Plejboj nemoj se pravit pametan i drukat na gore, jer prvi si ti koji je masovno prodavao na 4947 samo da dionica ne ode gore, nego da ti svoju sicu od par tisuća ubodeš.
Upravo da nema takvih kao ti koji sa par dionica dižu i ruše cijenu, davno bi smo dignuli prosjek na 6000.
Objava natječaja je prva vijest koja će katapultirati dionicu (nadam se u ovaj ili slijedeći četvrtak), a rok u natječaju (30 ili 60) je druga vijest.
E sad šta nije pametnije startati sa 5000 na skok od 25% nego sa 4000?
Govorim ovo naglas, jer da imam još para za dokup prvo bih dokupio, a tek onda ovo postao, ovako ko ima, dat će mu se 🙂
Promet na KSST-u u zadnjih mjesec dana premašio i FREE FLOAT [lol] [lol]
Kolko para tu odlazi samo na provizije … A maloprije na 4500 tučnjava bila samo takva. Brijem da su to i jedine dionice danas bile koje su doslovno promijenile vlasnika… Ja zabo par komada i to jedva , jedvice…
Znam , sad ce mi netko reci – pa mogao si i po 4400..
Je, ajde ti ulovi trade gdje ista osoba prodaje sama sebi da bi rušila cijenu …
Očito je da ovdje ide istiskivanje jer je onih 60ak maloprije na 4500 sve bilo poskidano s ASK-a
A vi vidite sta cete. Ja vam svoje ne prodajem ispod 5600 deco draga [wink]
@sintagma
Ne vjerujem da će službena objava natječaja imati utjecaj na cijenu, mislim da je vladina odluka svoje odradila. Ono što će definitivno utjecati na volatilnost su (plaćeni) novinarski članci o (ne)postojanju ponuđača po početnoj cijeni.
Plejboj nemoj se pravit pametan i drukat na gore, jer prvi si ti koji je masovno prodavao na 4947 samo da dionica ne ode gore, nego da ti svoju sicu od par tisuća ubodeš.
Upravo da nema takvih kao ti koji sa par dionica dižu i ruše cijenu, davno bi smo dignuli prosjek na 6000.
Objava natječaja je prva vijest koja će katapultirati dionicu (nadam se u ovaj ili slijedeći četvrtak), a rok u natječaju (30 ili 60) je druga vijest.
E sad šta nije pametnije startati sa 5000 na skok od 25% nego sa 4000?
Govorim ovo naglas, jer da imam još para za dokup prvo bih dokupio, a tek onda ovo postao, ovako ko ima, dat će mu se 🙂
Čuj Sintagma, nema smisla da se ljutiš – ako malo bolje razmisliš shvatit ćeš i to da ti ljudi poput mene drže tvoj KSST likvidnim. Prodajem brzopletima uvijek kada nastane euforija na frišku vijest, i poslije vraćam količine ispod cijene .. Ne vidim ništa loše u tome, trejdam ni sa polovicom svojih dionica. Pola sam kupio još prije sjednice HFP-a 17.1. i nesto sitno par dana poslije a prije one prve rakete , i s tim udjelom čekam kraj isto kao i svi.
Uostalom ,ako ženim ove novajlije tako što im uvaljujem vruće kestenje po 4900 i poslije im isto to uzimam natrag po 4500 ne vidim šta je loše u tome ?
Time pokazujem da poštujem ljude koji su prisutni na ovom forumu dulje vrijeme, jer branim našu kolektivnu čast na račun pridošlica
Vi stvarno mislite da ono zemljište vrijedi 796 miljončeka kuna, izuzimajući plastiku koja ga pokriva?
Pa tko je lud dati preko 100 milja eura za tu prašinu, kraj zračne luke, bez kanalizacije, okruženo tisućama nabacanih kućeraka.
Ovo nije poziv na prodaju, već na razum. [thumbsup]
@sintagma
Ne vjerujem da će službena objava natječaja imati utjecaj na cijenu, mislim da je vladina odluka svoje odradila. Ono što će definitivno utjecati na volatilnost su (plaćeni) novinarski članci o (ne)postojanju ponuđača po početnoj cijeni.
Varaš se – istiskivanje sada ide upravo na temelju nesigurnosti pojedinaca da će odluka Vlade možda opet biti poništena, a postupak privatizacije ponovno vraćen na početak kao što je to bio slučaj i ranijih godina.
Jedina je razlika sada što većina ipak zna da je takvo nešto teško moguće jer se HFP MORA ZATVORITI, a Kaštelanski moraju biti riješeni prethodno ukidanju ove agencije, i to po mogućnosti uspješno.
Svima neupućenima predlažem nazvati HFP i raspitati se. Ne bi vjerovali koliko čovjek može dobiti informacija o ovom slučaju običnim telefonskim pozivom. Normalno da vam neće reći tko im je kupac, jer je njihova dužnost poštivati Zakon koji regulira tajnost takvih podataka od državne skrbi, ali već po tonu i odgovoru biti će vam jasno da je prodaja ove kompanije odavno riješena stvar.
Ovo trgovanje na burzi sa par stotina jednih te istih dionica mislim da je zaista od manje važnosti u cijelom slučaju. Tako da, ljudi, nemojmo sebi pridavati veću važnost nego ju imamo.
Vi stvarno mislite da ono zemljište vrijedi 796 miljončeka kuna, izuzimajući plastiku koje ga pokriva?
Pa tko je lud dati preko 100 milja eura za tu prašinu, kraj zračne luke, bez kanalizacije, okruženo tisućama nabacanih kućeraka.
Ovo nije poziv na prodaju, već na razum. [thumbsup]
Ala si neinformisan
neko je stavil nest o prenamjeni a ja kaj da velim
A kaj da kazem vec ak su prveg trazli 5500 a sadi 7000 onda mora da imaju neku poglogo, kaj ne?
Mogu tražiti i miljardu eura, ja se samo pitam tko bi to (pre)platio.
Jedino mi padaju na pamet profesionalni perači krvave love, npr. Crna Gora i bratska Rusija.
A kaj da kazem vec ak su prveg trazli 5500 a sadi 7000 onda mora da imaju neku poglogo, kaj ne?
Pa logično da imaju. Inače nitko živ ovo ne bi kupovao ni po 2000 kn danas, a kamoli po 4400. DOKAZ – tko je živ kupovao Hotel Medena po 50 kn ?
Eno vam natječaj po 200 kn po dionici !! Ne vidim ni milijunski promet na toj dionici, ni 120 kn na burzi…
Čak dapače – možete ju kupiti po 50 kn još danas.
No za razliku od KSST-a svi znamo da se nitko živ neće javiti da kupi to čudo po 200 kn po dionici.
E pa isto tako znamo i to da će za KSST stići ne jedna, već više ponuda, a presudit će ne samo veća cijena u ponudi , već i spremnost na uvjete natječaja, koji ako ćemo pošteno – nisu preteški i omogućuju preprodaju zemljišta ili gradnju na istome u rekordnom roku za pojmove suvremenog poslovanja.
Čak manjem i od onog koji je potreban da arhitekt pripremi neki mogući projekt.
Tko zna, ja možda ne prodam svoje dionice ni na javnoj ponudi koja je neminovna. Neke priče su jednostavno takve – uvijek kad im se nazire kraj, one se nastavljaju novim, još čudnovatijim poglavljem.
I ovo je jedna od takvih priča.
Priča o Kaštelanskim Staklenicima.
Ili vam priča o najvrijednijem velikom komadu zemlje na cijelom Jadranu.
160 eura po kvadratu za takvu zemlju sa svim ispunjenim uvjetima za gradnju s kratkom odgodom ?
Vjerujte mi, za onoga tko dobro zna šta će sa tom zemljom ta cijena je mačji kašalj.
BYE bye svima
[wink]
Mogu tražiti i miljardu eura, ja se samo pitam tko bi to (pre)platio.
Jedino mi padaju na pamet profesionalni perači krvave love, npr. Crna Gora i bratska Rusija.
[/quote]
Ma moreš ti i brat jagode tudi tu
al
Nadalje, Sindikat PPDIV-a od potencijalnih kupaca traži da ponude poslovni plan Društva za idućih 5 godina, uključujući i petogodišnji investicijski plan. Od grada Kaštela i Splitsko-Dalmatinske županije Sindikat PPDIV-a traži da sukladno preuzetim obvezama sa sastanka u HFP 14.01.2011.god. završe postupak izmjena GUP-a i PPUG-a grada Kaštela u predloženom roku do kraja ožujka 2011.
TOje ono kaj vredi ovdi