a) o tzv. prvu glasa tako i tako odlučuje siva eminencija…
b) 05.03.2011: jasno piše -da Varnica kudi Vladu i HFP: Varnica je podsjetio na to da je Gradsko vijeće uputilo poziv predsjednici Vlade Jadranki Kosor da sjednicu održi u Kaštelima, a ako se ne odazove, rekao je da će potvrditi sve poražavajuće odluke Hrvatskog fonda za privatizaciju kojim je nepovratno uništeno kaštelansko gospodarstvo i turizam…
Pa da, dobro si rekao – upravo će se to i desiti. Žele najaviti unaprijed da će potvrditi odluku HFP-a da se KSST proda po hiper devaloriziranoj cijeni od samo 140ak eura m2 (pretpostavimo ovdje da se HFP s ostatkom svojih udjela nece odazvati na prvoj javnoj ponudi), i pritom ostati neuprljanih rukava, jer su prethodno tobože najavili kako će oni na to biti "peisiljeni"
ZZ TOP – hvala na podršci. Upravo si svima ovdje dao do znanja da čak i ekipa u Kaštelima smatra da je 7000 kn po dionici bagatela [wink]
@Plejboj
da je tzv, bagatela… ne biš bio tu….-)))
a) o tzv. prvu glasa tako i tako odlučuje siva eminencija…
b) 05.03.2011: jasno piše -da Varnica kudi Vladu i HFP: Varnica je podsjetio na to da je Gradsko vijeće uputilo poziv predsjednici Vlade Jadranki Kosor da sjednicu održi u Kaštelima, a ako se ne odazove, rekao je da će potvrditi sve poražavajuće odluke Hrvatskog fonda za privatizaciju kojim je nepovratno uništeno kaštelansko gospodarstvo i turizam…
[/quote]
a) Tko je siva eminencija?
b) Niti ti niti ja ne znamo o čemu se radi, jer je članak ne cilja isključivo na Kaštelanske staklenike.
Ali ako ćemo već o imenima
Iako je kriza, kazao je da je vrijeme za novi početak, te pozvao vlasnika prostora “Adrivinila”, “Resnika”, “Palacea”, “Štralije” i “Adriachema” do kraja.
Da je htio istaknuti Kaštelanske staklenike pretpostavljam da bi to dao do znanja.
A stari, izvini, sta mogu kad sam jos mlad i prebrzoplet na jeziku … Opet sam se istrcao 15 sati prije nego je trebalo , ma valjda nece nitko citati ovo sad ponoci osim nas, o do sutra ce vec biti dve nove stranice ..
Jbg, ma bez brige budi, bice sutra jos panicara, mozda nam kapne jos koja na diskontu, makar po 4200 … Ako bas ne objave natjecaj, al sumnjam da ce jos ovaj tjedan prije 8. Marta objaviti, prije tamo četvrtak, petak …
Spori su oni znaš
Slijedeći post ću napisati tek nakon dva slijedeća događaja:
1) Objava natječaja ovaj tjedan.
2) Izmjene GUP-a (Resnik i Kaštela), krajem ovog mjeseca.
Do tada, pozdrav!
Pa šta je vama ljudi moji da netko šikaru i makiju plaća 7000 kuna po dionici.
Svi ovi što sada kupuju ostat će vječno u posjedu dionica ako misle da će zaraditi na njima.
Pa šta je vama ljudi moji da netko šikaru i makiju plaća 7000 kuna po dionici.
Svi ovi što sada kupuju ostat će vječno u posjedu dionica ako misle da će zaraditi na njima.
eto…
Ovo malo kupnje što ima kad to sateru biti će ovdje bježi glavom bez obzira a svi znamo kada nastane bježanija kako to izgleda ktome još tu je hrpa malih što će dodatno otežati situaciju.
Ovo malo kupnje što ima kad to sateru biti će ovdje bježi glavom bez obzira a svi znamo kada nastane bježanija kako to izgleda ktome još tu je hrpa malih što će dodatno otežati situaciju.
pozlatile ti se riječi.
još sam u dokupu…
Na kupnji 40 komada do 1200. [pray]
korisniče ben7.000,
meni je sasvim svejedno ‘oće l’ taj papir biti 4.000, 5.000, 6.000 ili 7.000 kuna ili možda čak i više od 7.000, ja samo znam da taj papir nikada više neće biti 292 kune, čak ni blizu, pa stoga nervozu prepuštam vama [thumbsup]