Svaki dan čitam vaše komentare, i toliko cinizma, pesimizma, ironije da je to strašno… Ja sam kupovala dionicu po 4300 i što sad bi trebala piti apaurine, pa kako ne?!?
Ako ima pada neka pada, što sad, kupit ćemo još, ako ima rast super nek raste, prodat ćemo.
Ne razumjem čemu panika, ili bolje rečeno izazivanje panike.
***a najsmješnije je to što već deseti dan drukaju na dolje i prizivaju kišu i kroz svo to vrijeme uspjeli su kupiti samo 3(tri) dionice po 4150, a ostale po višoj cijeni [tongue]
@drOetker
Ako se ne varam HFP se sastao i na ZSE i svojem webu objavio dražbe za prodaju dionica u svom portfelju, no, službeno o natječaju u vezi KSST nadalje nema nikakvih info te je shodno istome sve još uvijek upitno:
http://www.zse.hr/default.aspx?id=34387
http://www.hfp.hr/default.asp?ID=24
Budući da tvrdite da ćete bez problema dobit navodno min. 7000 Kn po dionici KSST (a ako i da pitam se kojeg datuma i god.) – čestitam vam unaprijed te predlažem da slavite i uživate, a manje sekirate o trenutnoj ponudi i potražnji KSST na ZSE… Lp
Još si pokupio od mene riječ "njubovi" … Vidim i dalje me se kopira ovdje, čak i kada gubim, moje su fore najpopularnije ..
Prvo Spajder sa "Sjedi, dva!", sad "njubovi", "bacanje papige" mi je isto netko pokupio…
Bolje bi vam bilo svima zajedno da sada počnete lagano čistiti na 4 soma dok još ima umjesto šta čistite moje djetinjaste fore …
Ja sam kupovao na 4600 – priznajem. Ali ne smatram se ošišanim, već pametnim investitorom, koji je dio dionica platio iznad cijene, povecao prosjek, ali i dalje ovdje očekujem 7000 pa se ne zamaram previše da li sam platio nešto 3200, 4000 ili 4600 , kad će konačna zarada ionako svima biti lijepa, i poštena.
Na račun države koja nam ionako duguje mnogo toga , i poduzetnika kojem treba ovaj komad zemlje od strateškog i geopolitičkog značaja.
I oni znaju da ćemo mi uzeti lovu na njihove račune, ali za njih to je tek kap u moru korporacijskih profita, i extra budžetiranja na nacionalnoj osnovi i mislim da se zaista na zamaraju time previše, a posebno ne kao svi vi ovdje.
Predlažem PREDNATJEČAJNU ZABAVU. Tko je za – neka digne ruku i baci ispod mog posta jedan : [thumbsup]
THumsup
Da bi dionica rasla netko to treba kupovati.
Čom se pojavi malo kupnje na 4000 to se odmah poklopi i to po principu najbrži prst.
Pa valjda je svatkome jasno da je ovdje hrpa onih koji žele prodati a ja tu ne vidim niti jednoga da je spreman kupiti niti jednu dionicu.
Hrpa malih je ušla a veliki su izlazili.
Poterbno je samo malo panike i ovdje će nastati pravi stampedo.
Sretno svima ali da će apaurina trebati, trebat će sigurno za one koji su kupovali po 4000, za one koji su ušli na vrijeme za njih nema zime.
Čom se pojavi malo kupnje na 4000 to se odmah poklopi i to po principu najbrži prst.
Pa valjda je svatkome jasno da je ovdje hrpa onih koji žele prodati a ja tu ne vidim niti jednoga da je spreman kupiti niti jednu dionicu.
Sretno svima ali da će apaurina trebati, trebat će sigurno za one koji su kupovali po 4000, za one koji su ušli na vrijeme za njih nema zime.
Evo tebi jedna stotka u ocjeni , da i ti bar nešto dobiješ na KSST bebač [wink]
Ako HFP danas prije 16:00 ipak objavi natječaj cijena ide logički dobrano up, ake ne – do daljnjeg ide logički patatrak… ovjde će pojedini slabi živci ipak odradio svoje…
Ako HFP danas prije 16:00 ipak objavi natječaj cijena ide logički dobrano up, ake ne – do daljnjeg ide logički patatrak… ovjde će pojedini slabi živci ipak odradio svoje…
[/quote]
Pa šta će značiti ako HFP objavi natječaj?
Koliko su do sada oni objavili natječaja?
Koliko su puta uspjeli nešto prodati za šta su objavili natječaj?
Meni nije poznat slučaj da su nešto prodali u prvome krugu.
Ako nešto prodaju to bude kada cijena padne 5 puta od onoga što su oni tražili.
dok se ovdje jalovo trkelja,
neki mudro šute i grickaju…
Kojo je vaš nalog kolega?