ipak smo mi bolje ovdje organizirani nego njihova setnja
[lol] [lol]
(sto u stvari nije ni lose, malo da se prosecu po ovoj hladnoci, bit ce im dobro za tijelo i duh, dok mi samo sjedimo i buljimo u monitor
[thumbsup]
Prijevremenih izbora tesko da ce biti ako ovi prosvjedi budu bili…
[lol] [proud]
ne znam jel ovo itko postavio…
odluke glavne Skupštine…
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/sweawOqXuIcUrE1kSXV6eA==.doc
Postavlja se razumno pitanje …
"Što li je pjesnik želio reći?"
Prijatelju to smo svi pročitali. Ako ponavljaš nešto već tako bezvezno, barem izvuci neki zaključak iz toga, npr interpretiraj nam malo te odluke , možda se nešto ipak krije još medju tim redovima ovdje neizrečeno …
Eto , dajem ti današnji dan da se proslaviš, ako ne ukapiraš sutra ću ja napisati šta je najvažnije u toj objavi
[/quote]
vidio odluke Skupštine na ZSE, pa stavio…
šta se pjeniš?
Kakav promet danas, nemoš prodat tri dionice više ni za kavu i kolač [wink]
Sva sreća – nitko ne izlazi iz TOP 10.
Hej, a gdje bi i izašli = =? Najednom se pred jedinim vratima otvorio bezdan bez dna [wink]
Ovo me podsjeća na zaglavljen lift [lol] [lol]
kako sad ne izlazi, a do sada si danima lupetao kako će cijena pasti ispod 4000 kn jer veliki izlaze iz top 10?!? tragikomično….
ČINJENICA – 120 dionica na prodaji od 4150 do 4400 kn cijenovni rang +/- 6 %
30ak dionica na kupnji od 4000 u silaznoj putanji prema 3750 , cijenovni rang +/- 6-7 %
Dakle, ili natječaj danas na sutra ili pad cijene na 3860 kn samo tako.
Ljudi, najvažnije je sačuvati zdrav razum u ovakvim situacijama i ne paničariti. Ako avion pada ne znači još da će zaista i pasti [wink]
Možda baš naš KSST bude – jedini preživjeli [lol]
Hej, a gdje bi i izašli = =? Najednom se pred jedinim vratima otvorio bezdan bez dna [wink]
Ovo me podsjeća na zaglavljen lift [lol] [lol]
Koji si ti "ludjak" [lol] [lol] , pa naravno da ne izlazi nitko van iz top 10 kad nema prometa, jao biser, hvala na vicu dana.
U 15.30 izvanredna konferencija za tisak u Vladi RH , izgleda da je gotovo , kako će se to odrazit na natječaj !?
U 15.30 izvanredna konferencija za tisak u Vladi RH , izgleda da je gotovo , kako će se to odrazit na natječaj !?
Izvor?
Kako si to uspio povezati sa ksst?!?