Ipak nema ovo veze sa KSST, sve se prosipalo u zadnjih dva sata, nitko nije pitao za cijenu! Čude me ovako veliki nalozi na prodaji, lijepo su sve izrokali! A, to je naša burza, ništa čudno!
Znači pad je zakonit i pravilan…. ili?
Pa, zašto nije! Ako je moglo jako rasti isto tako može i padati! Nisam prodao, pa šta bude!
Lijepa igra danas, nema šta! Sva čast momci! [thumbsup]
…a Hanfa kaže kako promatra cijelu situaciju. “Agencija kontinuirano provodi nadzor trgovanja dionicama na Zagrebačkoj burzi te će tako dionica Kaštelanskih staklenika i dalje biti u fokusu promatranja Agencije koja će reagirati na pojavu bilo kakvih nezakonitosti i nepravilnosti!
Hahahah, nema problema!
[/quote]
O čemu pričaš kakv zakonit i pravilan [lol] [lol] [lol]
Da skratim na početku danas lepi je ošinuo paketić po 34 kom + nekoliko manjih po 4 500, a zatim dokupio sada na kraju dana po 4 000 kn.
Očito da radi u dogovru s nekin i tu razliku psremljenu u pesnicu prebacio je u KSST i tako će raditi dokle god moze ili dokle god ga netko ne spriječi
Al tu mu ni skrbnički niti ista drugo ne moze pomoc…oni koji cvrsto drze dionice nemju brige [smiley] [thumbsup]
Većinski paket ADPL se mogao dobiti za 109 kuna po dionici firma koja je uspješna i koja ima svijetlu budućnost i nitko se uopće nije javio na natječaj a netko će za makiju dati 7000 kuna po dionici, to samo onome Čobankoviću može pasti na pamet.
Hahahahah, najjača fora na forumu! Nisam izdržao! [lol] Ahahahahahah!
[/quote]
Šta je to tako smiješno ili se iz očaja smiješ.
Šta sam napisao što nije istina, ispravi me ako sam nešto pogriješio.
Ma kakvog očaja? Pa sinko, nemaš pojma o čemu pišeš! Kakve veze ima cijena ADPL i KSST? Ajde ti pojasni što si htio reći!
@matrix90
Kolega – oni koji su out nemaju brige… slijedi 60 dana up down like a YO-YO…
Lijepa igra danas, nema šta! Sva čast momci! [thumbsup]
…a Hanfa kaže kako promatra cijelu situaciju. “Agencija kontinuirano provodi nadzor trgovanja dionicama na Zagrebačkoj burzi te će tako dionica Kaštelanskih staklenika i dalje biti u fokusu promatranja Agencije koja će reagirati na pojavu bilo kakvih nezakonitosti i nepravilnosti!
Hahahah, nema problema!
[/quote]
O čemu pričaš kakv zakonit i pravilan [lol] [lol] [lol]
Da skratim na početku danas lepi je ošinuo paketić po 34 kom + nekoliko manjih po 4 500, a zatim dokupio sada na kraju dana po 4 000 kn.
Očito da radi u dogovru s nekin i tu razliku psremljenu u pesnicu prebacio je u KSST i tako će raditi dokle god moze ili dokle god ga netko ne spriječi
Al tu mu ni skrbnički niti ista drugo ne moze pomoc…oni koji cvrsto drze dionice nemju brige [smiley] [thumbsup]
[/quote]
[wink]
Mudro, mudro , nema šta … Ali sve je bilo po knjigama prema tome … Ni oni koji su se sada rastrgali na 4000, a ja ne znam iskreno tko bi ti ljudi mogli biti, ne mogu biti sigurni da sutra nece pasti i na 3000 ako se ovako nastavi …
Prema tome, ne vidim ništa loše u tome da se prati struja uzvodno i nizvodno zar ne ?
POZDRAV EKIPICO, IDEM PO BUREK [wink]
A ovaj Zimzelen, ja ne znam čovječe kakav ti Internet imaš kući da si tako brutalno brz ?
Ma kakvog očaja? Pa sinko, nemaš pojma o čemu pišeš! Kakve veze ima cijena ADPL i KSST? Ajde ti pojasni što si htio reći!
Pa htio sam reći da nijedna ta ponuda koju HFP organizira nikada ne prođe, TISAK, ADPL, KSST već prije i da dalje ne nabrajam dalje, pa svakome je jasno da će to oni prodati nakon 5-6 ponuda za 5 puta manju cijenu e to sam htio reći.
Isitna da slijedi to je igra koju prakticiraju svugdje, samo je rizik prevelik za male dok velikima ostavlja prostora da razrijeđuju male… uništavajući im ulog, ali prvenstveno živce. [proud]
Al znamo da će netko umjesto 100- 200 kom sada imati na kraju predviđenog roka recimo 300 da ne pretjerujem i opet zaradio 100 iljada eura na čiscenju malih, eto…. i tata bi sine [wink]
Zašto cijena pada??
Jel možda zbog jajeta??
Možda je zbog lošeg tiska?
Dobro da sam bio oprezan s ovime, jučer je KSST bio na 4970, danas na 3990. 1000 kn razlika po komadu!
No, ovaj puta ću se pripremiti za 2. krug i na vrijeme se opskrbiti dionicama, danas sam sitno uzeo na 4000 kn, sutra nastavljam, pa čekam drugi krug pumpanja [thumbsup]
Eto da se i ja malo uključim, nije da ću napisati išta pametnoga ipak sam ja gusterčić za Vas mahere. Uzeo sam i ja par dionica po gotovo najvećoj cijeni, ali nakon što sam uzeo dao sam si oduška pročitati ovaj KSST post od 35 stranice pa do kraja i moram reći jednu stvar. Nevjerojatno i fascinantno koliko se drukera pojavilo u ovom dijelu foruma čim je firma i dionica došla u žižu interesiranja. Nikog nije bilo tako reći osim onih koji znaju u što su uložili. Dajte prvo kad već išta napišete na ovoj temi, barem pogledajte malo kako se to odvijalo, a ne da pročitate samo zadnji dan i na temelju svojih fantazija komentirate ovdje.
Da nisam pročitao šta ovdje sve piše tako reći od početka i ja bih mahnito prodavao (početničke greške, ipak nisam još ni mjesec dana na burzi, ali moj je princip da ću najbolje naučiti praksom a ne knjigama (što ne znači da i njih ne čitam, mozak ostaje mlad učenjem uvijek nečeg novog)), ali kad znam stanje stvari živo me zabole koliko će to padati, ja svoje dionice nedam ispod 6999 ^_^.
Baš se pitam koliko će ovo padati, ako bude do 1000 da prodam BLJE i preselim se ovdje ^_^.