Time sam želio reći , a bez da uvrijedim HFP koji u ovom slučaju zaista nema pravo glasa kad me već izazivaš da budem direktan – da se njihova potvrda svodi na Objavljivanje natječaja.
Ja bi ih baš želio uvrijediti da mogu, jer zbog ovako aljkave administracije je cijela država u kolapsu! Njima se nigdje ne žuri, a za sve što je inače potrebno 7-10 dana, kod njih traje 2-3 mjeseca! Katastrofa!
ZZtop,
Sorry, od maloprije si mi na ignoreu, ne želim se više raspravljati sa tvojim nebulozama! LP
Izgleda da "veliki" ovdje izlaze a ne da ulaze …
4649,99 – 70 komada ??
Jel netko nešto doznao novoga ? ?
Hahaha, koja prastara fora na ASK-u !! Frajer doda na postojeći nečiji nalog od 3 komada još deset jer zna da će sistem prvo prodati ta 3 komada koji su već bili postavljeni, a tako tjera ispred sebe drhtave ručice i lijepo im skida…
Čim Plejboj provali Istiskivače plane nalog sa ASK-a [wink]
Izgleda da veliki ovdje izlaze a ne da ulaze …
4649,99 – 70 komada ??
Heheh, pa kako ovoga sad nisi provalio!? [wink]
Izgleda da "veliki" ovdje izlaze a ne da ulaze …
4649,99 – 70 komada ??
Kao sto si i sam naveo natjecaj je pred vratima…
Jedini razlog takvog naloga na ask-u je taj da tzv. "veliki" jos malo dokupi po ovim povoljnim cjenama, a ujedno i da uplasi ove drhtavce da se pocnu rasipat po ask-u…
Ja ne vidim nikakav dr. razlog…
lp
Jesi sada gledao školu investiranja na KSST Plejboj? Samo što su kupcu ovaj put “utekli” nalozi, hahah!
Jesi sada gledao školu investiranja na KSST Plejboj? Samo što su kupcu ovaj put "utekli" nalozi, hahah!
Meni se čini da si jedino ti gledao moju školu danas … Rušenje tečaja s Plejbojevskom brojkom – 69 [wink]
Oš repete = ? [cool]
DOBRA ŠKOLA A SPAJDI , MALO NAPREDNIJA OD TVOJE … [wink]
A čuj, to su ti Londonske cake, ne možeš to ovdje naučiti…
Kao ni torbarenje usred trgovanja u posebnom režimu. Il si rodjen za takve podvige il nisi [lol] [wink]
Ma, nema šta, ti si kralj trgovanja, hahahahahah! [lol] Baš bi volio biti kao ti, možda jednom kad narastem, hahaha! Bože mili, čitaš li ti sebe!? Mora da si ponosan kad se pogledaš u ogledalo i sam sebe nahvališ!?
Ubuduće si i ti na ignore!
Ma, nema šta, ti si kralj trgovanja, hahahahahah! [lol] Baš bi volio biti kao ti, možda jednom kad narastem, hahaha! Bože mili, čitaš li ti sebe!? Mora da si ponosan kad se pogledaš u ogledalo i sam sebe nahvališ!?
Ubuduće si i ti na ignore!
Šta je , opet te "PAPIGITIS" ulovio a ?
Frende ti si mene već stavio na Ignore, ponavljaš se. Šta si sad ljubomoran šta nisi jedina za leđima TOP 10-ovima = ?
Čuj ima nas tu dosta sa 100+ Spajdi , get over it
[lol] [lol]
Nisi jedini brstio PICTET-a i to ti je tako . Ne možeš tu ništa
Klan "Drhtave Ručice A" izreketario je danas Klan "Drhtave Ručice B" … Zanimljivo je da ovdje upravo "drhtave ručice" koje pišu o "drhtavim ručicama" zapravo imaju te famozne "drhtave ručice"…
A ekipa s liste samo skulirano gleda i odvaljuje se od smijeha [lol] [lol]
Oetker sorry stari , znam da si brijao i danas zdrmati tečaj al eto, morao sam malo ove "drhtave ručice" podučiti lekciju zbog miniranja nam najdražeg foruma [cool]