KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.mingorp.hr/UserDocsImages/INDUSTRIJA-.pdf
Zanimljiv Red. br. 4 (lokacija/e i ukupan iznos investicije)

…Nisam siguran da Agrokor ima novaca za takvu egzibiciju, oni prodaju svoje nekretnine. Luka Rajić sadi jabuke…

Previše se Agrokor, (Agrofructus) mota oko Kaštelanskih staklenika, da bi se sada reklo, on nije zainteresiran! Jako je on zainteresiran za KSST i možda čak puno više izgledan od Rajića, iako se na Rajića skreće više pozornosti! Oboje tu akviziciju mogu "poklopiti" bez problema, to uopće nije upitno, a najbitnije je da nitko od njih nije demantirao vijesti da će se boriti za staklenike! Stoga smatram, da će do "borbe" i otimanja sigurno doći, a upravo imeđu ovo dvoje rivala! Mislim da će Rajić po svaku cijenu pokušati "preoteti" staklenike Todi iz nekoliko razloga, bumo vidjeli!?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

http://www.mingorp.hr/UserDocsImages/INDUSTRIJA-.pdf
Zanimljiv Red. br. 4 (lokacija/e i ukupan iznos investicije)

Nije ti to to

Kressho

Nešto mirno na ovoj dionici danas…
Tko će prvi okinuti oni prema dolje ili oni prema gore zanimljivo… [lol]

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

Nešto mirno na ovoj dionici danas…
Tko će prvi okinuti oni prema dolje ili oni prema gore zanimljivo… [lol]

Ma mirno je svuda, ovo je najgori "prometni" dan od kad pratim burzu (nije dugo), nitko nema milijunski promet, jel to inace tako tokom nekih odredjenih mjeseci ili je to neko zatisje pred buru da se vidi kako ce ovi zakazani prosvjedi protiv vlade proci.

Rusitelj vlade ^_^.

burza je na intenzivnoj njezi
pomolimo se
[pray]

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

Jeste li primjetili kako bježe nalozi sa prodaje kad se bid malo popuni!?

a jeste li vi primijetili kako se ja moram cijeli dan nabidavat s kupcima da bih dokupio neku siću…

hate red

A jeste li primijetili FI?
Istina, njima je samo bitno da svoje guzice što dulje zadrže na poziciji, hebeš to što će upropasiti kapital društva i dioničara! Oni ionako nemaju dionice društva, jer da imaju, nebi se tako ponašali! Katastrofa! Što ne rasprodaju svoju osobnu imovinu, pa pokriju gubitke!? E, kako bi ja to uveo u zakon!

a jeste li vi primijetili kako se ja moram cijeli dan nabidavat s kupcima da bih dokupio neku siću…

ako želiš kupiti, makni se s kupnje….to si do sada trebao naučiti [yawn]

Istina, njima je samo bitno da svoje guzice što dulje zadrže na poziciji, hebeš to što će upropasiti kapital društva i dioničara! Oni ionako nemaju dionice društva, jer da imaju, nebi se tako ponašali! Katastrofa! Što ne rasprodaju svoju osobnu imovinu, pa pokriju gubitke!? E, kako bi ja to uveo u zakon!

Sve što sam ja primjetio je to, da si ti kompletno PREPISAO moj komentar sa teme HTPK!?

http://www.poslovni.hr/Forum/htpk-htp-korcula-dd-1697-pg99.aspx#post1130377

Sve što sam ja primjetio je to, da si ti PREPISAO moj komentar sa teme HTPK!?
[/quote]

Istina. A zašto sam prepisao? U edukativne svrhe.

New Report

Close