ako ćeš u svom stilu i ovo popljuvati onda ti preporučam da si nadješ neku drugu dionicu i makneš se iz topika. Hvala

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Ako bi se u prvom krugu pojavio investitor, prodajom dionica Kaštelanskih staklenika država bi ostvarila najveći privatizacijski prihod još od privatizacije Hrvatskog telekoma"
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews%5Btt_news%5D=103707&tx_ttnews%5BbackPid%5D=23&cHash=c5b83d29d5

Najveći prihod još od prodaje telekoma, i to u predizbornoj godini. I to iz HFP-a. Zvuči kao prilično lijepa predizborna gesta. Kada bih se stavio u premijerkinu kožu (fuj, fuj), onda bih tu prodaju smatrao idealnim početkom (ili sredinom) predizborne kampanje. Zato bi mi bilo veoma stalo do toga da se Staklenici prodaju, a osnovni preduvjet za to je ponuđena cijena.
Dakle, ako Staklenici vrijede samo 50 milijuna kuna, onda bih takvu cijenu stavila da sam premijerka, jer i 50 milijuna kuna dovoljno je za predizbornu kampanju.
Jer, čak ako je i 50 milja u pitanju, budući vlasnik će reći koliko tamo misli ulagati, što tamo namjerava izgraditi i koliko ljudi misli zaposliti.
Hoću reći da mi ne bi padalo na pamet stavljati nerealnu početnu cijenu od 600 mil. kn i na taj način ugroziti jednu besplatnu predizbornu promidžbu. Dakle, ne bih stavljala 600 mil. kn. ako ne bih imala potencijalnog investitora. Stavila bih je na onoliko koliko smatram da mogu za nju dobiti.
I to već u prvom krugu, a ne u trećem ili petom jer tada neću više ni biti na vlasti, pa bi onda netko drugi mogao profitirati od toga.

@DemiZon

@lebowski

Zaista bi volio da ste u pravu – kako zbog vas tako radi i mene…
No, zasad su to samo puke želje i nade kako vaše tako i moje… zato ste tu Vi i ja…
Trenutna jedina mjerodavna realnost vam je na sadašnjem stanju kupnje i prodaje na ZSE…
a ona Vas doista ne bi trebala sekirati, jer imate već vašeg sigurnog kupca po osnovi moguće buduće javne ponude zar ne…

Ako bi čovjek sudil po bidu izgleda da je nekom došlo iz guzice u glavu. [cool] POGLEDAJTE KUPNJU…

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Šteta što je sudija svirao kraj. Ljepo se počela gomilati kupnja. I opet netko nešto zna prije a netko će saznati kad bude malo kasno. Mislim da je ponedeljak dan D za ovu dionicu [proud]. Tri do četiri tjedna traju obično pripreme a to istiće početkom idućeg tjedna.Prognoziram za sutra rast cjene dionica KSST-R-A…

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close