Ima li tko info sa skupštine, makar par riječi?
Da ste se potrudili doći na skupštinu, saznali bi apsolutno sve što vas interesira i nebi više imali nikakvih nedoumica što se tiče privatizacije i početne cijene! Sve točke sa dnevnog reda su odrađene formalno i brzo, a najveći dio skupštine je protekao upravo u objašnjavanju prodaje društva, doslovno u najsitnije detalje, kako od strane direktora, tako i od predstavnika HFP-u.
No, da i napišem par riječi, lokalni forumaši "dušebrižnici" bi se potrudili da sve to upropaste, pa ću vas i dalje ostaviti sa vašim šaljivim komentarima, drukanju i miniranju, jer za zaradu je potrebno puno više od piskaranja na forumu! LP
Moje iskreno misljenje je da ce u utorak izaci natjecaj…zivi bili pa vidjeli…a onda slijedi rast rast i samo rast, ako se nije ukrcao bit ce mu zao…
29 milja kn minusa,ako vam propadne privatizacija odeste u 3PM.
Onaj tko je pametan ce izaci i cekad vijest za ponovni ulaz.
lp i sretno
lp i sretno
zbog ovakvih stvari se i ide u privatizaciju…
ako sam dobro shvatio,vasa preporuka je sad prodati na 4300?
kad onda uci,na 6500 kn kad se netko javi na natjecaj?ako ce to uopce biti moguce,jer ce vjerojatno ask nestati…
lp i sretno
A reci ti meni molim te zasto nitko iz top10 nije prodao onda… sigurno zato sto nece biti privatizacije…
[lol]
Kakvih sve likova ima ovdje baas se slatko nasmijem ujutro kad procitam pojedine postove,kojih nije bilo do prije mjesec dana a sad svi jako pametni odjednom. [lol]
Svi radite s razlicitim cijenama pa da to konacno jednom rijesimo:
601 000 000 kn / 718 000 m2 = 837 kn = 114 € / m2.
Lijepo, ali nije baš najtočnije. Naime, kupac mora otkupiti i ostale dionice od malih dioničara, pa to ipak u konačnici ispadne nešto više. Imam jednu lijepu informaciju, a vezano za ovo zemljište koje želi ZL. Dakle, zemljište je nedavno procjenjeno zbog privatizacije i ne smije se prodati ispod 170 eura/m2, što u konačnici znači, da se ne smije prodati ispod cca. 60 mil. kuna! Također, ukoliko se proda tokom postupka privatizacije, novac mora ostati kupcu na računu! [thumbsup]
Još je interesantnija priča, da su ovi nalozi od 4.700-4.800 kn, plašljivci!!!
No, da i napišem par riječi, lokalni forumaši "dušebrižnici" bi se potrudili da sve to upropaste, pa ću vas i dalje ostaviti sa vašim šaljivim komentarima, drukanju i miniranju, jer za zaradu je potrebno puno više od piskaranja na forumu! LP
bravo, smart.
čemu prave informacije? margaritas ante porcos…
mislim da 90 posto sudionika ovog foruma ionako kupuje (i prodaje) dionice krdovski,
kad stampedo krene, krenu i oni.
meni je žao što nisam bio na skupštini, ali uspio sam pohvatat sve konce.
nekoliko forumaša u tome mi je iznimno pomoglo kvalitetnim materijalom i analizama i jako sam im zahvalan na tome.
oni, naravno, kao i ti, ne žele bacati biserje pred svinje.
čemu?
onaj tko pljuje nek pljuje i dalje, onaj tko hvali i druka nek hvali i dalje.
onaj tko trejda nek trejda, onaj tko skuplja nek skuplja.
gledam od prije pol sata, nisam stigao ranije gledati, jer dugo spavam, kažem gledam, i vidim raste kupnja, prvo je bilo dvadesetak komada na kupnji iznad 4.000, a sad je već 43 komada na kupnji iznad 4.000, a prodaja ista, znači ići će to danas po 4.300, a to je jako lijepa cijena pred objavu natječaja [wink]
Svi radite s razlicitim cijenama pa da to konacno jednom rijesimo:
601 000 000 kn / 718 000 m2 = 837 kn = 114 € / m2.
Lijepo, ali nije baš najtočnije. Naime, kupac mora otkupiti i ostale dionice od malih dioničara, pa to ipak u konačnici ispadne nešto više. Imam jednu lijepu informaciju, a vezano za ovo zemljište koje želi ZL. Dakle, zemljište je nedavno procjenjeno zbog privatizacije i ne smije se prodati ispod 170 eura/m2, što u konačnici znači, da se ne smije prodati ispod cca. 60 mil. kuna! Također, ukoliko se proda tokom postupka privatizacije, novac mora ostati kupcu na računu! [thumbsup]
Još je interesantnija priča, da su ovi nalozi od 4.700-4.800 kn, plašljivci!!!
[/quote]
Tako je, zaoravio sam da ipak kupuju samo 75,26%. Dakle točno bi bilo:
(601 000 000 kn / 718 000 m2)*100/75,26 = 1112 kn = 152 € / m2.
Ja još uvijek ne mogu vjerovati da će netko platiti 7000 kuna po dionici pogotovo ne mislim da bi to mogli biti Luka Rajić ili Agrokor. Nije to neki ludi iznos od cca 800.000.000 kuna, ali na koji način će se taj novac vratiti osim kroz zemljište . Niti turizam niti poljoprivreda ne mogu istrpiti taj trošak. Jedino nekakvi trgovački centri ili apartmani. Nisam siguran da Agrokor ima novaca za takvu egzibiciju, oni prodaju svoje nekretnine. Luka Rajić sadi jabuke. Poslovanje je loše.
Nemam dionice KSST, ali kao porezni obveznik se nadam konačno jednoj dobroj privatizaciji i vjerujem da će uspjeti.
Da ste se potrudili doći na skupštinu, saznali bi apsolutno sve što vas interesira i nebi više imali nikakvih nedoumica što se tiče privatizacije i početne cijene! Sve točke sa dnevnog reda su odrađene formalno i brzo, a najveći dio skupštine je protekao upravo u objašnjavanju prodaje društva, doslovno u najsitnije detalje, kako od strane direktora, tako i od predstavnika HFP-u.
[/quote]
Varaš se Tigre, za zaradu je sasvim dovoljno piskaranje na fourmu. Kao što vidiš drukeri ovaj KSST vrijedan 7000 po tvome začas sruše na 4000, zatim puste na par "budala" da pišemo realno i onda se tovare van po 4500 i tako unedogled, pa ti računaj …
Za veliku zaradu je već nužno biti inteligentan, na vrijeme prepoznati investiciju, imati dovoljno novaca u tom trenutku, odvažiti se i kupiti priličan broj nelikvidnih podcijenjenih dionica, i najvažnije – ne dozvoliti da te pohlepa spriječi da prodaš na vrijeme.
Jer se zarađuje kad prodaješ.
Dakle ovdje nitko još nije zaradio osim ovih drukerčića, čak ni TOP 10.
Žalosno – ali i istinito ako ćemo biti realni.