gledam od prije pol sata, nisam stigao ranije gledati, jer dugo spavam, kažem gledam, i vidim raste kupnja, prvo je bilo dvadesetak komada na kupnji iznad 4.000, a sad je već 43 komada na kupnji iznad 4.000, a prodaja ista, znači ići će to danas po 4.300, a to je jako lijepa cijena pred objavu natječaja [wink]
DA – JER SU NA BID-u luzeri koji ne znaju kako se kupuje. Eto, čak i kad mi šutimo o svim povoljnim uvjetima za ovu dionici oni opet sami sebe zaj…ju tako sto istrcavaju sa 10 naloga na 4100 i normalno da onda moraju placati 4300.
A da ne pricamo koja ce cijena biti kada se objavi natječaj , što je neminovno. S obzirom na kronološki slijed ove privatizacije moguce vec ovaj tjedan, a ako ne ovaj onda sigurno iduci tjedan.
Eto, tek da ukažem drukerima pada da ne znaju posao i da im ni odsustvo znalaca na ovoj temi ne pomaže u njihovom Sizifovom poslu – a od kojih su neki već postali ex-drukeri – očito je su se natrpali u medjuvremenu.
Primjer preobraćenja – Kamenac
Pozdrav od Plejboja ! [wink]
a jeste li vi primijetili kako se ja moram cijeli dan nabidavat s kupcima da bih dokupio neku siću…
ako želiš kupiti, makni se s kupnje….to si do sada trebao naučiti [yawn]
[/quote]
Ne budi naivan – on da kupuje još uvijek ne bi pisao ovakve gluposi. Očito je da je završio kupnju pa sada ima paranoje da je ubo vruće kestenje i odmah je prešao u Ligu Prvaka [wink]
Kamenac opusti se – dobar si posao napravio ako si kupovao po 4000 prosjek jer ćeš već ovaj tjedan možda imati prinos od 25 % [thumbsup]
gledam od prije pol sata, nisam stigao ranije gledati, jer dugo spavam, kažem gledam, i vidim raste kupnja, prvo je bilo dvadesetak komada na kupnji iznad 4.000, a sad je već 43 komada na kupnji iznad 4.000, a prodaja ista, znači ići će to danas po 4.300, a to je jako lijepa cijena pred objavu natječaja [wink]
lijepo sam vam još u 11 sati rekao ići će to danas po 4.300
Ništa čudno, bolje da sada kupuju po 4300, nego za koji dan po 5300. Vratite film unazad pa se sjetite što sam vam napisao!
* Kod prvog jakog rasta na 4000, cijena se vratila na 3000 i nitko nije htio jedno vrijeme po toj cijeni, a poslije im je bilo dobro opet po 4000 i više!
* Kod drugog jakog rasta na cca. 5000 kn, cijena se vratila na 4000 kn. Sada se opet svi nećkaju i neće po 4300, nego po 4100, a ubrzo će im 5000 biti jeftino!
I tako to ide na burzi!
ako želiš kupiti, makni se s kupnje….to si do sada trebao naučiti [yawn]
[/quote]
Ne budi naivan – on da kupuje još uvijek ne bi pisao ovakve gluposi. Očito je da je završio kupnju pa sada ima paranoje da je ubo vruće kestenje i odmah je prešao u Ligu Prvaka [wink]
Kamenac opusti se – dobar si posao napravio ako si kupovao po 4000 prosjek jer ćeš već ovaj tjedan možda imati prinos od 25 % [thumbsup]
[/quote]
samo za tvoj info:
nisam više mogao čekat, opalio sam jedan nalogić po asku.
s jednim se još nabidavam…
halo koboll….i kolko je zadnja, kolko je ono iskapano po 4160, a kolko je ono prošlo po 4300 i iznad 4300, halo javi se, nije sramota pogriješiti, sramota je iste greške ponavljati?
halo koboll….i kolko je zadnja, kolko je ono iskapano po 4160, a kolko je ono prošlo po 4300 i iznad 4300, halo javi se, nije sramota pogriješiti, sramota je iste greške ponavljati?
Doture, jeli što izašlo negdje kad su ovako popunili bid na kraju dana ili su vidili da niže mogu skupit samo siću nabidavajući se cijeli dan!?
jutros prvo snage odmjeravali, pa kad su shvatili da kaštelanski neće ispo 4.150 krenuli oni jedni drugima otimati….sve mi se nekako čini da je i ovo godišnje financijsko izvješće namjerno izašlo prije objave natječaja ne bi li se još koji komad dionice jeftino mogao kupiti….akumulacija, akumulacija… [cool]
Znam da ima većih koji bi htjeli malo veću količinu, ali je pitanje kako će do nje doći!?
O čemu ti dečko pričaš, pa da je netko htio veću količnu već bi se to vidjelo na top ten?
A tamo nema promjena, prema tome daj smanji doživljaj.Tu se vrtite još vas par i nitko drugi
O čemu ti dečko pričaš, pa da je netko htio veću količnu već bi se to vidjelo na top ten?
A tamo nema promjena, prema tome daj smanji doživljaj.Tu se vrtite još vas par i nitko drugi
Ma daj molim te, nemoj komentirat nešto o čemu nemaš pojma! Stvarno ste dosadni sa vašim negativnim pisanjem, blage veze nemate o investiranju, jer da imate ovdje bi do sada zaradili 600%. Dečko, hahahahah!