KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Promjena u TOP 10

Urlić Mario prodao 2 kom

Čisto radi evidencije i kolegijalnosti.

Srdačan pozdrav

Promjena u TOP 10

Urlić Mario prodao 2 kom[

prodao je 4 kom

Promjena u TOP 10

Urlić Mario prodao 2 kom[

prodao je 4 kom

U odnosu na prosli utorak da – 4 kom

U odnosu na zadnju promjenu – 2 kom.

Srdačan pozdrav

Dobrim dijelom se slažem, dapače zalažem se da forum bude centar demokracije, gdje će članovi iznositi stavove i potkrijepiti ih izvorima. Nažalost svjedoci smo da neki nisu u stanju ili ne žele prihvatiti realnost u ovoj priči. Moja preporuka jest da ukoliko smatraju da dionica ne vrijedi neka onda argumentirano pišu zašto, a ne iznositi razloge vlastitih multinickova i tako unedogled.

[thumbsup]

Srdačan pozdrav

Ali gledaj to ovako, ako je centar demokracije, onda svatko ima pravo na svoje misljenje bilo ono po tebi u pravu ili ne. Da svi pisu sve dobre stvari, kako bi pocetnik poput mene razlikovao drukere od onih koji pisu istinu. Sve je to psihologija i na toj psihologiji ja mogu ocjeniti ko prica negativu a ko pozitivu, da su svi dobri bilo bi vrlo tesko uociti negativce [proud].

Rusitelj vlade ^_^.

@SethHka

Nisam mislila da svi trebaju biti dobri nego da trebaju biti korektni i ne blatiti dionicu samo zato jer je nemaju u portfelju. Isto tako ne treba hvaliti i nagovarati na kupnju ako je imate u portfelju. I jedno i drugo je djetinjasto i nezrelo i nema nikakve veze sa edukacijom kako ti kažeš -početnika.Trebalo bi pisati kao da razgovaramo i gledamo se oči u oči jer da je tako razina komunikacije bi bila bolja. Dakle razina je bitna,poštovanje sugovornika,ukratko fali kućni odgoj. Konkretno na ovoj temi se nešto događa,neke radnje su u tjeku i to treba uvažavati. Ako je država –HFP odlučila nešto prodati na natječaju po toj i toj cijeni onda je to činjenica koju treba uvažiti i imati na umu kad se piše o ovoj dionici.Pa onda nije bitno kakav je f.i. i nije bitno dal je šikara ili je ne. Bitno da su procijenitelji procijenili i nanjušili kupce.Sad kad sve to znamo ne razumijem nečiju potrebu da piše -nema ništa od toga,nitko to neće,to je šikara,todorić nema love……svi ćete pogubiti novce… Svrha toga je zastrašivanje labilnih a motiv zloba i ljubomora. Zato sugeriram da svi oni koji tako pišu pročitaju što sun napisali i zapitaju se-zašto to pišem…kakav sam ja to čovjek [embarass]

...planinu će pomaknuti samo onaj koji je počeo s micanjem kamenčića...(kineska)

i najgori čovjek postaje najbolji ako u porfelju ima dionicu koja samo raste, raste, raste…. [cool]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

@SethHka

Nisam mislila da svi trebaju biti dobri nego da trebaju biti korektni i ne blatiti dionicu samo zato jer je nemaju u portfelju. Isto tako ne treba hvaliti i nagovarati na kupnju ako je imate u portfelju. I jedno i drugo je djetinjasto i nezrelo i nema nikakve veze sa edukacijom kako ti kažeš -početnika.Trebalo bi pisati kao da razgovaramo i gledamo se oči u oči jer da je tako razina komunikacije bi bila bolja. Dakle razina je bitna,poštovanje sugovornika,ukratko fali kućni odgoj. Konkretno na ovoj temi se nešto događa,neke radnje su u tjeku i to treba uvažavati. Ako je država –HFP odlučila nešto prodati na natječaju po toj i toj cijeni onda je to činjenica koju treba uvažiti i imati na umu kad se piše o ovoj dionici.Pa onda nije bitno kakav je f.i. i nije bitno dal je šikara ili je ne. Bitno da su procijenitelji procijenili i nanjušili kupce.Sad kad sve to znamo ne razumijem nečiju potrebu da piše -nema ništa od toga,nitko to neće,to je šikara,todorić nema love……svi ćete pogubiti novce… Svrha toga je zastrašivanje labilnih a motiv zloba i ljubomora. Zato sugeriram da svi oni koji tako pišu pročitaju što sun napisali i zapitaju se-zašto to pišem…kakav sam ja to čovjek [embarass]

Hm, kad pročitam ovakav post, poželim opet pisati na temi! Svaka čast, iako sumnjam da će se nešto promijeniti!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

@SethHka

Ima jako puno s edukacijom pocetnika da netko druka, bar se unaprijed zna da ce ti ljudi i na drugim dionicama isto to ciniti i da ih necu shvacati ozbiljno nego bas suprotno i bar cu uvidjeti njihov nacin razmisljanja te njihov psiholoski profil (svi su oni isti [lol] ), kad bi tako bilo kako ti kazes zivjeli bi u savrsenom drustvu. Uvijek ce netko biti protiv i ti protiv toga ne mozes ko ni ja. Istina neki jednostavno ne mogu shvatiti da od tog drukanja vecina nece odustati vec upravo suprotno, ali to nije nas problem vec njihov. Naravno za mene pocetnika je to zabavno iskustvo, ali ostalima nije i vrlo im je iritantno da netko pljuje po onome sto imaju u portfelju. Ali i zato postoji opcija ignore, pa nek oni melju sta hoce, tak i onak ih nitko ne shvaca ozbiljno samo to njima nije jasno.
Nije mi jasno sta uopce hranite te trolove s odgovorima, to je upravo sto oni i zele.
Da se razumijemo ja ovdje ne drukam ni gore ni dole imam 5 dionica u svom malom portfelju.

A za gospodina Smarta. Samo Vi pricajte, a ove drukere ignorirajte tako i onako mi znamo sta imamo u portfelju oni nek se grizu [smiley].

Rusitelj vlade ^_^.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=34389
Ni a, ni b, ni c… o prodaji KSST?!

Evo, nisam ni pročitao gornji post od korisnika zztop, a već pišem:
čovjek je u pravu
a zašto tako pišem, pa zato što je taj čovjek uvijek u pravu, pa zar bi se netko, tko nema dionice neke tvrtke, ubijao pišući o njoj ovako rano izjutra, s početka proljeća?! Čovjek sve to radi, jer misli i osjeća da je u pravu, pa onda mu treba i dati za pravo, pa to nas ništa ne košta.
E, sad, kad izađe natječaj i početna cjena u ponudi bude 7.000, e onda će korisnik zztop, ljut na sebe, lupati glavom o zid i reći sebi:
Bolje da sam kupovao po 4.000, neg’ što sam pisao da vrijedi 2.000 očekujući da ću kupiti po 3.000.
E, onda će to biti njegov problem, a ne naš [wink]
Nama je jedino važno da mi bez problema dobijemo naših 7.000 po komadu [cool]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

http://www.zse.hr/default.aspx?id=34389
Ni a, ni b, ni c… o prodaji KSST?!

To nije bilo na dnevnom redu skupštine, pa se stoga nema šta obavještavati ZSE po tom pitanju! No, vjeruj mi, bilo je puno lipih stvari o prodaji!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

E,moji ljudi ovdje ste velika pusiona svi koji ste ulazili preko 4000 kn.
Sredinom dana kad nastene panika i pocme iskrcaj kolega koji su ulazili do 3000 kn ako ih jos ima 🙂 ,
a vama lijepe snove ovih dana i dosta apaurina.

lp

Ha, ha, vidim udruzile se snage za istiskivanje dionica po niskim cijenama, pred natjecaj. Imate mali problem, nema slobodnih dionica. Ove veće kolicine na asku smo vec vidjeli kako bjeze uzbrdo kada se pojave neocekivani kupci. Sretno u skupljanju mrvica. Drugi put budite hrabriji i promocudniji pa uđite ranije.

New Report

Close