Sutra na 38xx kako stvari stoje .. Od natječaja ništa ni ovaj tjedan ekipom, ponedjeljkom uvijek izlaze natječaji HFP-a [wink]
Tako da – ko prvi Magarac i sutra važi
Svaki dan čitam vaše komentare, i toliko cinizma, pesimizma, ironije da je to strašno… Ja sam kupovala dionicu po 4300 i što sad bi trebala piti apaurine, pa kako ne?!?
Ako ima pada neka pada, što sad, kupit ćemo još, ako ima rast super nek raste, prodat ćemo.
Ne razumjem čemu panika, ili bolje rečeno izazivanje panike.
pa normalno da nije vazna sadasnja cijena i ne znam zasto se toliko tome pridodaje paznje.i da se sutra nade netko tko zeli prodati svoje po 3000,neka proda.ja svoje nedam ni po 3000,a ni po 5000 jer ih nisam zbog toga kupio.ne razumijem kolegu ben 10 i njemu slicne koji nam zele nesto dokazati i to kroz pad cijene.pa kome je bitna sadasnja cijena???mi koji imamo ovu dionicu kupovali smo ju radi natjecaja od 7000 kn,i svejedno nam je po kojoj se cijeni sada njome trguje…
[bye]
7.000 je početna cjena, a tako će i u objavi pisati [wink]
Zasto Santic ne prodaje dionice? koliko je vrijednost svote po jednoj dionici koju je dobio u kompenzaciju?sta ceka da mi je samo znati… [rolleyes]
Pa netko je valjda čovjeku rekao koliko to vrijedi. Gospodin Šantić, kad su mu dionice KSST-R-A ponuđene u zamjenu za zemlju, sigurno je pitao:
Gospodo, to što mi vi nudite u zamjenu za oduzetu zemlju, kol’ko to vrijedi?
a netko od njih mu je vjerojatno rekao:
Najmanje 7.000 po komadu!
Zasto Santic ne prodaje dionice? koliko je vrijednost svote po jednoj dionici koju je dobio u kompenzaciju?sta ceka da mi je samo znati… [rolleyes]
Pa nije ih dobio slučajno baš pred objavu natječaja i nakon odluke Vlade o prodaji. Još manje je slučajno da ih ne prodaje. Ovo su stvari na koje bi pažnju trebali obratiti svi oni koji drukaju na pad dionice.
Pa nije ih dobio slučajno baš pred objavu natječaja i nakon odluke Vlade o prodaji. Još manje je slučajno da ih ne prodaje. Ovo su stvari na koje bi pažnju trebali obratiti svi oni koji drukaju na pad dionice.
[/quote]
Zar i TOP 6. – g. Určić Mario druka na pad cijene – budući da je između 22.02. do danas prodao 6 kom KSST – te po vama izgubio min. sigurnih 20.000 kn… zanimljivo da ste vi bolje upućen negoli on koji se nalazi na TOP 6 poziciji… ili ćete sad sugerirati da je dionice poklonio?
[/quote]
Zar i TOP 6. – g. Určić Mario druka na pad cijene – budući da je između 22.02. do danas prodao 6 kom KSST – te po vama izgubio min. sigurnih 20.000 kn… zanimljivo da ste vi bolje upućen negoli on koji se nalazi na TOP 6 poziciji… ili ćete sad sugerirati da je dionice poklonio?
[/quote]
Gle stvarno, prodao je 6 komada ( od 389 koliko je čini mi se imao )po cijeni 4000 iili nešto malo više
a nije htio prodavati po 4995 kuna. [lol]
[/quote]
[/quote]
ako se ne varam on ih je kupovao po cca 250 kn,ako mu treba kesha zasto ne prodati mali dio?
ovom prodajom si polako vraca ulozeno,a sve ostalo mu je cista lova bez ikakvog rizika…po meni jako dobar potez i cestitke majstoru [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
i zasto mislis da je on bolje upucen???zato sto je top 6???
i ti mozes biti u top 10,samo ti sada treba puno vise novaca nego njemu onda…
Što se tiče Urlića i njegove prodaje, smiješno je komentirati 6, 10 ili 20 kom. Čovjek ima 389 kom. alo! Međutim, primjetio sam da imaju još dva računa iz Dubrovnika u KSST koji su se povećavali, pa… Vrlo lako bi mogli biti njegovi!? Ovo nije nikakav izlaz kad se prodaje 1, 2 ili 3 dionice svakih nekoliko dana, ostalo ostavljam vama na maštu!? Moram vam dati malo konkretnih podataka, što ću, kad volim podijeliti sa vama ono što znam! [wink]