Što se tiče Urlića i njegove prodaje, smiješno je komentirati 6, 10 ili 20 kom. Čovjek ima 389 kom. alo! Međutim, primjetio sam da imaju još dva računa iz Dubrovnika u KSST koji su se povećavali, pa… Vrlo lako bi mogli biti njegovi!? Ovo nije nikakav izlaz kad se prodaje 1, 2 ili 3 dionice svakih nekoliko dana, ostalo ostavljam vama na maštu!? Moram vam dati malo konkretnih podataka, što ću, kad volim podijeliti sa vama ono što znam! [wink]
Fascinantno je da svi vi koji ste navodno 100% sigurni u prodaju KSST po min 7000 Kn, ovjde gubite vrijeme te brinete po koliko će oni koji su out eventualno kupit ili ne kupit KSST te po kojoj cijeni, oni koju su in, trenutno prodaju ili ne prodaju KSST…
Ne fascinantno je da ti i slicni vodite racuna o drugima a kao nemate ksst ili vas ne zanima,al ima stara narodna koja kaze da nije bitno sta se kaze nego tko kaze. [thumbsup]
Fascinantno je da svi vi koji ste navodno 100% sigurni u prodaju KSST po min 7000 Kn, ovjde gubite vrijeme te brinete po koliko će oni koji su out eventualno kupit ili ne kupit KSST te po kojoj cijeni, oni koju su in, trenutno prodaju ili ne prodaju KSST…
Meni je fascinantno što je na zadnjih 50 stranica ove teme eventualno objavljena jedna bitna vijest, dok se sve ostalo, uključujući i moj post, može smatrati laprdanjem. Ova tema je, na žalost, potpuno zaglušena. Recimo, da sada neki potencijalni investitor želi ovdje pronaći informacije koje bi poduprle tezu da će KSST biti prodan po 7.000 kn po dionici, trebalo bi mu nekoliko sati.
Ma ne moze na zalost nista pronaci jer ova tema je postala poligon za ispucavanje svega i svacega,al ono sta sam i napisao prije par tjedana,sve neki novi likovi pisu kojih u 1. mjesecu nije bilo ni blizu ove teme.
Vidim ovdje se i dalje mlati prazna slama, vode prepirke o nevažnom, tko je prodao 0.3 % a tko 0,6 % svojeg udjela, čovječe kolektivno ste stariji od mene barem 15 godina, a zvučite kao neki nezreli, ustrašeni čopor koji ne zna šta bi…
ČINJENICE –
1. jučerašnji prosjved za sve koji nisu prisustvovali bio je brutalan u svojoj veličini, snazi i potencijalu. Početnih 200 prosvjednika naraslo je u masu od preko 8000 prosvjednika.
2. Organizacija im je pak na 50ak puta boljem nivou od vaše organiziranosti kao malih dioničara.
3. AKo se ovako nastavi, a prosvjednici najavljuju već niz novih i još većih okupljanja – da , mogla bi doći do nekih demokratskih promjena i prijevremenih izbora
4. Ukoliko dođe do toga budite spremni na to da će natječaj biti stavljen na poduže čekanje
5. Danas još nije i neće izači natječaj, možda sutra
Eto, to su važne okolnosti, a ne ko je kome preselio 5 dionica s računa na račun u beznadnim pokušajima pumpanja ili rušenja tečaja
Suprotno vašim mišljenjima, niste toliko veliki da možete ozbiljnije utjecati na tečaj, a prosvjedi izgleda možda i jesu , nažalost
Pozdrav "dječji vrtiću",
Plejboj
Meni je fascinantno što je na zadnjih 50 stranica ove teme eventualno objavljena jedna bitna vijest, dok se sve ostalo, uključujući i moj post, može smatrati laprdanjem. Ova tema je, na žalost, potpuno zaglušena. Recimo, da sada neki potencijalni investitor želi ovdje pronaći informacije koje bi poduprle tezu da će KSST biti prodan po 7.000 kn po dionici, trebalo bi mu nekoliko sati.
[/quote]
Ne bih se složio s ovom tezom, meni je ovaj forum jako koristan. Samo je pogrešno očekivati da netko ovdje objavljuje korisne informacije u ovom trenutku kada novih informacija jednostavno nema. Međutim, ako razmislite niti jedna vijest u zadnje vrijeme o KSST nije prošla a da se nije ovdje spomenula.
Ujutro je, onome kome se ne pretražuje net, sasvim dovoljno pročitati zadnje komentare i može biti siguran da nije ništa propustio.
Posljednju dobru vijest nam je prvi objavio james1, želim mu i dalje da bude najbrži. Pozdrav i podržavam sve koji pišu.
Zasto Santic ne prodaje dionice? koliko je vrijednost svote po jednoj dionici koju je dobio u kompenzaciju?sta ceka da mi je samo znati… [rolleyes]
Pa nije ih dobio slučajno baš pred objavu natječaja i nakon odluke Vlade o prodaji. Još manje je slučajno da ih ne prodaje. Ovo su stvari na koje bi pažnju trebali obratiti svi oni koji drukaju na pad dionice.
[/quote]
Zar i TOP 6. – g. Určić Mario druka na pad cijene – budući da je između 22.02. do danas prodao 6 kom KSST – te po vama izgubio min. sigurnih 20.000 kn… zanimljivo da ste vi bolje upućen negoli on koji se nalazi na TOP 6 poziciji… ili ćete sad sugerirati da je dionice poklonio?
[/quote]
ako se ne varam on ih je kupovao po cca 250 kn,ako mu treba kesha zasto ne prodati mali dio?
ovom prodajom si polako vraca ulozeno,a sve ostalo mu je cista lova bez ikakvog rizika…po meni jako dobar potez i cestitke majstoru [thumbsup]
[/quote]
Varaš se. Samo nas je troje do četvero kupovalo po 250 , od toga je 90ak % na toj cijeni odnio "Kralj Burze".
A tko je to, sami pogađajte
[wink]
Isti je i čitavu svoju količinu zamijenio u jednom danu za 15ak % jeftinije dionice bez i najstinije vidljive promjene u skdd [wink]
ne znam jel ovo itko postavio…
odluke glavne Skupštine…
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/sweawOqXuIcUrE1kSXV6eA==.doc
isuse i marijo,
ovaj je dva mjeseca na forumu, a prica ex-catedra ko da je burzovni prvoborac…
no da se vratimo na temu:
ovo ovdje nikud nigdje, idemo malo u ofenzivu jer ocito je da naivci ne daju ispod 4000.
i jednostavno ih ne razumijem: toliko je losa situacija s kastelanskim, natjecajem, situacijom u drzavi, precijenjenim nekretninama, a oni – naivci naivni – ne daju pa ne daju ispod cetiri kile…
pa sta da im covjek vise radi nego da oplete po asku.
isuse i marijo,
ovaj je dva mjeseca na forumu, a prica ex-catedra ko da je burzovni prvoborac…
no da se vratimo na temu:
ovo ovdje nikud nigdje, idemo malo u ofenzivu jer ocito je da naivci ne daju ispod 4000.
i jednostavno ih ne razumijem: toliko je losa situacija s kastelanskim, natjecajem, situacijom u drzavi, precijenjenim nekretninama, a oni – naivci naivni – ne daju pa ne daju ispod cetiri kile…
pa sta da im covjek vise radi nego da oplete po asku.
DAj Kamenac, pa žao mi je gledati kako se blamiraš više.. Preočito je po tvojim ranijim negativnim drukovima ( a koji su odjednom postali pozitivni) da si krcao na 4400 i preko pa sad kriziraš, i pokušavaš "obrnutom propagandom" nadrukati malo rast…
Frende i ja bi da ide bolje to, i gore, ali jednostavno ne može .. Nema interesa. Nas dva , tri ako se povučemo s ASK-a , a realno pošteno riskiramo na 4000 , ode cijena dolje u nepovrat.
Veliko je pitanje kada će natječaj sada dok Kosorica ima ovakve prosvjednike za vratom.
Malo prošećite do ZG-a za idućeg prosvjeda pa ćete vidjeti da to više nija mala stvar, lokalni pokret, već narod masovno izlazi na ulice…
Vrag je odnio šalu ljudi moji
ne znam jel ovo itko postavio…
odluke glavne Skupštine…
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/sweawOqXuIcUrE1kSXV6eA==.doc
Postavlja se razumno pitanje …
"Što li je pjesnik želio reći?"
Prijatelju to smo svi pročitali. Ako ponavljaš nešto već tako bezvezno, barem izvuci neki zaključak iz toga, npr interpretiraj nam malo te odluke , možda se nešto ipak krije još medju tim redovima ovdje neizrečeno …
Eto , dajem ti današnji dan da se proslaviš, ako ne ukapiraš sutra ću ja napisati šta je najvažnije u toj objavi
DAj Kamenac, pa žao mi je gledati kako se blamiraš više.. Preočito je po tvojim ranijim negativnim drukovima ( a koji su odjednom postali pozitivni) da si krcao na 4400 i preko pa sad kriziraš, i pokušavaš "obrnutom propagandom" nadrukati malo rast…
Frende i ja bi da ide bolje to, i gore, ali jednostavno ne može .. Nema interesa. Nas dva , tri ako se povučemo s ASK-a , a realno pošteno riskiramo na 4000 , ode cijena dolje u nepovrat.
Veliko je pitanje kada će natječaj sada dok Kosorica ima ovakve prosvjednike za vratom.
Malo prošećite do ZG-a za idućeg prosvjeda pa ćete vidjeti da to više nija mala stvar, lokalni pokret, već narod masovno izlazi na ulice…
Vrag je odnio šalu ljudi moji
Ostavi se ti politike, ovi prosvjedi nista nece napraviti, samo stvaraju negativnu psihozu na burzi. Smanjuje se broj ljudi, ipak smo mi bolje ovdje organizirani nego njihova setnja (sto u stvari nije ni lose, malo da se prosecu po ovoj hladnoci, bit ce im dobro za tijelo i duh, dok mi samo sjedimo i buljimo u monitor). Prijevremenih izbora tesko da ce biti ako ovi prosvjedi budu bili iza radnog vremena, tako da ne bi trebali brinuti oce li natjecaj biti objavljen ili ne. Mene ne brinu prosvjedi niti najmanje nemaju nit glave nit repa, dok je tako nema brige ^_^.
Premalo je tu ljudi da bi promijenili ista, kad se skupi 150000 ljudi na trgu onda ce to biti zavidna brojka do tada ima vremena da HFP zaprimi i ponudu buduceg kupca.